Eee, имам толкова аспектирани точки в радикса, че ще е чудо ако нищо не се случи...То вчера имаше и други емоции, но те не са толкова важни...В случая бързият транзит, който отключва тази лавина от лайна от миналото е съвпадъкът на тр.Меркурий и тр.Уран, които са в Квадрат към моя натален Меркур...ииии ретро Марса, дето се върна, щото забравил да ми разбуди Лилитката, че заспала много дълбоко...точен съвпад са в момента...
Пък картата не знам колко пъти съм я поствала, чак се чувствам досадна.....
Дейзи няма да ти бъде лесно с транзитен Плутон върху натално Слънце в 7-ми дом. съвпадът е почти точен. Около 11 април Плутон обръща посоката почти върху Слънцето ти. Забелязала съм, че смяната на посока на транзитна планета се свързва със събития. Забележи и кога тръгва директно отново - на 18 септември.
Пълнолунието по оста Рак-Козирог ще бъде ключово в началото на юли. Пълната Луна е почти върху наталното ти Слънце в 7-ми дом.
Според мен сина ти те изпитва. Ясно е, че с Плутон не можем да избягаме от уроците си, но те не са така явни както при Сатурн. със Сатурн е ясно какво трябва да правиш. А тук нещата са на подсъзнателно ниво. Трябва да покажеш на момчето, че не съжаляваш, че си го родила. Каквото и да ти говори, не се оправдавай. Ти си направила своя избор като си го родила. Кажи му, че ако трябва отново да избираш, пак би взела това решение. Всяко дете иска да знае, че е било желано. Струва ми се, че той прехвърля своето чувство за вина върху теб. Не може да понесе факта, че майка му е "провалила " своя живот, като е родила и отгледала него. Вероятно си мисли, че той е пречката ти да бъдеш сама.
Моята майка периодично ми напомняше ми повтаряше, че ако не била забременяла с мен и не съм се родила аз, тя щяла да отиде на олимпиадата в Токио. Леля Николина ходила и се върнала с бронзов медал. Майка ми е била спортистка по академично гребане. А приятелката и така и си остана стара мома, без свои деца. На мен много ми тежеше това е го смятах за натякване. Имах чувството че майка тайно съжалява, че ме е родила и е пропуснала други шансове в живота си.
С Плутон нямаш избор. Трябва да капитулираш, да си признаеш някои грешки, дори и във възпитанието. Аз не знам как си го възпитавала, но всички сме имали моменти, в които сме казвали неща, за които сетне сме съжалявали, а децата са чувствителни и най-важното - неблагодарни. Но въпреки това, ние пак сме длъжни да ги обичаме. Друг е въпроса дали ще го оценят един ден.
А този мъж, не го търси повече, Дейзи. Твоят син ако иска ще открие баща си и нищо не може да го спре. Не се знае дали му правиш услуга като търсиш баща му.