Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77321 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: Бързи транзити
« Отговор #220 -: Март 05, 2012, 06:17:16 am »
В седмицата на жените и майките можем да насочим внимание към секстила между Венера и Нептун.

Ако любовта не е на преден план, можем да вложим енергия в това, да видим възможност как да ползваме ситуация, при която едни парички са пуснати на водата и вятъра поради идеалистична заблуда:)

« Отговор #221 -: Март 05, 2012, 07:08:34 am »
В седмицата на жените и майките можем да насочим внимание към секстила между Венера и Нептун.

Ако любовта не е на преден план, можем да вложим енергия в това, да видим възможност как да ползваме ситуация, при която едни парички са пуснати на водата и вятъра поради идеалистична заблуда:)

като си ги имам в съвпад ,свързани с 2 дом, пилеенето ,водата и вятъра не са ми чужди,но ако това доставя радост на друг,а оттам и на мен,трансформирана енергия;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #222 -: Март 05, 2012, 07:46:07 am »

А, молим те, моите парички се управляват от Сатурн, който е на К2 и в тригон с Нептун, така че, вероятно няма да бъдат пуснати на вятъра. но си имам Венера под управителството на Нептун - нямат аспект, но се "виждат" помежду си, както казва Дияна. Така, че идеалистичната любов ми е заложена по рождение. Този път искам "око да види, ръка да пипне". :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #223 -: Март 05, 2012, 08:01:38 am »
а моите парички, като се управляват от Меркурий, май цял живот ги давам за пътувания, учене и млади хора, по-точно деца:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #224 -: Март 05, 2012, 08:14:05 am »
а моите парички, като се управляват от Меркурий, май цял живот ги давам за пътувания, учене и млади хора, по-точно деца:)

Супер, то и аз горе-долу така, понеже Сатъра ми е в 3-ти дом. :wink2:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #225 -: Март 05, 2012, 09:22:43 am »
а мойте парички като се упр.от Венера,У2 в 3 в съвпад с У11 Луна,У7 Нептун- все за другите - приятели,деца, мой/чуждите У11/
Венера опозе У4 Юпитер- за дома и уюта в него и накрая за секстилите към Асц. не остава, за мен :mellow:

« Отговор #226 -: Март 05, 2012, 10:44:32 am »
  Вчера вечерта, провокирана от сина си преди няколко дена, реших да се поразтърся за изчезналия бащатко....Такаааа, открих доста от родата му....но това не ме направи щастлива, а ми стана още по-гадноооо. След това реших снимката, която постнах на стената на футболния клуб, където първоначално открих следа за него, че е баща на дете, което никога не го е виждало, да я изтрия, както и да залича коментара си.....Бяхме станали приятели с момчето, което е отворило профила и ми беше писало, че го познава, знае че е жив, но не знае къде е....И вчера викам чакай да си залича следите аз.....и ко да видя, НЯМА НИКООООЙ, заличили са ме, оня ме махнал от приятели, махнал ми коментара, махнал снимката, която постнах там.. съответно няколко подобни страници са отворени, без съдържание вътре....както и снимките на клуба са преподредени..... :o :o и сега бесовете са ми разбудени....Писах на момчето и му благодарих, че го е направило преди аз да го направя....
  Бях писала в темата за големия земен тригон - точен съвпад на тр.Марс с моята Лилит /за сведение - моят Марс съвпадаше с Лилитката на бащаткото/. От бързите транзити - тр.Уран и Меркурий - точен квадрат с моя Меркурий  :-X :-X :-X Избива ме на жлъч, злоба, заяждане....това не е нормално за мен  :lol: :lol:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #227 -: Март 05, 2012, 10:50:59 am »
   След това реших снимката, която постнах на стената на футболния клуб, където първоначално открих следа за него, че е баща на дете, което никога не го е виждало, да я изтрия, както и да залича коментара си.....Бяхме станали приятели с момчето, което е отворило профила и ми беше писало, че го познава, знае че е жив, но не знае къде е....И вчера викам чакай да си залича следите аз.....и ко да видя, НЯМА НИКООООЙ, заличили са ме, оня ме махнал от приятели, махнал ми коментара, махнал снимката, която постнах там..
Доколкото разбирам си постнала снимка и коментар на страницата на футболен клуб, които те са изтрили...? Ако е така наистина , защо се учудваш, че са ги изтрили?! Това е страница на отбор, а не стр. за искрено и лично :)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Papy

• 4343
« Отговор #228 -: Март 05, 2012, 10:54:44 am »
Дейзи, изглежда повече в правата на администратора да ги направи тези неща, не на момчето
Знам, че е много лесно отстрани да се дава акъл, но мислила ли си, че някои страници е по-добре да останат затворени

« Отговор #229 -: Март 05, 2012, 12:34:30 pm »
   След това реших снимката, която постнах на стената на футболния клуб, където първоначално открих следа за него, че е баща на дете, което никога не го е виждало, да я изтрия, както и да залича коментара си.....Бяхме станали приятели с момчето, което е отворило профила и ми беше писало, че го познава, знае че е жив, но не знае къде е....И вчера викам чакай да си залича следите аз.....и ко да видя, НЯМА НИКООООЙ, заличили са ме, оня ме махнал от приятели, махнал ми коментара, махнал снимката, която постнах там..
Доколкото разбирам си постнала снимка и коментар на страницата на футболен клуб, които те са изтрили...? Ако е така наистина , защо се учудваш, че са ги изтрили?! Това е страница на отбор, а не стр. за искрено и лично :)

Това беше единствената информация от 16 години насам, на която попадам за този мъж и единствената ми надежда да разбера   жив ли е умрял ли е, момчето всъщност е администратора, предложи ми помощта си...И дълго време моя коментар седеше там, постнах снимка и на сина си....и исках да ги изтрия. Тааа, учудих се какво ли се е случило, че са ги махнали...Нещо е станало. И ми стана мъчно и болно, че в един момент разбираш, че някои неща в твоя живот, са ръководени от чужди сили и ти не можеш да се намесиш....

« Отговор #230 -: Март 05, 2012, 12:41:57 pm »
Дейзи, изглежда повече в правата на администратора да ги направи тези неща, не на момчето
Знам, че е много лесно отстрани да се дава акъл, но мислила ли си, че някои страници е по-добре да останат затворени

Години наред бяха затворени....Приех го, че така е трябвало да стане...Но синът ми пита, за много неща нямам отговори, както и за себе си, само предположения...И мразя да без вина да ме обвиняват. Не съм се чувствала виновна, не съм се оправдавала, не съм се и обяснявала. Но много от нещата ги бях заровила дълбоко и сега изскачат.....Явно е дошъл момента, да се изживеят докрай и да се изхвърлят, щото те си действат на подсъзнателно ниво...Само усещам как нещо ме поглъща и изпадам в депресия....от болка ....

*

Papy

• 4343
« Отговор #231 -: Март 05, 2012, 12:49:39 pm »
Помни, че няма по-важно от това детето ти и ти да сте живи и здрави
Няма начин да няма травма, особено ако нямаш отговори за многото въпроси...
Не знам кой човек може да си изостави детето...трябва да си много отчаян или да го застрашяваш по някакъв начин...
Ама както казах, отсрани лесно се анализира, съветва и т.н.,друго е да живееш с това

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #232 -: Март 05, 2012, 12:58:24 pm »
Toва обаче не е работа на бърз транзит...
Аспект на Сатурн и Плутон...,ПР.Луна...там се търси причината. Не бих подценила и Лилит.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #233 -: Март 05, 2012, 01:54:39 pm »
   Eee, имам толкова  аспектирани точки в радикса, че ще е чудо ако нищо не се случи...То вчера имаше и други емоции, но те не са толкова важни...В случая бързият транзит, който отключва тази лавина от лайна от миналото е съвпадъкът на тр.Меркурий и тр.Уран, които са в Квадрат към моя натален Меркур...ииии ретро Марса, дето се върна, щото забравил да ми разбуди Лилитката, че заспала много дълбоко...точен съвпад са в момента...
   Пък картата не знам колко пъти съм я поствала, чак се чувствам досадна.....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #234 -: Март 05, 2012, 02:09:04 pm »
   Eee, имам толкова  аспектирани точки в радикса, че ще е чудо ако нищо не се случи...То вчера имаше и други емоции, но те не са толкова важни...В случая бързият транзит, който отключва тази лавина от лайна от миналото е съвпадъкът на тр.Меркурий и тр.Уран, които са в Квадрат към моя натален Меркур...ииии ретро Марса, дето се върна, щото забравил да ми разбуди Лилитката, че заспала много дълбоко...точен съвпад са в момента...
   Пък картата не знам колко пъти съм я поствала, чак се чувствам досадна.....

Края на юли...средата на август 2013-та има шанс за среща с този човек.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

AH

• 2201
« Отговор #235 -: Март 06, 2012, 04:56:54 am »
Ако последните дни, вместо да се подчиняваме на секстила между Венера и Нептун, сме усещали опозицията между Сатурн и Венера, като ограничения и задръжки по отношение на пари и любови, е крайно време да провокираме секстила.
Можем да се разходим и да купим подаръчета.
Разбира се, това с ентусиазма за подаръци е трудничко с тоя ретрограден Марс и пролетната умора. Но на Марс му отива поговорката:“ клин, клин избива“.

Тия звезди за хубавите работи все искат усилия- кога съзнателни, кога подсъзнателни:)

« Отговор #236 -: Март 06, 2012, 07:21:06 am »
Ако последните дни, вместо да се подчиняваме на секстила между Венера и Нептун, сме усещали опозицията между Сатурн и Венера, като ограничения и задръжки по отношение на пари и любови, е крайно време да провокираме секстила.
Можем да се разходим и да купим подаръчета.
Разбира се, това с ентусиазма за подаръци е трудничко с тоя ретрограден Марс и пролетната умора. Но на Марс му отива поговорката:“ клин, клин избива“.

Тия звезди за хубавите работи все искат усилия- кога съзнателни, кога подсъзнателни:)

брей, направих го изпреварващо,това с подаръчетата,въпреки ,че забавянията са налице по Венера

марс за втори път,сега ретро, е върху нат.си позиция и асц. ма не усещам пролетна,ни зимна умора

*

AH

• 2201
« Отговор #237 -: Март 06, 2012, 07:25:39 am »
марс за втори път,сега ретро, е върху нат.си позиция и асц. ма не усещам пролетна,ни зимна умора

дано да е заразно - харесвам такива вирусчета :blink:

« Отговор #238 -: Март 06, 2012, 07:36:21 am »
силно заразно,без алтернатива,но при близък контакт- Марс в Дева на Асц. знае как и защо

*

AH

• 2201
« Отговор #239 -: Март 06, 2012, 07:49:23 am »
силно заразно,без алтернатива,но при близък контакт-

При тая ситуация ще трябва да гледам на ретроградността на Марс като на кармична задача за СЕГА :)

Ретроградността му в Дева ни обръща към вътрешните изисквания за разни детайли, вкл. и в контактите, пък дори за полезните вируси ни трябват контакти и човек трябва да преодолее мързела си:)

Отделно, за днес обещават слънце:)