Росин, предполагам, че тук са се намесили тежките транзити...Четейки, автоматично ми напомняш за приятелката ми, която също така пострада и то по същото време, както и при мен 2005 година беше възлова за доста промени...общо взето животът ми тръгна нанадолнище...Та за приятелката ми - близки приятели, по същия начин, нашите прехвърлят апартамента си - 1-но жилище, за да може ония уж закъсалите да дръпнат с ипотека пари...А мъжа от семейството вече е изиграл 2-3 семейства със същата схема....Та, приятелката ми точно по това време ражда.....мъжа й изперква, когато схемата излиза наяве и стреля....афектиран, а онова говедо се прикрил с неговата бременна жена...та....мъжа на приятелката ми лежа в затвора....водиха се делааааа.....в момента тя си живее в жилището си.....Та така....стана ми интересно да разбера коя зодия си. Нямам време да чета много по сайта, ако си писала, някъде рождените си данни, може да посочиш линк....Но тези перипетии са по тежките транзити - като хванеш Плутон, Сатурн, Уран и Нептун...