Вчера вечерта, провокирана от сина си преди няколко дена, реших да се поразтърся за изчезналия бащатко....Такаааа, открих доста от родата му....но това не ме направи щастлива, а ми стана още по-гадноооо. След това реших снимката, която постнах на стената на футболния клуб, където първоначално открих следа за него, че е баща на дете, което никога не го е виждало, да я изтрия, както и да залича коментара си.....Бяхме станали приятели с момчето, което е отворило профила и ми беше писало, че го познава, знае че е жив, но не знае къде е....И вчера викам чакай да си залича следите аз.....и ко да видя, НЯМА НИКООООЙ, заличили са ме, оня ме махнал от приятели, махнал ми коментара, махнал снимката, която постнах там.. съответно няколко подобни страници са отворени, без съдържание вътре....както и снимките на клуба са преподредени.....

и сега бесовете са ми разбудени....Писах на момчето и му благодарих, че го е направило преди аз да го направя....
Бях писала в темата за големия земен тригон - точен съвпад на тр.Марс с моята Лилит /за сведение - моят Марс съвпадаше с Лилитката на бащаткото/. От бързите транзити - тр.Уран и Меркурий - точен квадрат с моя Меркурий

Избива ме на жлъч, злоба, заяждане....това не е нормално за мен :lol: :lol: