иска ми се да споделите интересни ежедневни случки и изживявания при какви бързи транзити,са факт
в кой дом,какво упр.в натала и какви асп.сключва ,натал-транзит,ретроградност
Луна, Слънце, Меркурий, Венера,Марс
http://www.astro.com/swisseph/swepha_e.htm
например. днес 02-02-2012 г.
Слънцето е в 11,31 Водолей
Луната е в 2,22 Близнаци
Меркурий е 8,43 Водолей
Венера 22,36 Риби
Марс -ретро 22,35 Дева
Според мен бързите транзити могат само да посочат темите за деня. Изобщо не ми влияят, ама никак. Още повече, че аз съм склонна в 11 сутринта да съм на дъното, а в 5 следобед да кипя от енергия и да съм в страхотно настроение и да правя неща, за които не съм подозирала в 11. При толкова интензивен вътрешен свят няма как бързите транзити да ми определят каквото и да било. Само Марс отвреме-навреме действа, но защото по натал е на асц. в голям сплит.
Когато Марс и Сатурн се обърнаха ретро се съсипах от физическа работа покрай един ремонт. Никога не съм била по-изморена - от 8 сутрин до 1 вечер само физическа работа. И ще допълня, че съм със съвпад Марс-Сатурн на асц., не ми липсват енергия и издръжливост. Така че, за да каже някой като мен, че е бил скапан, правете си изводите за какво натоварване става въпрос. Но все пак това беше "подплатено" от ретро Сатурн.
Сами по себе си нито Слънцето, нито Луната, нито Меркурий или Марс дават събития при мен. Но проявлението на тежките планети и възлите е като по учебник.