Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77512 Прегледи
Re: Бързи транзити
« Отговор #160 -: Февруари 19, 2012, 04:01:28 pm »
Луна във везни в 6-на десцедента.А за картата до сега не съм се пробвала да я качвам някъде но ще ипитам.Иначе не е проблем 30.01.1967 г.гр.Пловдив 10.00 часа

а имало ли събитие през това време ,което да е предизвикало силен гняв и ти да си го потиснала,или някой или нещо да те притиска,да ти налагат нещо принудително и ти да си безсилна да се противопоставиш :rolleyes:
тр.Уран в опозе Луна е доста напрягащ и нервен период, а и тр.Плутон е в каре към нея,а тя май се свързва с храносмилането
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Февруари 19, 2012, 04:08:31 pm »
тр.Уран в опозе Луна е доста напрягащ и нервен период, а и тр.Плутон е в каре към нея,а тя май се свързва с храносмилането

Точно така, стомашните проблеми могат да бъдат и на психосоматична основа, особено когато е засегната Луната в радикса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #162 -: Февруари 19, 2012, 04:12:27 pm »

Точно така, стомашните проблеми могат да бъдат и на психосоматична основа, особено когато е засегната Луната в радикса.
Потвърждавам от 1-ва ръка

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #163 -: Февруари 19, 2012, 06:47:55 pm »
Извинете за забавянето,наложи се за изляза.Не съм се ядосвала или подтискала гнева си,не и в последните 2-3 години.Иначе преди това заради овчата работа/асцедент в Овен/първо действах или говорех,пък после мислех-евентуално.В последните месеци дори не съм изпитала напрежение повече от обичайното, с изключение на битовите истории-работа къща,мъже те ми/съпруг и син/.Нищо толкова стресиращо.Преди години между 2005 и 2009 имах сериозни проблеми от всякакво естество,но се справих.Пък съм си и доста темерут,поне така си мисля.Стресовите ситуации само ме карат да изключвам всякакви емоции и да действам само с главата си.На това и аз на себе си се учудвам.Дори по едно време си мислех,че съм голямо дърво.То май и сега същото си мисля.За учудване на тези около мен мога да не ям 2-3 дни, но немога да не спя.Безсънието направо ме убива.От миналата година от време на време,когато ме извикат работя в едно заведение-2 смяна-до 3-4 сутринта.После съм като болно прасе.Декамври 2011 почти всеки ден бях на работа в кръчмата.А и друго ми направи впечатление.Новолунието на 25.12 беше на минути от MC.От тогава започнаха болките.Може недоспиването да ми е подействало ката стрес,защото иначе работя като учител в училище.Така,че прави сте.Изключителни благодарности за това,че се отзовахте.
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #164 -: Февруари 19, 2012, 08:15:21 pm »
Луна във везни в 6-на десцедента.А за картата до сега не съм се пробвала да я качвам някъде но ще ипитам.Иначе не е проблем 30.01.1967 г.гр.Пловдив 10.00 часа

а имало ли събитие през това време ,което да е предизвикало силен гняв и ти да си го потиснала,или някой или нещо да те притиска,да ти налагат нещо принудително и ти да си безсилна да се противопоставиш :rolleyes:
Само като допълнение,за тези които проявяват интерес.След преживяната лична криза между 2005 и 2009 година съм се постарала да отстраня от живота си вички фактори,които да ми "образуват" силен гняв,който се стремя да контролирам,да не говорим за тези,дето се опитват да ме притискат.Естествената ми реакция е да атакувам проблемите,не да чакам да ми се стоварят на главата.За безсилие,не знам.Не съм се чувствала по този начин.Каквато и да е ситуацията знам,че трябва да действам,а от къде го знам и аз не знам.Може да е заради спорта.16 години-от 6-та да 21-та само тренировки и това е.Никакви капризи,претенции,няма не знам и не мога.Всичко в живота си постигам на собствен ход.Ако някой реши да помогне-добре дошъл,ако не може-жив и здрав. ;)
ПО време на кризите по цял ден се наливах с топла вода и чай от лайка,но те само леко притъпяваха болката,за около 1-2 часа и после пак.
Продължавам да съм "умислена като кратуна на плет" за "лека" горещо+лютиво.От това,което съм учила в лютото има витамин "С",който подсилва обмяната,но само толкова.Силна болка=сериозен деструктивен процес????Болката е защитна реакция на организма.На мен защо ми действа като балсам не знам,но дано успея да рабера.Ще се радвам на всякакви
идеи.
Работя като учител,с деца.Те са такива каквито са и ние/възратните/ трябва да намерим път към тях а не да се опитваме да натъпчем в някакви стандарти.На работа повече се забавлявам.От време на  време се опитват да ми образуват нерви колегите,но не и учениците.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! :blink:
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 08:22:57 pm от rossin »

