Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25788 Прегледи
*

remedeos

• **
  • 1038
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #120 -: Ноември 27, 2013, 07:07:30 pm »
..за Моя аватар какво ще кажете?

:93:
Такъв щръкнал постамент..облаците чак осеменяваш..

« Отговор #121 -: Ноември 27, 2013, 07:09:18 pm »
Страхотна снимка между другото, много добре изглеждаш. Ще ми се да я видя в голям размер  :blink:
Аз като писах коментара, после се сетих че някъде беше писала за Плутон на Асц ти... и си викам каква Венера пък и аз.. ама ето че се оказах права :)

Freya, кажи какво да те почерпя за комплимента  ;D Това не съм аз :))))) Мисля, че е Моника Белучи.

Това не е Монка Белучи, а Вивиан Лий

Елфи, тези коментари са стари и се отнасят до предишния ми аватар, беше снимка на Моника Белучи с червена рокля и ярко червено червило, но съм загубила снимката и не мога да ти я покажа, за да видиш, че е тя. Иначе сега е Вивиан Лий.

П.С. Беше нещо подобно:
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 07:13:40 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #122 -: Ноември 27, 2013, 07:09:27 pm »
Такъв щръкнал постамент..облаците чак осеменяваш..

..осемених ви всички, чакам богата реколта..
"Защо ме съдиш, макар аз да не съм съдил?
Аз бях затворен, при все че нямам предел.
Аз не бях разпознат.
Но аз разпознах, че Цялото е разтворено
в двете си същности - земна и небесна.”

« Отговор #123 -: Ноември 27, 2013, 07:23:33 pm »

:93:
Обичаш да си поставяш високи цели. Уверен в себе си.  :blink:

« Отговор #124 -: Ноември 27, 2013, 07:51:15 pm »
Обичаш да си поставяш високи цели. Уверен в себе си.  :blink:

Стрелец Съм и Се целя нависоко..  :mellow:
Аз не бях разпознат.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #125 -: Ноември 27, 2013, 07:57:30 pm »
Karla - авантюрист, емоционална, жизнерадостна, стремиш се към хармония, човек на крайностите, умееш да прикриваш емоциите си, външно може да изглеждаш студена и сдържана, но в теб да има буря от емоции.
Запазила си детското в себе си. Обичаш да наблюдаваш ситуациите отстрани на спокойствие и да разсъждаваш над живота.
 :blink:

Новият Месия
Ще ти се да те забележат и да привлечеш вниманието, да ти начешат егото малко, но в същото време не искаш да си пред светлината на прожекторите, предпочиташ да останеш в сянка, анонимен. Имаш нужда да получиш признание, одобрение. Имаш вътрешни противоречия. Както и страхове, опитваш се да изглеждаш самоуверен и сигурен в себе си, но в действителност това са и твоите страхове и съмнения

Романтична,разсеяна,замечтана,страстна  :blink:
Вярно е!
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 08:13:55 pm от Freya »

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #126 -: Ноември 27, 2013, 08:03:36 pm »
самовлюбен мечтател. мислиш си, че света се върти около теб. очакваш от другите да те обожават и боготворят. стремиш се да им въздействаш.  бягаш от реалността, опитваш се да си опростиш живота максимално, старателно избягваш сложни ситуации, за да не си създаваш трудности. това, което искаш да скриеш от другите е, че си самотен и безпомощен  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #127 -: Ноември 27, 2013, 08:04:52 pm »
благодаря за вниманието, мили Дами  :wub:

Цитат
Ще ти се да те забележат и да привлечеш вниманието, да ти начешат егото малко

Цитат
самовлюбен мечтател. мислиш си, че света се върти около теб.

такъв Съм  :-[

Аз не бях разпознат.

