Здравей Гост

Гадаене по аватар

• 199 Отговора
  • 25697 Прегледи
Re: Гадаене по аватар
« Отговор #160 -: Ноември 28, 2013, 11:12:33 am »
Не грам не лъжа!!!! А на тези снимки да не би да има дециметър за да те премеря..Айде и ти сега се подаваш на някакви конспирации...Само една видях с твоя бой френд на корицата и е супер
Дай комент за мен, ако искашшш.:)))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #161 -: Ноември 28, 2013, 11:22:07 am »
Не грам не лъжа!!!! А на тези снимки да не би да има дециметър за да те премеря..Айде и ти сега се подаваш на някакви конспирации...Само една видях с твоя бой френд на корицата и е супер
Какво да кажа за теб? Той аватара сам говори.Лъв отвсякъде! Има самочувствие,наперен си.Роден с усещане за превъзходство над другите!  :wub:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #162 -: Ноември 28, 2013, 11:23:52 am »
Какво да кажа за теб? Той аватара сам говори.Лъв отвсякъде! Има самочувствие,наперен си.Роден с усещане за превъзходство над другите!  :wub:
Така е ...само че последното с годините вече не е така силно, преди беше повече...Но целна...а и си виждала снимките от фейса те дъ сейм говорят..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #163 -: Ноември 28, 2013, 11:25:26 am »
Така е ...само че последното с годините вече не е така силно, преди беше повече...Но целна...а и си виждала снимките от фейса те дъ сейм говорят..:)
Обичаш разкоша и искаш от всичко най-доброто!  :blink:

« Отговор #164 -: Ноември 28, 2013, 11:27:06 am »
Мноо ясно, не знам нормален човек да не обича лукса разкоша и тн...Ако други го твърдят си е чисто лицемерие, поне за мен..

« Отговор #165 -: Ноември 28, 2013, 11:28:05 am »
Мноо ясно, не знам нормален човек да не обича лукса разкоша и тн...Ако други го твърдят си е чисто лицемерие, поне за мен..
Другите се примиряват,но ти не би се примирал.Ето в това се изразява разликата  :blink:

« Отговор #166 -: Ноември 28, 2013, 11:32:43 am »
Другите се примиряват,но ти не би се примирал.Ето в това се изразява разликата  :blink:
Целна!!!!!
По добре да не навлизам в подробности и поясняване на тезата ми, защото някой пак ще завият като карпатски мечки..:)

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #167 -: Ноември 28, 2013, 12:27:01 pm »
ей и аз се зарибих:)  ;D искам и аз!:)
2 са целите на аватарите - да изразим себе си, такива каквито сме реално или да си създадем нов образ- такива каквито бихме искали да бъдем.

zikovu, мисля че като цяло имаш открит характер,общителна, скромна, тиха, с ненатрапчиво присъствие. в реалността искаш другите да те харесват и приемат такава , каквато си. обичаш комплиментите. привързваш се бързо към хората.
нямаш нищо против да пофлиртуваш в нета или поне да завържеш нови приятелства  :blink:
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #168 -: Ноември 28, 2013, 12:46:47 pm »
Венера, пробвай и моя, моля  :blink: имаш нестандартен подход, харесва ми.
този гол, рогат мачо ме затруднява  ;D
проблеми с мъжете последно време  :-\

иначе - имаш приятно чувство за хумор, което се харесва на другите. гледаш на живота като на едно забавление, предпочиташ да не задълбаваш в проблемите. вътре в себе си обаче криеш някаква тъга.

*

Asol

• 4140
« Отговор #169 -: Ноември 28, 2013, 12:50:27 pm »
Аватарите по-скоро са маската, с която искаме да ни виждат, да се самопредставим такива каквито искаме да ни виждат или да бъдем, опаковката. Може да има момент на сходство, но не е задължително.
Темата е пусната с изгряващи Риби.