*

AH

• 2201
« Отговор #165 -: Февруари 20, 2012, 06:04:12 am »
ако когато си имаме бърз транзит през "лош" дом си направим труд да помислим подобаващо за аналогиите му, то някак лесно работим по кармата и учим кармичните си уроци. Няма да се налага на съдбата принудително да ни затвори в болница или да ни прати на гробищата, за да се обърнем към себе си и да осъзнаем каквото ни трябва.

в момента тр.Венера е в 8дом
тр.Слънце,Мерк са в 6 дом
само да помислим или да направим :rolleyes:

може докато мислим да сме направили достатъчно :blink:

Слънце, Нептун и Луна в съвпад :blink: - днес можем да се опитваме да забелязваме как се проявява :blink:

« Отговор #166 -: Февруари 20, 2012, 07:37:04 am »

Преди години между 2005 и 2009 имах сериозни проблеми от всякакво естество,но се справих.

2005- пр.Луна е влязла в 12 дом,при теб има и интерсептирани Риби там, това е опозиционен за нат.Луна, дом и знака воден за въздушната ти Луна не съвместима енергия
имаше ли болничен престой, грижи за някой или проблеми свързани с работа и в семейството
декември 2006- Прогр.Новолуние в 12 в опозе на У8 Плутон, Луна У4,Слънце У6, +тр.Плутно У8 каре Сатурн в 12+ тр.Сатурн на К6 в каре Нептун в 8 загуба на близък, или тежък инцидент ,животозастрашаващ,  ативирани са -  Луна У4 + Сатурн ,УМС+  - родителската ос,но и 7 дом съпруг,тр.Нодална 12-6 ,ЮЛВ върху нат.съвпад Плутон/Уран ,станало е внезапно,шокиращо

« Отговор #167 -: Февруари 20, 2012, 07:44:36 am »
през 2006 - тр.Плутон е бил в каре към Сатурн и в секстил към Марс УАсц.

сега тр. Сатурн ретро е точно върху Марса ти и блокира енергията му, асп.е известен "газ-спирачки" едновременно,има тема за него
някой авторитет,шеф по сатурн

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #168 -: Февруари 20, 2012, 10:04:09 am »
през 2006 - тр.Плутон е бил в каре към Сатурн и в секстил към Марс УАсц.