« Отговор #128 -: Ноември 27, 2013, 08:05:44 pm »
Karla - авантюрист, емоционална, жизнерадостна, стремиш се към хармония, човек на крайностите, умееш да прикриваш емоциите си, външно може да изглеждаш студена и сдържана, но в теб да има буря от емоции.
Запазила си детското в себе си. Обичаш да наблюдаваш ситуациите отстрани на спокойствие и да разсъждаваш над живота.
 :blink:

Новият Месия
Ще ти се да те забележат и да привлечеш вниманието, да ти начешат егото малко, но в същото време не искаш да си пред светлината на прожекторите, предпочиташ да останеш в сянка, анонимен. Имаш нужда да получиш признание, одобрение. Имаш вътрешни противоречия. Както и страхове, опитваш се да изглеждаш самоуверен и сигурен в себе си, но в действителност това са и твоите страхове и съмнения
Да, абсолютно вярно!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #129 -: Ноември 27, 2013, 08:11:24 pm »
А за този какво бихте казали?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #130 -: Ноември 27, 2013, 08:19:24 pm »
Марая, стремеж към духовното, духовна любов, мистика и студена красота. Нещо красиво - но и недостижимо. Имам флашбек, че и друг път съм писала по аватара ти, потърсих назад в темата, но така и не открих такъв коментар..
Искаш да бъдеш оценена не по външното и красотата а по душата ти и вътрешното.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #131 -: Ноември 27, 2013, 08:24:17 pm »
Моята асоциация е подобна на тази на Фрея - за нещо много ценно, но скрито, невидимо за всеки.

Сега виждате ли ми аватара - видяхте лъвския асцедент, сега кажете нещо и за планетата в съвпад с него ;)

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #132 -: Ноември 27, 2013, 08:30:42 pm »
Сладурка,преди два часа беше руса с червена одежда..

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Ноември 27, 2013, 08:31:41 pm »
Марая, стремеж към духовното, духовна любов, мистика и студена красота. Нещо красиво - но и недостижимо. Имам флашбек, че и друг път съм писала по аватара ти, потърсих назад в темата, но така и не открих такъв коментар..
Искаш да бъдеш оценена не по външното и красотата а по душата ти и вътрешното.

6++
БРАВО!
Впечатлена съм...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #134 -: Ноември 27, 2013, 08:33:45 pm »
Sladurkata....жена която знае свойте качества и не се примирява с малко  ;D
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #135 -: Ноември 27, 2013, 08:35:23 pm »

Да, него г генерирах от форума като имаше проблем с аватарите. За него казвам, че е лъвския асцедент, а този си е мой и много вярно казва mail ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Ноември 27, 2013, 08:38:14 pm »
Моята асоциация е подобна на тази на Фрея - за нещо много ценно, но скрито, невидимо за всеки.

Сега виждате ли ми аватара - видяхте лъвския асцедент, сега кажете нещо и за планетата в съвпад с него ;)

Мдаа...Но Слънце в 3-та декада на риби...осветява и вижда невидимото за всеки... :wub:

Абе,що толкова си те обичам тебе? :rolleyes: :-\
И това съвсем искренно и чистосърдечно...

Трябва ми синастрията... :unsure:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #137 -: Ноември 27, 2013, 08:41:13 pm »
sladurka,  не показваш истинската си същност, криеш се под чужди образи. стремиш се във всяко нещо да ставаш все по-добра и по-добра, но има още какво да се желае /според теб/ - нереализирани амбиции. от другите очакваш да те уважават и ценят.

имаш нужда да намериш своята собствена идентичност и да изразиш себе си.
« Последна редакция: Ноември 27, 2013, 08:48:04 pm от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #138 -: Ноември 27, 2013, 08:42:03 pm »

Да, него г генерирах от форума като имаше проблем с аватарите. За него казвам, че е лъвския асцедент, а този си е мой и много вярно казва mail ;)
Тук вече не си лято.Лятото е отлетяло и вече си жена с минало :PС повече тежест и претенции.

« Отговор #139 -: Ноември 27, 2013, 08:45:48 pm »

Хмм, едната руса (слънчева и невинна), открита (без бретон) и страстна (червена дреха), а другата мистериозна (с тъмна коса и бретон), фатална (черна дреха). Абсолютно противополжни!  :blink: