Здравей от мен. Много ми се иска да ровя във форума, но нямам мн време. По картата - намираш сигурността в парите, когато си финансово стабилна, си най-спокойна, обичаш да имаш, а дали ще го ползваш, не е на дневен ред. С опозицията на Плутон на трон и Луна в Телец, мисля, че хич не си поплюваш и няма как да не си била стабилната основа вкъщи, дори и да си била дете. Някак си си сваляла на земята "хвърчащите". Съвпада в 5ти като У6 и У7 ти квадратира Венерата, която, както казах, обича да има. Предпочиташ да си харесваш работата/това, което правиш, но някак си, предпочиташ да ти носи удовлетворителен финансов резултат, което според мен, се случва или би се случвало заради тригона, но пък е воден. Но щом казваш, че учиш, май е рано да говоря. С този Меркурий на АЦ в Дева и Слънце в Дева, за мен ти си доста добър анализатор, но ти прави удоволствие, когато другите анализират теб

С Марс в Рак си по-скоро леко сприхава, приемаш това, което другите виждат или могат да разберат, или да стане достояние по-лично от останалите, но ме си склонна да се гневиш външно. По-скоро го изживяваш на вътрешно ниво.
Имаш ли ранна смърт на родител? Да си се грижила за брат, сестра? Или незаинтересованост на родител, което да е довело до същото?

и още нещо, пътуваш ли в чужбина често? Или имаш ли връзка някаква с чужбина? Всъщност, тригоните са два