сега тр. Сатурн ретро е точно върху Марса ти и блокира енергията му, асп.е известен "газ-спирачки" едновременно,има тема за него
някой авторитет,шеф по сатурн
Малко предистория.2004 г.станах поръчител за кредит на много близък човек.Без да разбера към края на годината си продали жилището и изчезнаха.....Януари 2005 кредита висна на мен и вноската беше по-голяма от заплатата ми в училище.За малко банката да ми вземе жилището.От февруари същата година до края на 2008 всеки божи ден работих на две места-в училище и 2-ра смяна в производството и то тежка физическа работа.Прибирах се в къщи почти само да спя там.Това ми докара и куп семейни проблеми и обвинения.На съпругът ми не му издържаха ангелите,пококоросван от майка си.Живееше си сам за себе си.Ние със сина ми се оправяхме както можем.Живея в Пловдив,на единия край на града,училището е на другия а цеха/втората работа/ на третия край.Не слизам от колата буквално.По пътищата е война и за някой като мен дето е все в колата е ежедневие да му се случват малоумщини всякакви.Имах няколко по-фрапиращи случаи,при които се разминавах на косъм от жестока катастрофа,единия път дори бях спряла на кръстовище и колата отзад като и изтърваха спирачките прелетя над мен и се удари в тази отпред....Имах и няколко по-сериозни производствени травми,но не съм стигала до болница.От астрология се интересувам от година и половина и водя записки на събития,но преди това не.Само откъслечени точни дати за някои неща.Иначе по рождение съм си абонирана за счупвания,изгаряния и порязвания и си имам от всички достатъчно,та много не им обръщам внимание вече.
Родителите ми починаха по-рано-1995 баща ми,2001 майка ми.Аз съм осиновена от майка ми-извънбрачно дете на баща ми.Не подържам връзка с биологичната си майка.
Събитията през този период сигурно имат връзка и с родител,но аз нямам информация за това.Иначе другото си беша направо финансова смърт.Всички простотии наистина ми се изсипваха на главата като гръм от ясно небе,че даже и в гръб.През тези години бях стнала като робот и всичко ми се слива....ако се сетя нещо друго ще пиша,но после,че сега влизам в час.... :blink:

« Отговор #169 -: Февруари 20, 2012, 10:25:03 am »
Малко предистория.2004 г.станах поръчител за кредит на много близък човек.Без да разбера към края на годината си продали жилището и изчезнаха.....Януари 2005 кредита висна на мен и вноската беше по-голяма от заплатата ми в училище.За малко банката да ми вземе жилището.От февруари същата година до края на 2008 всеки божи ден работих на две места-в училище и 2-ра смяна в производството и то тежка физическа работа.Прибирах се в къщи почти само да спя там.Това ми докара и куп семейни проблеми и обвинения.На съпругът ми не му издържаха ангелите,пококоросван от майка си.Живееше си сам за себе си.Ние със сина ми се оправяхме както можем.Живея в Пловдив,на единия край на града,училището е на другия а цеха/втората работа/ на третия край.Не слизам от колата буквално.По пътищата е война и за някой като мен дето е все в колата е ежедневие да му се случват малоумщини всякакви.Имах няколко по-фрапиращи случаи,при които се разминавах на косъм от жестока катастрофа,единия път дори бях спряла на кръстовище и колата отзад като и изтърваха спирачките прелетя над мен и се удари в тази отпред....Имах и няколко по-сериозни производствени травми,но не съм стигала до болница.От астрология се интересувам от година и половина и водя записки на събития,но преди това не.Само откъслечени точни дати за някои неща.Иначе по рождение съм си абонирана за счупвания,изгаряния и порязвания и си имам от всички достатъчно,та много не им обръщам внимание вече.
Родителите ми починаха по-рано-1995 баща ми,2001 майка ми.Аз съм осиновена от майка ми-извънбрачно дете на баща ми.Не подържам връзка с биологичната си майка.
Събитията през този период сигурно имат връзка и с родител,но аз нямам информация за това.Иначе другото си беша направо финансова смърт.Всички простотии наистина ми се изсипваха на главата като гръм от ясно небе,че даже и в гръб.През тези години бях стнала като робот и всичко ми се слива....ако се сетя нещо друго ще пиша,но после,че сега влизам в час.... :blink:

значи пак си е по 8 дом- но кредит,не смърт и загуба - прогр. Новолунието в 12/измама/ опозе на Плутон  6 / У8

« Отговор #170 -: Февруари 21, 2012, 07:20:34 am »
и какво стана с много близкият човек,схема ли е било

какво изпитваш към него :rolleyes:
храносмилателната система е уязвима,когато има постоянен емоционален дискомфорт

