Здравей Гост

12-ти дом

• 458 Отговора
  • 71476 Прегледи
Re: 12-ти дом
« Отговор #40 -: Февруари 09, 2012, 04:04:42 pm »
АСЦ Близнаци, не не съм била отделена от майка до 1 годинка, но после съм била дадена на ясли....

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #41 -: Февруари 09, 2012, 04:07:40 pm »
хело а марс в 12-ти дом с какво го свързваш? Тежък конфликт между родителите?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #42 -: Февруари 09, 2012, 05:19:52 pm »

Какво се е случило на майка ти, докато е била бременна с теб?

Марс в 12-ти дом означава, че може да не си способна да изявиш Марсовите качества и да се застъпваш за себе си. Ако това е така, сигурно и други хора в рода ти не са можели да направят същото.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Февруари 09, 2012, 06:25:20 pm »

Марс в 12-ти дом означава, че може да не си способна да изявиш Марсовите качества и да се застъпваш за себе си. Ако това е така, сигурно и други хора в рода ти не са можели да направят същото.

Сладурка,
Имаш ли по-голям брат? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Февруари 09, 2012, 06:34:51 pm »
В 12 дом попада една от Гокленовите зони и на практика имам наблюдения, че доста са изявени планетите в този дом, все пак там са вече изгряли и започват да се издигат към кулминация.

Концепцията за "слабостта" и "неизявеността" на планета в 12 дом е психологическа. По същата логика би трябвало да са слаби планетите, които попадат в 6 и 8 дом, където Асцендентът не ги "вижда".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #45 -: Февруари 09, 2012, 06:53:47 pm »
На мен Слънцето и Хирон са ми в 12-ти в Дева, заедно в съвпад и в опозиция на Сатурн в 6-ти, Слънцето също е в квадрат с Плутон. Куспидата на 12-ти е Лъв, на 6-ти Водолей, Сатурн е в Риби. Дали някой ще познае каква е работата при мен :rolleyes: ... ?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Февруари 09, 2012, 07:14:50 pm »
На мен Слънцето и Хирон са ми в 12-ти в Дева, заедно в съвпад и в опозиция на Сатурн в 6-ти, Слънцето също е в квадрат с Плутон. Куспидата на 12-ти е Лъв, на 6-ти Водолей, Сатурн е в Риби. Дали някой ще познае каква е работата при мен :rolleyes: ... ?

Вероятно работиш в социално заведение ...дом за стари хора или дом за сираци... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #47 -: Февруари 09, 2012, 07:27:27 pm »

медицина или нещо с лечителство;

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #48 -: Февруари 09, 2012, 07:54:59 pm »

Може докато майка ти е била бременна с теб, баща ти да е отсъствал. Може да е бил далеч по работа. А дали не е бил таен агент?

« Отговор #49 -: Февруари 10, 2012, 12:23:34 am »
Вероятно работиш в социално заведение ...дом за стари хора или дом за сираци... :rolleyes:

Не, това ми се струва възможно най-депресиращата работа на света :rolleyes: .

Може докато майка ти е била бременна с теб, баща ти да е отсъствал. Може да е бил далеч по работа. А дали не е бил таен агент?

Отсъствал е със сигурност :), но не е бил таен агент ;D !

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Февруари 10, 2012, 12:35:45 am »
И как ще се определи със сигурност професията, ако не се знае знакът на АС, МС и техните управители (най-малкото, макар че и това не е достатъчно)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Февруари 10, 2012, 09:16:41 am »
Да не би да си учителка? Да се занимаваш с деца - вероятно по-малки или с проблеми? При К12 в Лъв, вероятно имаш АЦ Дева, което означава, че МЦ е вероятно да е Близнаци - или непостоянен тр. договор, разнообразна работа, но пак свързана с общуване, комуникация... При Хирон в съвпад със Слънце, ей така, на прима виста, според мен си нещо като логопед, психолог... но с деца. Но това при условие, че съобразиш липсата на останалата инфо, както е посочила Лили
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #52 -: Февруари 10, 2012, 09:18:29 am »

Сладурка,
Имаш ли по-голям брат? :rolleyes:

става дума за картата на дъщеря ми - тя има марс в 12 ти дом в рак. асцедентът й е лъв, марс е почти на 10 градуса от него т.е. в гокленова зона. тя ми е единствено дете - няма по-голям брат

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #53 -: Февруари 10, 2012, 10:02:28 am »
И как ще се определи със сигурност професията, ако не се знае знакът на АС, МС и техните управители (най-малкото, макар че и това не е достатъчно)?
На мен ми се струва, че SunMoon няма предвид да познаем професията й, а нещо друго важно в живота й.

SunMoon, може би имаш някакви мистични, способности като силна интуиция ....или нещо подобно.
Обичаш да се усамотяваш, да си загадъчна за другите. Своенравна и упорита. Склонна си да избухваш понякога. Строг баща.
В някой момент от живота ти може да ти се наложи малко по-дълго време да се грижиш за близък болен човек.
Привлича ли те актьорската професия?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Yaya

• 2265
« Отговор #54 -: Февруари 10, 2012, 12:12:54 pm »
Според мен няма строг баща, а по-скоро тя е била стабилната основа вкъщи и е играла робята на баща. Дай цялата карта  ;)

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #55 -: Февруари 10, 2012, 06:06:43 pm »
Да не би да си учителка? Да се занимаваш с деца - вероятно по-малки или с проблеми? При К12 в Лъв, вероятно имаш АЦ Дева, което означава, че МЦ е вероятно да е Близнаци - или непостоянен тр. договор, разнообразна работа, но пак свързана с общуване, комуникация... При Хирон в съвпад със Слънце, ей така, на прима виста, според мен си нещо като логопед, психолог... но с деца. Но това при условие, че съобразиш липсата на останалата инфо, както е посочила Лили

Не, още уча, но с МЦ в Близнаци очаквам да се занимавам с повече от едно нещо.

На мен ми се струва, че SunMoon няма предвид да познаем професията й, а нещо друго важно в живота й.

Е, очаквах работите около 12-ти дом да обсъдим, но и така става. Другото което написа за мен е вярно, с изключение на строгия баща  :blink:.
Според мен няма строг баща, а по-скоро тя е била стабилната основа вкъщи и е играла робята на баща. Дай цялата карта  ;)

Точно ;) !
Ето цялата карта :) : - http://prikachi.com/images/930/4240930d.gif

*

Yaya

• 2265
« Отговор #56 -: Февруари 10, 2012, 06:29:52 pm »
Здравей от мен. Много ми се иска да ровя във форума, но нямам мн време. По картата - намираш сигурността в парите, когато си финансово стабилна, си най-спокойна, обичаш да имаш, а дали ще го ползваш, не е на дневен ред. С опозицията на Плутон на трон и Луна в Телец, мисля, че хич не си поплюваш и няма как да не си била стабилната основа вкъщи, дори и да си била дете. Някак си си сваляла на земята "хвърчащите". Съвпада в 5ти като У6 и У7 ти квадратира Венерата, която, както казах, обича да има. Предпочиташ да си харесваш работата/това, което правиш, но някак си, предпочиташ да ти носи удовлетворителен финансов резултат, което според мен, се случва или би се случвало заради тригона, но пък е воден. Но щом казваш, че учиш, май е рано да говоря. С този Меркурий на АЦ в Дева и Слънце в Дева, за мен ти си доста добър анализатор, но ти прави удоволствие, когато другите анализират теб  ;) С Марс в Рак си по-скоро леко сприхава, приемаш това, което другите виждат или могат да разберат, или да стане достояние по-лично от останалите, но ме си склонна да се гневиш външно. По-скоро го изживяваш на вътрешно ниво.
Имаш ли ранна смърт на родител? Да си се грижила за брат, сестра? Или незаинтересованост на родител, което да е довело до същото?
 :-[
и още нещо, пътуваш ли в чужбина често? Или имаш ли връзка някаква с чужбина? Всъщност, тригоните са два

А Шопенхауер

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #57 -: Февруари 12, 2012, 11:41:20 pm »
Да поговорим за тайните. Нашите и тези в нашия род.

Интересуват ме хората, които имат Венера в 12-ти дом или върха на дома да им е във Везни.

Случвало ли ви се е, както и на хора от рода ви, да не сте могли да изразите принципа на Венера, може би по отношение на любовта? Например, да не сте могли да признаете на някого, че го обичате? Както и хора от рода ви да не са могли да признаят на някого, че са го обичали. И от това да са произлезли негативни чувства.

А може би има други неща, свързани с Венера и тайните.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #58 -: Февруари 13, 2012, 09:01:01 am »
Да поговорим за тайните. Нашите и тези в нашия род.

Интересуват ме хората, които имат Венера в 12-ти дом или върха на дома да им е във Везни.

Случвало ли ви се е, както и на хора от рода ви, да не сте могли да изразите принципа на Венера, може би по отношение на любовта? Например, да не сте могли да признаете на някого, че го обичате? Както и хора от рода ви да не са могли да признаят на някого, че са го обичали. И от това да са произлезли негативни чувства.

А може би има други неща, свързани с Венера и тайните.

За мен - не. За хора от рода няма как да знам.

А Шопенхауер

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #59 -: Февруари 13, 2012, 09:03:35 am »
А ти като имаш Везни или Венера в този дом, случва ли ти се да си постоянно влюбена, като обекта може да се сменя и при това често това да са само фантазии? Тоест, ти да обичаш някого, но само във фантазиите си да си представяш, че сте заедно, без това да е реално?