Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77173 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Бързи транзити
« Отговор #260 -: Март 06, 2012, 02:41:18 pm »
Според мен с орбис 2* ще се усеща през цялото време

*

Divna

• 2478
« Отговор #261 -: Март 06, 2012, 02:47:45 pm »
Според мен с орбис 2* ще се усеща през цялото време

Благодаря, Рару!  :blink:

Според теб, ще се чувства до 5* на Овен. Така ли да го разбирам?
Натален Уран е в 3* на Везни, а нат. Луна е в 5* на Рак. Много дълъг ми се струва периода за действие на квадратурата на тр. Уран с нат. Луна.  :-[

*

Papy

• 4343
« Отговор #262 -: Март 06, 2012, 03:24:27 pm »
Еми да-дългичко ще е, но нали знаеш-за да очакваш събития, трябва поне по още 1-2 метода да са показани

И на мен сега ми е съвп с десц, кв венера
Не ме кефи много, ама...кво да ги правиш...транзити
Да не говорим, че е точен съвпад вертекс-чакам чакам да се появи интересна личност
И се чудя аз като си седя по цял ден вкъщи-на вратата ли ще звънне :)

*

AH

• 2201
« Отговор #263 -: Март 06, 2012, 03:30:15 pm »

или през комина ;D - защо ли коминочистачите се свързват с щастието :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #264 -: Март 06, 2012, 03:32:59 pm »

Защото ние смъртните все се надяваме щастието да ни падне от небето.  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #265 -: Март 06, 2012, 03:33:16 pm »
Аз пропуснах да кажа, че когато Уран е ретро, се чувствам така все едно ме дърпат назад.  :57:

и даваш ли му се? ;D

Имам ли избор?  ;D То не зависи от мен. Това е Уран, а той е непредвидим, дори и за един Водолей.
Затова пък като обърне директен, наваксвам пропуснатото с пълна пара.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #266 -: Март 06, 2012, 03:35:17 pm »
Моля за малко проясняване!  :blink:

Ако имаме тр. Уран в опозиция на наталния, който натален прави квадратура с нат. Луна се смята, че тр. Уран при докосване на наталния е задействал и квадратурата му с Луната. В радиксът Уран е в квадратура с Луна. След като тр. Уран премине опозицията на наталния (3* в Овен) идва ред и на квадратурата му с Луна (5* Рак). Според вас ще се почувства ли тази квадратура или с урановата опозиция, тя вече е изиграла ролята си, активирайки наталната квадратура Уран/Луна?

Според мен едновременно ще станат нещата и ще бъдат много по-емоционални, отколкото, ако си беше просто една Уранова опозиция. това е кризата на средната възраст. А когато е съчетано и с квадрат към луната, съвсем се усложнява картинката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

AH

• 2201
« Отговор #267 -: Март 06, 2012, 03:36:52 pm »

че и тия покрай вас  и те - волю-неволю ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #268 -: Март 06, 2012, 03:42:24 pm »

че и тия покрай вас  и те - волю-неволю ;D

Ааа, всеки отговаря за себе си.  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #269 -: Март 06, 2012, 03:47:13 pm »

Ако имаме тр. Уран в опозиция на наталния, който натален прави квадратура с нат. Луна се смята, че тр. Уран при докосване на наталния е задействал и квадратурата му с Луната. В радиксът Уран е в квадратура с Луна. След като тр. Уран премине опозицията на наталния (3* в Овен) идва ред и на квадратурата му с Луна (5* Рак). Според вас ще се почувства ли тази квадратура или с урановата опозиция, тя вече е изиграла ролята си, активирайки наталната квадратура Уран/Луна?

Според мен едновременно ще станат нещата и ще бъдат много по-емоционални, отколкото, ако си беше просто една Уранова опозиция. това е кризата на средната възраст. А когато е съчетано и с квадрат към луната, съвсем се усложнява картинката.

Благодаря, Стела!  :blink:

Опозицията се усеща изключително силно. Това беше неминуемо, имайки предвид, че се задейства наталната квадратура Луна/Уран.
Луната в картата е зле аспектирана и на всичкото отгоре на трон по знак, че да е още по-силно.

Идеята ми беше да ми се изясни, кога аспектите са в действие. Транзитен Уран, стъпвайки на градусите на натална Луна (5* Рак), дали отново ще задейства същите аспекти, които тр. Уран миналата година е бил задействал в натала (опозиции с нат. Юпитер, нат. Марс и нат. Уран)? Натална Луна е в квадратура с тези планети и всеки път, когато Уран е аспектирал планета, той автоматично е отключвал аспекта на тая планета към Луна. Дали сега при квадратурата му с нат. Луна юе отключи отново същите аспекти?

