Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77282 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re: Бързи транзити
« Отговор #240 -: Март 06, 2012, 08:02:45 am »
брей, направих го изпреварващо,това с подаръчетата,

А аз си подарих винтоверт с ривърс. Точно като по ретроМарс в Дева. Основно щото установих, че вече не внасят Хелена Рубинщейн в България. Така че предадох хубавеенето и ще ставам домашна майсторица ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #241 -: Март 06, 2012, 08:12:22 am »
   Eee, имам толкова  аспектирани точки в радикса, че ще е чудо ако нищо не се случи...То вчера имаше и други емоции, но те не са толкова важни...В случая бързият транзит, който отключва тази лавина от лайна от миналото е съвпадъкът на тр.Меркурий и тр.Уран, които са в Квадрат към моя натален Меркур...ииии ретро Марса, дето се върна, щото забравил да ми разбуди Лилитката, че заспала много дълбоко...точен съвпад са в момента...
   Пък картата не знам колко пъти съм я поствала, чак се чувствам досадна.....

Дейзи няма да ти бъде лесно с транзитен Плутон върху натално Слънце в 7-ми дом. съвпадът е почти точен. Около 11 април Плутон обръща посоката почти върху Слънцето ти. Забелязала съм, че смяната на посока на транзитна планета се свързва със събития. Забележи и кога тръгва директно отново - на 18 септември.
Пълнолунието по оста Рак-Козирог ще бъде ключово в началото на юли. Пълната Луна е почти върху наталното ти Слънце в 7-ми дом.

Според мен сина ти те изпитва. Ясно е, че с Плутон не можем да избягаме от уроците си, но те не са така явни както при Сатурн. със Сатурн е ясно какво трябва да правиш. А тук нещата са на подсъзнателно ниво. Трябва да покажеш на момчето, че не съжаляваш, че си го родила. Каквото и да ти говори, не се оправдавай. Ти си направила своя избор като си го родила. Кажи му, че ако трябва отново да избираш, пак би взела това решение. Всяко дете иска да знае, че е било желано. Струва ми се, че той прехвърля своето чувство за вина върху теб. Не може да понесе факта, че майка му е "провалила " своя живот, като е родила и отгледала него. Вероятно си мисли, че той е пречката ти да бъдеш сама.

Моята майка периодично ми напомняше ми повтаряше, че ако не била забременяла с мен и не съм се родила аз, тя щяла да отиде на олимпиадата в Токио. Леля Николина ходила и се върнала с бронзов медал. Майка ми е била спортистка по академично гребане. А приятелката и така и си остана стара мома, без свои деца. На мен много ми тежеше това е го смятах за натякване. Имах чувството че майка тайно съжалява, че ме е родила и е пропуснала други шансове в живота си.

С Плутон нямаш избор. Трябва да капитулираш, да си признаеш някои грешки, дори и във възпитанието. Аз не знам как си го възпитавала, но всички сме имали моменти, в които сме казвали неща, за които сетне сме съжалявали, а децата са чувствителни и най-важното - неблагодарни. Но въпреки това, ние пак сме длъжни да ги обичаме. Друг е въпроса дали ще го оценят един ден.

А този мъж, не го търси повече, Дейзи. Твоят син ако иска ще открие баща си и нищо не може да го спре. Не се знае дали му правиш услуга като търсиш баща му.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #242 -: Март 06, 2012, 08:17:46 am »
ще ставам домашна майсторица ;D.

това му отива на ретроМарс на ИЦ:)

сещам се, че според Дойнов, застане ли някой на ИЦ, все се очертават пътувания:)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #243 -: Март 06, 2012, 08:54:37 am »
сещам се, че според Дойнов, застане ли някой на ИЦ, все се очертават пътувания:)

А, това е хубаво, защото цяла зима не съм мърдала никъде и ще почнат да ми изпушват бушоните. Пък ако за по-длъжки пътувания говориш, съм още по-навита ;).

*

AH

• 2201
« Отговор #244 -: Март 06, 2012, 09:07:02 am »
А, това е хубаво, защото цяла зима не съм мърдала никъде и ще почнат да ми изпушват бушоните. Пък ако за по-длъжки пътувания говориш, съм още по-навита ;).

