Здравей Гост

Бързи транзити

• 477 Отговора
  • 77305 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Бързи транзити
« Отговор #380 -: Март 15, 2012, 07:59:57 pm »
Аз не знам какви транзити са причината за тоя ужас,дето го изживях днес..
По принцип рядко ползвам Скайп,но днес трябваше да се чуя с някого и го пуснах..Като се почнаха едни съобщения,едни картинки(предимно китки и сърца) ;D,едно звънене,един през друг,минах забързо офлайн и успях да преброя 16 разгонени тиквеника,писали ми за пет минути..
Не съм си променяла настройките откак го имам,могат да ме намират хора,но какъв беше тоя масов заговор,тоя рог на изобилието днес??
Съвпада късметлийския ми е в 11,опозе нат. Уран в 5 .

:rolf: :rolf: :clap:

Уран явно се е проявил. Обаче на мен в twitter ми се случи нещо подобно вчера - само, че ми хареса. Добавиха ме японски художник, английска поп певица и някакви момичета пишещи тиин забави, без изобщо да съм го очаквала (профилът ми там е заключен само за приятели). Съвпадът Вен - Юпитер в 6, но Телец упр 7.  ;) А имаше и един профил, който беше хард - нещо за секс и т.н. но него веднага го отрязах.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

*

AH

• 2201
« Отговор #381 -: Март 16, 2012, 05:53:01 am »
Днес  „душата“ на Луната е Сатурн.

Премиерът /Сатурн/ освободи двама министри, чиито ресори имат отношение към Луната – икономиката и здравеопазването.

докато е екзалтирал Сатурн, дано да въведем минималната ефективна структрура, макар и с ексцесии. /ексцесия само в смисъл на крайност/

« Отговор #382 -: Март 16, 2012, 07:21:55 am »
Днес  „душата“ на Луната е Сатурн.

Премиерът /Сатурн/ освободи двама министри, чиито ресори имат отношение към Луната – икономиката и здравеопазването.

докато е екзалтирал Сатурн, дано да въведем минималната ефективна структрура, макар и с ексцесии. /ексцесия само в смисъл на крайност/

Финлиндия, с 14 000 администрация,с два милиона повече от нас,ние с 700 000 администрация
дали оставките ще ни решат проблемите или оптимизация на държавната администрацията
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #383 -: Март 16, 2012, 01:59:34 pm »
Откакто Марс е ретрограден, на работното ми място започнаха да излизат стари конфликти. А като се включи и ретро Меркурий тези дни (мунданно във взаимна рецепция с Марс и в широк квинкокс), се загуби всякаква надежда работата да се изясни for good, както се казва. Започнаха да се вадят все по-стари аргументи, неудобни въпроси, които навремето са били оставени неразрешени. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #384 -: Март 16, 2012, 02:00:56 pm »
Откакто Марс е ретрограден, на работното ми място започнаха да излизат стари конфликти. А като се включи и ретро Меркурий тези дни (мунданно във взаимна рецепция с Марс и в широк квинкокс), се загуби всякаква надежда работата да се изясни for good, както се казва. Започнаха да се вадят все по-стари аргументи, неудобни въпроси, които навремето са били оставени неразрешени. ;D

на кого му засяга картата-твоята или на някой колега? Може да си видиш синастрията с този човек. Какви ти бяха данните Мирабелка, би ли ми ги пратила на лични? С един приятел работим заедно по един проект и започнаха конфликти, когато Марс му тръгна през 10-ти дом /Дева/ в опозиция на моя У10 - Венера.

Сега съм се отдръпнала, защото Меркурий му управлява МЦ и сме си дали отсрочка 1-2 месеца. Иначе и двамата много държим един на друг. Понякога не е от лоши чувства това неразбирателство.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #385 -: Март 16, 2012, 02:23:39 pm »
Аз не съм участник в тези конфликти. Този път. ;D

Съжалявам, че не мога да ти отговоря - не познавам картите на колегите си. Иначе би било интересно да се проследи. И аз затова си помислех.

При мен транзитен Марс е в 7-ми дом и се насочва към квадрат с Луна/Уран/МС (Луна е У6, Уран - У1), така че е възможно и мен да не ме подминат служебните изяснявания, но аз държа пасивна позиция, не се бъркам между шамарите в момента. ;D Иначе не липсват поводи - пускат клевети по мой адрес с цел да ме предизвикат, но аз не се връзвам.

Благодаря ти, Стела! :wub:

*

AH

• 2201
« Отговор #386 -: Март 17, 2012, 06:04:19 am »
гледам новините по тв Европа, а няма май нищо като за секстила между светилата в момента - обща жизненост, покрай хубавото време

« Отговор #387 -: Март 17, 2012, 07:49:34 am »
гледам новините по тв Европа, а няма май нищо като за секстила между светилата в момента - обща жизненост, покрай хубавото време
добър ден за всякакви оздравителни практики,физически и духовни за укрепване на храма за душата :blink:

*

AH

• 2201
« Отговор #388 -: Март 17, 2012, 07:51:50 am »
добър ден за всякакви оздравителни практики,физически и духовни за укрепване на храма за душата :blink:

да прибавя ли към тях миенето на прозорците или да чакам първа пролет или Великден ;D

