Здравей Гост

12-ти дом

• 458 Отговора
  • 71402 Прегледи
*

AH

• 2201
Re: 12-ти дом
« Отговор #220 -: Февруари 18, 2012, 11:06:45 am »
 ако се грижи по Венера, си е някак по-кармично:)- защото има елемент на дълг:)- Венера не е съвсем в амплоато си да се грижи за деца:) - нали сме чували нещо от рода на това: орисията ми е да уча дечурлига:) - казват го поуморени учители:)

щом е карма, си има някакво изпитание

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #221 -: Февруари 18, 2012, 12:19:57 pm »
а луна - У12? интересно че и при мен и при дъщеря ми управителя е един и същ и луната е в съвпад с натален нептун (мундаден У12)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Февруари 18, 2012, 12:21:36 pm »
а луна - У12? интересно че и при мен и при дъщеря ми управителя е един и същ и луната е в съвпад с натален нептун (мундаден У12)

Луна съвпад Нептун във воден дом е изключителен аспект. Силна интуиция не би следвало да липсва и при двете Ви...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #223 -: Февруари 18, 2012, 12:33:45 pm »
не Марая, луната е У12. интересно ми е това че ако слънцето е У12 в минали животи човека е властвал, тогава при луна би трябвало да е обратното или?

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Февруари 18, 2012, 12:35:13 pm »
не Марая, луната е У12. интересно ми е това че ако слънцето е У12 в минали животи човека е властвал, тогава при луна би трябвало да е обратното или?

Кой е управителя на к12 и в какви аспекти е конюкцията с него?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #225 -: Февруари 18, 2012, 12:36:47 pm »
луната си е У12 и управител на куспидата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Февруари 18, 2012, 12:40:04 pm »
луната си е У12 и управител на куспидата.

Къде се намира в кой дом попада?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #227 -: Февруари 18, 2012, 12:42:08 pm »
съвпада при мен е в 5-ти, при дъщеря ми в 7-ми

« Отговор #228 -: Февруари 18, 2012, 03:12:32 pm »
Слънцето защо да властва,то обича да си блести, да е център на вниманието, да е на сцената,да обира овацийте

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #229 -: Февруари 18, 2012, 04:23:37 pm »

ЗАГУБА НА СВОБОДАТА
1.Опасност от затваряне. Сигнификаторите са:
•злосторници в 12-ти дом, които са господари на 7-ми дом и хвърлят лоши аспекти към Слънцето и Луната;
•Марс в квадрат със Сатурн и единият от тях е господар на 12-ти дом;
•Меркурий разположен в 12-ти дом и ранен от Сатурн - затвор за кражба;
•господарят на 1-ви дом е злосторник, разположен е в 12-ти дом и е ранен от господаря на 12-ти или 7-ми дом;
•господарят на 10-ти дом е разположен в 12-ти дом или господарят на 12-ти дом е разположен в 1-ви дом и при това е ранен.
2.Дълго лежане в затвора - когато сигнификаторите на темата са поставени в неподвижен знак и когато се образуват лоши аспекти към тях и особено, когато Сатурн е в 12-ти дом. Забележка. Всички злосторници са естествени сигнификатори. Господарите на 1-ви, 7-ми и 12-ти дом са лични сигнификатори.
3.Краткотраен престой в затвора - лошите аспекти на сигнификаторите на темата са в сепарация и леви, и аспектите на разположената в 12-ти дом ранена планета са минорни, особено ако сигнификаторите са Луна, Меркурий или Венера и се намират в променливи знаци.

*

AH

• 2201
« Отговор #230 -: Февруари 18, 2012, 04:49:42 pm »
Слънцето защо да властва,то обича да си блести, да е център на вниманието, да е на сцената,да обира овацийте

Можем да зададем въпроса по друг начин: какво е кармичното значение на Слънцето?

Отговорът е: като на Слънце на трон, т.е. чисто, но с примитивна изява. За това е и кармично-  в предишния живот не сме доизразили доброто му и тогава си имаме добра карма,макар и недовършена,  или може да сме го изразявали „извратено“, а тогава имаме работа по това Слънце.

Слънцето олицетворява Аза, шефа, началника. То изразява принципа на властта над другите и над себе си. Примитивната изява е или липса на власт над себе си и другите, или злоупотреба с тая власт.

В такъв контекст трябва да потърсим случки и ситуации от детството,  а може и до сега.