Ако не стане при ретроградието, че то по-скоро толерира вътрешни пътувания и активности, ще го чакаме да тръгне директно:)

Пък и с тоя ретрограден Сатурн, който забавя времето или даже ни вкарва в безвремие:)

« Отговор #245 -: Март 06, 2012, 09:39:23 am »
брей, направих го изпреварващо,това с подаръчетата,

А аз си подарих винтоверт с ривърс. Точно като по ретроМарс в Дева. Основно щото установих, че вече не внасят Хелена Рубинщейн в България. Така че предадох хубавеенето и ще ставам домашна майсторица ;D.

хубавеенето по венера е затруднено от опозето/ задна прашка/ и със чичо Скруч :mellow:костеливите му ръце стискат здраво,безревматично,от слънчевото време
пък като свършиш у вас, ела у нас,че не сме много майстори у дома,само трима, та да станем много майстори ;D
мъж ми прави хубав домашен тутманик с масло за първи път в живота, с  златни яйца от свободни и щастливи кокошки, за сметка на нещастните потребители заради цените,скочили двойно 0,20 на 0,40 за брой, това е цената да сме европейци с български заплати  :'(
така ще изпълниш и това

ще ставам домашна майсторица ;D.

това му отива на ретроМарс на ИЦ:)

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #246 -: Март 06, 2012, 09:43:10 am »
Ааа, пътуване до съседния квартал не го броя ;).
Макар че ко мина напряко през ма'алата може да си е бая приключение ;D

« Отговор #247 -: Март 06, 2012, 09:43:31 am »

Пък и с тоя ретрограден Сатурн, който забавя времето или даже ни вкарва в безвремие:)

безвремието как да се възползваме,без да се изгубим :rolleyes:

« Отговор #248 -: Март 06, 2012, 09:44:23 am »
Ааа, пътуване до съседния квартал не го броя ;).
коя е ма'алата

*

AH

• 2201
« Отговор #249 -: Март 06, 2012, 09:52:45 am »

Че може даже и да е екзотично ;D

Едно мое дете тия дни ми прати снимки от Бирмингам, пълни с рогозки и фенерчета:)- можеше и тук да си гледа:)

*

AH

• 2201
« Отговор #250 -: Март 06, 2012, 09:59:38 am »
безвремието как да се възползваме,без да се изгубим :rolleyes:

Нали  Сатурн е филтърът между лично несъзнавано и колективно несъзнавано.
Ще му се подчиняваме на темповете за да разберем какво всъщност искаме да правим и колко ще го можем в тоя свят:)

« Отговор #251 -: Март 06, 2012, 10:16:24 am »
сега от 12-03-2012-  като три  планети са ретро
марс
меркурий
сатурн
важни решения са или не са  противопоказни

*

Stella

• 7765
« Отговор #252 -: Март 06, 2012, 10:59:51 am »
На мен Сатурн ми забави едни пари по един проект /У2 в 3-ти дом/, ама дойдоха, още преди да е обърнал посоката. Пък и ми бяха сигурни. Хич даже не се чувствам в безвремие при ретро Сатурн. Добре ми се отразява разминаването му с наталния ми Марс и апликацията към светилата.

Като юридическа пречка се явява и сключването на един договор с Министерството, но това си е всяка година. Свикнали сме да започваме работа, а договорът да идва след 4 месеца.  Тежка е машината на държавната администрация. ;D ;D ;D Дано това да бъде единственото проявление на квадрата с наталния Юпитер.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #253 -: Март 06, 2012, 11:02:56 am »
На сина си му кажи, че баща му въобще не ще да се среща с него и с теб.

А ти във форума е трябвало да подходиш с измама, за да го откриеш. Трябвало е да измислиш завоалиран начин. Да пишеш, че стар приятел го търси или че си негов приятел, който наскоро го е видял на стадиона, обаче не са могли да си кажат здрасти и сега искаш да се срещнете. Сега той много ще внимава и ще бяга.