*

Divna

• 2478
« Отговор #270 -: Март 06, 2012, 04:02:28 pm »

Ще се усеща около година  транзита на Уран върху наталния аспект Луна/Уран ,защото ще тръгне ретро и пак ще направи точен аспект.Догодина след месец февруари,ще се усети какво всъщност е "откъснал" ,"прекъснал" и за какво е "пробудил" съответните емоции,минало,дом,жени и т.н.... ;)

Благодаря, Passion-Desire!  :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #271 -: Март 06, 2012, 04:14:51 pm »

Ще се усеща около година  транзита на Уран върху наталния аспект Луна/Уран ,защото ще тръгне ретро и пак ще направи точен аспект.Догодина след месец февруари,ще се усети какво всъщност е "откъснал" ,"прекъснал" и за какво е "пробудил" съответните емоции,минало,дом,жени и т.н.... ;)

Благодаря, Passion-Desire!  :wub:

За нищо :wub:,споделен опит ,но при мен аспекта  по натал е Уран/Слънце. ;)

Как се изяви при теб? Откъсване от баща, любим ...?

*

Divna

• 2478
« Отговор #272 -: Март 06, 2012, 04:47:16 pm »
Много градивен си направила аспекта. Поздравления!  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #273 -: Март 06, 2012, 06:05:36 pm »

Благодаря, Стела!  :blink:

Опозицията се усеща изключително силно. Това беше неминуемо, имайки предвид, че се задейства наталната квадратура Луна/Уран.
Луната в картата е зле аспектирана и на всичкото отгоре на трон по знак, че да е още по-силно.

Идеята ми беше да ми се изясни, кога аспектите са в действие. Транзитен Уран, стъпвайки на градусите на натална Луна (5* Рак), дали отново ще задейства същите аспекти, които тр. Уран миналата година е бил задействал в натала (опозиции с нат. Юпитер, нат. Марс и нат. Уран)? Натална Луна е в квадратура с тези планети и всеки път, когато Уран е аспектирал планета, той автоматично е отключвал аспекта на тая планета към Луна. Дали сега при квадратурата му с нат. Луна юе отключи отново същите аспекти?

да, ще ги отключи - той прави тао-квадрат, доколкото разбирам. Не може да не ги отключи.
Гадното на аспектите на Уран, че внасят хаос в живота и желание за разчупване на оковите и разрушаване на основи, без човек да си е подсигурил гърба.

*

AH

• 2201
« Отговор #274 -: Март 07, 2012, 05:39:16 am »

Защото ние смъртните все се надяваме щастието да ни падне от небето.  ;D

Съвпадение с тия комини, но когато децата окончателно напуснаха дома, неспасяемо се запуши коминът в кухнята:)

Иди че не вярвай на фън шуй и че всичко е свързано с всичко:)

Което подсеща, че днес най-силната планета Луна е в съединение с Марс  и са приземени в знака на реда и хигиената:) – енергия и ентусиазъм в тая насока:)

*

AH

• 2201
« Отговор #275 -: Март 07, 2012, 05:40:42 am »
А тия дни имаме три съвпада – Уран и Венера в Овен – според Алaн Лео, можем да забележим проявление на ангела на властването.
Венера и Юпитер в Телец – ангелът на мъдростта ще се проявява.
Луна и Марс в Дева – ангелът на истината.

*

Papy

• 4343
« Отговор #276 -: Март 07, 2012, 05:45:58 am »
На мен като са ми в 7,8 и 12-то ще са едни ангели...

*

AH

• 2201
« Отговор #277 -: Март 07, 2012, 05:51:12 am »

на теб ще са съответно на:доверие; търпение; светлина:) - той хубави ангели-хранители си е избрал:)

и що не спиш по това време :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #278 -: Март 07, 2012, 05:52:45 am »

обаче брой си и ония, защото са мунданни и ще си имаш повече ангели ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #279 -: Март 07, 2012, 05:55:57 am »
Супер :) 2-но повече ангели
Ми що-щото малкото кашля :(
Сега аз така викам-каквото по пълнолуние набира сили, след него отслабва-например болест; тоя принцип да сработи-друго не ми трябва
А ти що не спиш :)