*

AH

• 2201
« Отговор #231 -: Февруари 18, 2012, 04:53:55 pm »

Луната определя подсъзнателни страхове, както и таланти. /и още много други неща, но сякаш тия и аналогии най-често проличават, ако управлява кармичен дом/

Примитивното и проявление е отъждествяване с желанията  и то неосъзнато – в сферата на кармичния дом, който управлява,  изтласква всякакви проблеми – появи ли се нещо, което отчитаме като проблем , всякак трябва да се питаме от какво всъщност се страхуваме – от самота ли, от изолация ли или  от това, че не сме ценени /за У12/

Помисли за неща, които си можете или знаете, без някой да ви е учил или показвал - правите ги от първия път, направо без да се замисляте и те се получават - това са някакви таланти или способности по рождение./от предишен живот/

*

abroad

• 2187
« Отговор #232 -: Февруари 18, 2012, 05:13:15 pm »
Помисли за неща, които си можете или знаете, без някой да ви е учил или показвал - правите ги от първия път, направо без да се замисляте и те се получават - това са някакви таланти или способности по рождение./от предишен живот/

защо аз все така не откривам таланти = 1. няма такива; 2. затрудненост за откриването ми ; 2.1. защо?; 2.1.1. как се преодолява затруднението;

пп. няма как от предишен живот отръки да ти идва разбирателство с компютри ;D

*

AH

• 2201
« Отговор #233 -: Февруари 18, 2012, 05:18:00 pm »
пп. няма как от предишен живот отръки да ти идва разбирателство с компютри ;D

може и да идва ;D

как да си обясним, че деца по на 3-4години го могат

за колите пък да не говорим

нищо, че коли или компютри не е имало - това са рефлекси или начин на мислене и действия - как да не е талант ;D

кофти, че на някои от талантите си не намираме приложение ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #234 -: Февруари 18, 2012, 05:22:01 pm »

гледам смешничко ти е, на мен - не ;D
иначе другите в офиса добре му намират приложение

за колата натисна тънка струна - днес нов проблем изскочи - 3 по ред за 3 седмици :-X

*

AH

• 2201
« Отговор #235 -: Февруари 18, 2012, 05:28:08 pm »

гледам смешничко ти е, на мен - не ;D
иначе другите в офиса добре му намират приложение

за колата натисна тънка струна - днес нов проблем изскочи - 3 по ред за 3 седмици :-X

със смях си мобилизираме силата да се справим с колата :blink:- тя ти подсказва да не я караш много-много в това време, а може и нещо друго

нали казват, че лошите неща вървят на тройки - сигурно свършват, пък каквото си научила, научила :blink:

и защо другите в офиса му намират приложение, а ти-не?

*

abroad

• 2187
« Отговор #236 -: Февруари 18, 2012, 05:32:18 pm »
със смях си мобилизираме силата да се справим с колата :blink:- тя ти подсказва да не я караш много-много в това време, а може и нещо друго

нали казват, че лошите неща вървят на тройки - сигурно свършват, пък каквото си научила, научила :blink:

и защо другите в офиса му намират приложение, а ти-не?

защото добре ме ползват ;D
а мен ме интересува реализацията на талантите по принцип

*

AH

• 2201
« Отговор #237 -: Февруари 18, 2012, 05:40:57 pm »
защото добре ме ползват ;D
а мен ме интересува реализацията на талантите по принцип

това с ползването ще се върне, точно когато трябва :blink:

обаче с Луна У8 - нали за това казват, че "лошите" домове са "затворени" - намаляват "злото" на малефиците, но и блокират бенефиците.

талант ти е да управляваш чужди пари или наследство - учи се, докато чакаш да дойде твоя момент- ще дойде, винаги идва:)

« Отговор #238 -: Февруари 18, 2012, 05:47:30 pm »
сега ще дойде учителката и ще насочи пръст към нас като пистолет,че не слушкаме,затова ще отворя нова тема за 8 дом :mellow:
колко съм послушна,сама не си вярвам :o

*

abroad

• 2187
« Отговор #239 -: Февруари 18, 2012, 05:56:55 pm »

обаче с Луна У8 - нали за това казват, че "лошите" домове са "затворени" - намаляват "злото" на малефиците, но и блокират бенефиците.

по сидерал отива в хубавия индийски девети, при това пак в Рак
жалко, че не съм фурнаджийска лопата ;D, ма може да е време да се науча