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #171 -: Февруари 21, 2012, 09:43:31 am »
Много "близкия" бяха приятелско семейство.От тогава не съм ги виждала.В началото ги издирвах,пък и не само аз.Също и други поръчители,дори и данъчните.Дори в началото не не изпитвах омраза а само гняв и то най-вече към себе си,че съм се предоверила в желанието да помогна.Може да е било схема,защото ако по това време са били "на зор",все е трябвало да се оправят и да се обадят или пък да намерят начин да се извинят,да ти покажат,че не е било умишлено. Не съм мислила за тях от години и ме е яд на себе си,че не изпитвам негативни чувства към тях.Като  насочиш яда си към друг оправдаваш себе си а пък то само аз съм си виновна.Този период обаче ми показа други неща,в семейството на кого мога да разчитам и на кого не,кой би ми подал ръка в труден момент и кой ще ми обърне гръб.....с една дума видях нещата около мен такива каквито са а не каквито ми се исаше да бъдат или си въобразявах че са.
От края на 2008 не гледам назад,но винаги имам предвид миналото.Предпочитам да живея за бъдещето а не да се заровя в миналото,него не мога да го променя.И без това имам да наваксвам.
Ти и с родителите уцели десятката.Снощи си спомних,че точно края на ноември 2006 съвсем случайно научих от страничен човек,че родата на баща ми решили да правят договор за доброволно земеразделяне на наследствените земи и решили,че щом съм осиновена нямам нищо общо с тях и няма защо да ме имат предвид.Дори бяха подговили нещата с кмета/в малко селище,който том е и нотариус/ да си разделят имотите без мен.
В момента психическо напрежение имам само в работата,не повече от обичайното.Все пак работя с хора,с деца.Свикнала съм на динамично ежедневие и се разкисвам обикновенно,когато няма какво да правя.А сега работа и ангажименти колкото искаш.На работа съм почти по 10 часа на ден.Спечелихме там разни европейски проекти и се работи здраво и допълнително.
Така,че може тр.Сатурн да ми прави номера или пък да одъртявам???  нооооооо  ако трябва ще си мерим рогата! ;D :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #172 -: Февруари 21, 2012, 10:03:45 am »
искам да те попитам изпитваш ли страх от бъдещето- как ще се развият нещата, ще се справиш ли и т.н -също от авторитетни врагове- може и не открити- някой шеф нещо м/у другото да подмята, някакви малки, уж невинни интрижки-ама пък почти ежедневни

страха дали ще се справим с това, което предстои, често е в основата на разни "неясни" храносмилателни проблеми- един вид - не можеш да "смелиш" битието
чисто по човешки (не астрологично) мога да те посъветвам да пиеш пробиотици - но все пак се посъветвай с лекар!
за да помогнат- трябва да се пият поне месец
има също така билкови екстракти за облекчаване работата на жлъчката - пак попитай специалист кое е подходящо за теб
а по бабените методи- лайка, гьозум (джоджен) и мента- чайчета, ментоси- каквото можеш да си осигуриш...

при подобни проблеми липсата на сън затормозява психосоматиката- изобщо нервната система за да мине в "лечебен" режим й трябва сън
намери ако можеш начин психически да се разтоварваш- хоби, хора, спорт- каквото можеш...

« Отговор #173 -: Февруари 21, 2012, 10:13:23 am »
няма виновни, не се упреквай, това е било урок,труден урок,
по отсяване на стойностното и истинското около теб,дано го разпознаваш вече
не насочвай гнева към себе си и не го трупай

изплати ли задължението :rolleyes:

« Отговор #174 -: Февруари 21, 2012, 10:57:53 am »
Росин, предполагам, че тук са се намесили тежките транзити...Четейки, автоматично ми напомняш за приятелката ми, която също така пострада и то по същото време, както и при мен 2005 година беше възлова за доста промени...общо взето животът ми тръгна нанадолнище...Та за приятелката ми - близки приятели, по същия начин, нашите прехвърлят апартамента си - 1-но жилище, за да може ония уж закъсалите да дръпнат с ипотека пари...А мъжа от семейството вече е изиграл 2-3 семейства със същата схема....Та, приятелката ми точно по това време ражда.....мъжа й изперква, когато схемата излиза наяве и стреля....афектиран, а онова говедо се прикрил с неговата бременна жена...та....мъжа на приятелката ми лежа в затвора....водиха се делааааа.....в момента тя си живее в жилището си.....Та така....стана ми интересно да разбера коя зодия си. Нямам време да чета много по сайта, ако си писала, някъде рождените си данни, може да посочиш линк....Но тези перипетии са по тежките транзити - като хванеш Плутон, Сатурн, Уран и Нептун...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #175 -: Февруари 21, 2012, 06:16:50 pm »
и какво стана с много близкият човек,схема ли е било