Ако това е много важно за теб, можеш да наемеш частен дететктив и той да разбере къде живее и да му направи снимки. После ще покажеш снимките на сина си и ще му разкажеш с каква работа се занимава баща му.

Сега чета, че в една дететктивска агенция имат достъп до посетените сайтове, входящи и изходящи съобщения. Ако онзи мъж е писал във форума, детективите могат да го намерят.

Ти бъзикаш ли ме, въобще няма нужда да казвам каквото и да е, самата истина е толкова неправподоподбна, че не се налага да лъжа за каквото и да е...За мен няма оправдания, не съм искала, не съм го намерила...Сега заради сина си така системно го проверявам в нета, защото този човек просто изчезна....Намерих негови деца, показах на сина си, кои са му еднокръвни сестри...ако успее да се свърже с тях да си пише. Аз нямам намерение, но най-интересното е че никъде няма и следа от бащаткото, освен от тези стари снимки от преди 30 години....като футболист...Единствения логичен отговор е че е в пандиза...и то за дълго вероятно....Мога да ги намеря родата му, само че трябва около 5000 евра, да си напълня джобите и да тръгна Италия, Австрия, Швейцария ииии Македония естествено накрая, ако са живи родителите му...

*

Divna

• 2478
« Отговор #254 -: Март 06, 2012, 12:50:32 pm »

...Но синът ми пита, за много неща нямам отговори, както и за себе си, само предположения...

На синът ти му предстои възврат на нодалната ос. Нищо чудно да намери всички отговори които го вълнуват свързани с биологичния баща.
Мое познато дете, миналата година при възвръщане на нодалната ос видя за пръв път баща си.

ПП: Тр. Лилит наближава наталния ти Сатурн. При съвпада вероятно ще излязат на яве дълбоко скрити истини. (наблюдавала съм този "феномен" в множество карти).

*

AH

• 2201
« Отговор #255 -: Март 06, 2012, 02:07:53 pm »
сега от 12-03-2012-  като три  планети са ретро
марс
меркурий
сатурн
важни решения са или не са  противопоказни

Очарованието на ретроградието често се крие в подсъзнателната активност. 
Ако я съчетаем  със стремежа по същото време да се изживяват някакви бъдещи моменти в настоящето, то можем да очакваме, че решенията ни няма да са грешни  - мобилизирали сме и съзнание и подсъзнание.

Ретроградието обаче стимулира преживяването на предишни  опитности. Ако установим, че ни стопират страхове, може би трябва да се преодоляват.

*

AH

• 2201
« Отговор #256 -: Март 06, 2012, 02:11:39 pm »
На мен Сатурн ми забави едни пари по един проект /У2 в 3-ти дом/, ама дойдоха, още преди да е обърнал посоката. Пък и ми бяха сигурни. Хич даже не се чувствам в безвремие при ретро Сатурн. Добре ми се отразява разминаването му с наталния ми Марс и апликацията към светилата.

то вашето Слънце по някой път нищо не може да го спре - и всичките планети да тръгнат наобратно, все тая ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #257 -: Март 06, 2012, 02:13:16 pm »

то вашето Слънце по някой път нищо не може да го спре - и всичките планети да тръгнат наобратно, все тая ;D

Хи хи хи! Аз пропуснах да кажа, че когато Уран е ретро, се чувствам така все едно ме дърпат назад.  :57:

*

AH

• 2201
« Отговор #258 -: Март 06, 2012, 02:21:12 pm »
Аз пропуснах да кажа, че когато Уран е ретро, се чувствам така все едно ме дърпат назад.  :57:

и даваш ли му се? ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #259 -: Март 06, 2012, 02:32:35 pm »
Моля за малко проясняване!  :blink:

Ако имаме тр. Уран в опозиция на наталния, който натален прави квадратура с нат. Луна се смята, че тр. Уран при докосване на наталния е задействал и квадратурата му с Луната. В радиксът Уран е в квадратура с Луна. След като тр. Уран премине опозицията на наталния (3* в Овен) идва ред и на квадратурата му с Луна (5* Рак). Според вас ще се почувства ли тази квадратура или с урановата опозиция, тя вече е изиграла ролята си, активирайки наталната квадратура Уран/Луна?