*

Нова

• 3491
« Отговор #170 -: Ноември 28, 2013, 01:09:31 pm »
80:20 аватарите разкриват, дори да целят обратното. Дори хората, които сменят честичко картинките се движат в типично русло. Не съм забелязала някой да измени на разкритието дотолкова, че да не го познаем. Това са като снимки/картинки във фейсбуук/албум. Въртиш, сучиш винаги нещата се въртят около стандартните за личността пози, ситуации, изображения.

*

911

• *
  • 137
« Отговор #171 -: Ноември 28, 2013, 01:14:46 pm »
на мен пък ми е адски трудно да дам определение ...но ще опитам  :unsure:
може би на venerra - лилавото и синьото като цветове ги свързвам със страст ,комуникативност, дълбочина, лидерство ...нежност заради цветята

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #172 -: Ноември 28, 2013, 01:15:40 pm »
аз винаги слагам аватари с абстракции.
как го тълкувате, моля  :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #173 -: Ноември 28, 2013, 01:28:27 pm »
Венерка, не мисля, че бягаш от меките, "заоблени" форми, натурални, природни обекти и пастелни цветове в студената гама. Поне последните ти три аватара по памет са такива.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #174 -: Ноември 28, 2013, 01:31:56 pm »
ей и аз се зарибих:)  ;D искам и аз!:)
2 са целите на аватарите - да изразим себе си, такива каквито сме реално или да си създадем нов образ- такива каквито бихме искали да бъдем.

zikovu, мисля че като цяло имаш открит характер,общителна, скромна, тиха, с ненатрапчиво присъствие. в реалността искаш другите да те харесват и приемат такава , каквато си. обичаш комплиментите. привързваш се бързо към хората.
нямаш нищо против да пофлиртуваш в нета или поне да завържеш нови приятелства  :blink:

браво ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #175 -: Ноември 28, 2013, 01:35:22 pm »
аз винаги слагам аватари с абстракции.
как го тълкувате, моля  :rolleyes:

може би ги съобразяваш с душевното си състояние към момента. искаш да разкриеш вътрешния ти свят на целия външен свят, защото в живота хората около теб не винаги разбират нагласите ти. Искаш да си по- добре разбрана- в дълбочина. Ти самата едва ли имаш всички отговори, но даваш шанс на онези, които могат и искат! да зацепят- коя си, по- точно каква си.

*

venerra

• **
  • 1416
« Отговор #176 -: Ноември 28, 2013, 01:50:00 pm »
на мен пък ми е адски трудно да дам определение ...но ще опитам  :unsure:
може би на venerra - лилавото и синьото като цветове ги свързвам със страст ,комуникативност, дълбочина, лидерство ...нежност заради цветята
без лидерството, другото ми пасва  :blink:
Венерка, не мисля, че бягаш от меките, "заоблени" форми, натурални, природни обекти и пастелни цветове в студената гама. Поне последните ти три аватара по памет са такива.
да, такива бяха. имах един много жълтеещ, който задържах дълго- тогава ми беше позитивен период.
може би ги съобразяваш с душевното си състояние към момента. искаш да разкриеш вътрешния ти свят на целия външен свят, защото в живота хората около теб не винаги разбират нагласите ти. Искаш да си по- добре разбрана- в дълбочина. Ти самата едва ли имаш всички отговори, но даваш шанс на онези, които могат и искат! да зацепят- коя си, по- точно каква си.
връщам ти бравото  :rolleyes:

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #177 -: Ноември 28, 2013, 01:58:17 pm »
Я кажете нещичко и за мен  :rolleyes:
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #178 -: Ноември 28, 2013, 02:37:31 pm »
Я кажете нещичко и за мен  :rolleyes:

е какво да кажем- патриотка. или семейството ти е такова- мъж баща, или си далеко от родината и ти липсва България

« Отговор #179 -: Ноември 28, 2013, 02:39:02 pm »
Венера, пробвай и моя, моля  :blink: имаш нестандартен подход, харесва ми.
Й*беш и фъргаш — това е най-директното внушение :) Имаш мъжете за хубави играчки.