какво изпитваш към него :rolleyes:
храносмилателната система е уязвима,когато има постоянен емоционален дискомфорт
Все още не знам/какво е станало с тях/ и да си кажа честно не се интересувам.Вероятно да/схема/.Каквото и да е било то си остава в миналото.Архив.Кагато си искаш можеш да се върнеш към него,да си припомниш или просто и да видиш от къде си минал и как си се справил,но само това.Ако се заглеждаж само назад.....ами  движиш се заднишком напред,т.е с гъза напред.Ми то не е много заравословно. ;D

« Отговор #176 -: Февруари 21, 2012, 06:43:59 pm »
Дейзи ,
на предишната страница има карта ;D

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #177 -: Февруари 21, 2012, 09:41:02 pm »
искам да те попитам изпитваш ли страх от бъдещето- как ще се развият нещата, ще се справиш ли и т.н -също от авторитетни врагове- може и не открити- някой шеф нещо м/у другото да подмята, някакви малки, уж невинни интрижки-ама пък почти ежедневни

страха дали ще се справим с това, което предстои, често е в основата на разни "неясни" храносмилателни проблеми- един вид - не можеш да "смелиш" битието
чисто по човешки .......
Само 2 пъти в живота си съм изпитвала истински страх,поне според моите критерии.Първия-бях на 6 години и ме записаха да тренирам плуване/по мое желание!/,на втората седмица треньора ни заведе за смелост да скачаме от 3-метрова кула в басейн!!!!!!аз бях около метър висока тогава ама като го прибавиш  това към 3 метра кула, и отдолу 5 метра дълбока вода......другите вече се бяха престрашили а аз още се "точех",ама реших,че няма назад накъде да отстъпвам и скочих.Втория път беше от средата на 2008 до към началото на 2009 г.  беше ме обхванало нетипично за мен настроение???/страх-първосигнален,подсъзнателен,ирационален,необясним,изобщо нещо което за съзнанието ми беше абсолютно непознато- да не взема да се “гътна”-по независещи от мен обстоятелства  или да не ми стигнат силите да се преборя  и да се наложи сина ми да плаща моите дългове-недопустимо.Такова нещо не бих причинила на враг,комо ли на някого когото обичам и който все още е зависим от мен.За мен проблема  е проблем до тодагава докато не намеря решение и нямам план за действие-изпитвам истинска тревога,съмнения и каквото още се сетите там само до тогава,докато не намеря подходящо/според мен/ решение и до там,повече не изпитвам никави емоции-само знам какво трябва да правя....и го правя неотстъпно...като валяк,няма значение кой и какво е срещу мен,просто аз имам цел.....и ще я постигна.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #178 -: Февруари 21, 2012, 10:05:20 pm »
За режима-От 15 години поне не пия хапчета,преди събитията четях лекциите на Беинса Дуно-Учителя,живяла съм съобразно тези виждания,защото отговаряха на моите собствени,без да твърдя,че съм спазвала всичко,по необходимост.Свикнала съм на динамично ежедневие,търчане по работа,домашни и други работи,каквито изникнат.И сега подъжам пози стандарт/колко отвратитиелна дума/.На работа/учител съм по физическо/да ме завъжат не мога стоя на едно място или на пейката.Обикновенно играя с учениците и то сумарно повече време ми се събира отколкото на тях за деня.Това до някъде компенсира непрекъснатото ползване на колата.И съм фен на бабините методи-лекувам с тях сина си от 5-годишен.

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #179 -: Февруари 21, 2012, 10:09:42 pm »
а да данните ми 30.01.1967 г.Пловдив 10.00 часа