« Отговор #389 -: Март 17, 2012, 07:57:40 am »
ако храма има натрупан излишък от енергия от ретро марса в дева - чудесна практика :mellow:

*

AH

• 2201
« Отговор #390 -: Март 17, 2012, 08:03:52 am »
ако храма има натрупан излишък от енергия от ретро марса в дева - чудесна практика :mellow:

допускам, че храмът може да поема неограничено количество енергия от космоса, т.е. все е в недостиг енергията - сега остава да обясним защо периодично имаме усещане за излишък на енергия, което по горната логика е фалшиво усещане ;D

« Отговор #391 -: Март 17, 2012, 08:24:15 am »

допускам, че храмът може да поема неограничено количество енергия от космоса, т.е. все е в недостиг енергията - сега остава да обясним защо периодично имаме усещане за излишък на енергия, което по горната логика е фалшиво усещане ;D

наблюдавам затворени прозорци и врати на храма,с цел изолация и пестене на енергия,но покоя е..., така нито разходват,нито се зареждат неограничено и оттам фалшивото усещане,че натрупваш ,а как като си затворил достъпа до първоизточника :mellow:
всички се стремим към вечен покой,но само веднъж го постигаме :mellow:

*

AH

• 2201
« Отговор #392 -: Март 17, 2012, 08:26:38 am »
наблюдавам затворени прозорци и врати на храма,с цел изолация и пестене на енергия,но покоя е..., така нито разходват,нито се зареждат неограничено и оттам фалшивото усещане,че натрупваш ,а как като си затворил достъпа до първоизточника :mellow:

страхотно :blink: - имам върху какво да умувам :blink:

« Отговор #393 -: Март 18, 2012, 07:30:24 am »
предстой слънцето в градус анарета,преди пролетното равноденствие :blink:

« Отговор #394 -: Март 18, 2012, 09:40:45 am »
Strelicka,страхотни изображения. :wub:Особено третата-тя най-много ми хареса. :P

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #395 -: Март 18, 2012, 11:06:32 am »
Тава изобщо не съм сигурна в коя тема да го напиша..... :(
на 15.03 /четвъртък/ ме привикаха директорката и счетоводителката, притеснени и с криви физиономии.....Миналата година по това време спечелих конкурс за главен учител  и заплатата ми трябваше да се повиши с около 60 лв. месечно. Оказа, че счетоводителката 1 година ми е начислявала старата заплата. Сега трябва да взема почти 1000 лв за изминалия период.
В момента тр.Лилит,Юпитер и Венера  са в съвпад с СЛВ/1д. Венера  е У/2 и У/7..... :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Uran

• 6041
« Отговор #396 -: Март 18, 2012, 01:43:16 pm »
Страхотно Росин! :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #397 -: Март 18, 2012, 02:16:36 pm »
 Е........ това е невероятна новина  :blink: :blink: :blink:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #398 -: Март 18, 2012, 05:16:51 pm »
Тава изобщо не съм сигурна в коя тема да го напиша..... :(
на 15.03 /четвъртък/ ме привикаха директорката и счетоводителката, притеснени и с криви физиономии.....Миналата година по това време спечелих конкурс за главен учител  и заплатата ми трябваше да се повиши с около 60 лв. месечно. Оказа, че счетоводителката 1 година ми е начислявала старата заплата. Сега трябва да взема почти 1000 лв за изминалия период.
В момента тр.Лилит,Юпитер и Венера  са в съвпад с СЛВ/1д. Венера  е У/2 и У/7..... :blink:

е това се казва да ти изкочи великденски заек - със здраве да си ги похарчиш ;)

« Отговор #399 -: Март 18, 2012, 05:38:55 pm »
иска ми се да споделите интересни ежедневни случки и изживявания при какви бързи транзити,са факт
в кой дом,какво упр.в натала и какви асп.сключва ,натал-транзит,ретроградност

Луна, Слънце, Меркурий, Венера,Марс

http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm

например. днес 02-02-2012 г.

Слънцето е в 11,31 Водолей
Луната е в 2,22  Близнаци
Меркурий е 8,43  Водолей
Венера 22,36 Риби
Марс -ретро 22,35 Дева

Според мен бързите транзити могат само да посочат темите за деня. Изобщо не ми влияят, ама никак. Още повече, че аз съм склонна в 11 сутринта да съм на дъното, а в 5 следобед да кипя от енергия и да съм в страхотно настроение и да правя неща, за които не съм подозирала в 11. При толкова интензивен вътрешен свят няма как бързите транзити да ми определят каквото и да било. Само Марс отвреме-навреме действа, но защото по натал е на асц. в голям сплит.
Когато Марс и Сатурн се обърнаха ретро се съсипах от физическа работа покрай един ремонт. Никога не съм била по-изморена - от 8 сутрин до 1 вечер само физическа работа. И ще допълня, че съм със съвпад Марс-Сатурн на асц., не ми липсват енергия и издръжливост. Така че, за да каже някой като мен, че е бил скапан, правете си изводите за какво натоварване става въпрос. Но все пак това беше "подплатено" от ретро Сатурн.
Сами по себе си нито Слънцето, нито Луната, нито Меркурий или Марс дават събития при мен. Но проявлението на тежките планети и възлите е като по учебник.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.