Здравей Гост

12-ти дом

• 458 Отговора
  • 71547 Прегледи
Re: 12-ти дом
« Отговор #280 -: Февруари 24, 2012, 10:51:59 am »
Искам да споделя, че възлите много, много работят. Уверих се в това, защото в момента, в който СЛВ ми застана на К12 и му предстои да мине в 11 дом, аз си намерих нова квартира. Макар че нямах абсолютно никакви, ама никакви намерения да сменям жилището. Просто новото е по-добро от сегашното ми жилище затова реших да го взема, а и най-вече заради промяната - през година-две имам нужда да сменям жилището, работата, обкръжението. В противен случай почвам да чувствам страшна монотонност и досада. За два часа взех решението при положение, че смятах, че ще напусна сегашната си квартира, когато си купя мое жилище или когато се омъжа. Но Уран ми квадратира натален Уран и Марс на асц., така че не се учудвам. Пък и по принцип съм категорична в решенията си и макар че ги обмислям добре, не ми трябва много време за тях.

Съответно ЮЛВ е на К6 в Близнаци, а транзитния Юпитер се засили през 4 дом.
Чака ме ремонт и в началото на март се нанасям. Ще си следя транзитите, когато се местя. Толкова се чудех какво събитие ще даде възела, а то какво излезе... :blink:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
« Отговор #281 -: Февруари 24, 2012, 04:46:16 pm »
Тези, които имате Венера или знак на Венера в 12-ти дом, да ви се е случвало да се влюбвате в актьори, певци и други, за които е ясно, че не можете да ги имате и да сте изживявали любовта си само във фантазиите си?

Не е знак на Венера, но цял живот е била влюбена в певци и то чуждестранни :) Дотолкова, че истински отношения с мъже почти няма. Предполагам, че е класика в жанра с тези планети на ДЦ.

Няма девойка, която да не е въздишала по някой филмов герой или актьор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #282 -: Февруари 24, 2012, 04:48:17 pm »
Искам да споделя, че възлите много, много работят. Уверих се в това, защото в момента, в който СЛВ ми застана на К12 и му предстои да мине в 11 дом, аз си намерих нова квартира. Макар че нямах абсолютно никакви, ама никакви намерения да сменям жилището. Просто новото е по-добро от сегашното ми жилище затова реших да го взема, а и най-вече заради промяната - през година-две имам нужда да сменям жилището, работата, обкръжението. В противен случай почвам да чувствам страшна монотонност и досада. За два часа взех решението при положение, че смятах, че ще напусна сегашната си квартира, когато си купя мое жилище или когато се омъжа. Но Уран ми квадратира натален Уран и Марс на асц., така че не се учудвам. Пък и по принцип съм категорична в решенията си и макар че ги обмислям добре, не ми трябва много време за тях.

Чака ме ремонт и в началото на март се нанасям. Ще си следя транзитите, когато се местя. Толкова се чудех какво събитие ще даде възела, а то какво излезе... :blink:

12-ти дом няма нищо общо със смяната на квартирата ти. Не бързай с изводите. Юпитер в 4-ти се е проявил, като се е засилил да преминава през дома. Той доста време буксуваше на едно място в критичния градус. Юпитер транзитира и през моя 4-ти дом, но няма накъде на вървя, щото пък Сатурн ми гази У4.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #283 -: Февруари 24, 2012, 05:47:42 pm »
Цитат

Говоря за обсебване. Тя наистина вярва, че ще се видят някой ден и ще имат голяма любов. Вманиачена е и нон-стоп търси информация и начини за контакти в интернет. Всъщност целият й живот е в "мрежата".

« Отговор #284 -: Февруари 24, 2012, 05:59:50 pm »
Като тийнка си падах по един DJ, ама световно известен (тогава беше). Даже си писахме в интернет с него. Хахаха. Имам Венера и У5 в 12-ти дом. Сега въздишам само по Mr. Hugh Lauri. ;D ;) Спокойно, нямам намерение да му пиша. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #285 -: Февруари 24, 2012, 06:11:25 pm »
Цитат

Говоря за обсебване. Тя наистина вярва, че ще се видят някой ден и ще имат голяма любов. Вманиачена е и нон-стоп търси информация и начини за контакти в интернет. Всъщност целият й живот е в "мрежата".

Обсебена от актьор и няма Венера в 12-ти. Това го обясни Хелото.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #286 -: Февруари 24, 2012, 06:13:32 pm »
Цитат

Венера се управлява от Слънцето в 12-ти дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #287 -: Февруари 24, 2012, 06:19:15 pm »
Цитат

Венера се управлява от Слънцето в 12-ти дом.

Е, не ти говореше за венера в 12-ти.
Моята венера е под господството на нептун - за нея важи ли?

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #288 -: Февруари 25, 2012, 12:21:03 pm »
Зондаг казва, че понякога детето, което има Слънце в 12-ти дом има родител, който има Слънце, Луна или асценеднт в Риби.

Синът ми е със Слънце в 12, но аз в Риби нямам нито една планета.

При мен в Риби е върха на 12 дом, в който се намира Хирон (в Овен), а У12 е в 7 дом.
Кажете нещо за Хирон в 12-ти.

*

Grace

• 2257
« Отговор #289 -: Февруари 25, 2012, 12:31:19 pm »

не мисля, че  е възела. Очевиден транзит на Юпитер през 4-и и квадрат Уран към Асц и целия ти стелиум там, част от който е Марс ! Да не говорим, че в натала Марс У4, а Юпитер е на куспидата на 4-и дом. А Уран обяснява внезапното и неочаквано решение/събитие.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #290 -: Февруари 25, 2012, 12:35:23 pm »
Зондаг казва, че понякога детето, което има Слънце в 12-ти дом има родител, който има Слънце, Луна или асценеднт в Риби.

Синът ми е със Слънце в 12, но аз в Риби нямам нито една планета.

При мен в Риби е върха на 12 дом, в който се намира Хирон (в Овен), а У12 е в 7 дом.
Кажете нещо за Хирон в 12-ти.

И слънцето и луната на мъжа ми са в риби... :blink:
Едното от децата ни има слънце в 12-ти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #291 -: Февруари 25, 2012, 12:44:28 pm »
Като тийнка си падах по един DJ, ама световно известен (тогава беше). Даже си писахме в интернет с него. Хахаха. Имам Венера и У5 в 12-ти дом. Сега въздишам само по Mr. Hugh Lauri. ;D ;) Спокойно, нямам намерение да му пиша. ;D
Що пък? Пиши му. ;D Той е от тези мъже дето са като виното. ;D ;)

« Отговор #292 -: Февруари 25, 2012, 12:54:28 pm »
Hugh Laurie или Грегъри Хаус ?? Уточни  ;D,защото нали знаеш има голяма разлика...:)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #293 -: Февруари 25, 2012, 08:43:01 pm »
Искам да попитам тези, които имат Меркурий в 12-ти дом или знак Близнаци, дали някой от вошите родители е имал склонност към хуманитарни науки или към писане, но да не е могъл да осъществи този талант? И дали вие, особено в младежките си години, сте имали склонност към някоя хуманитарна наука, към литуратурау към писане.

« Отговор #294 -: Февруари 25, 2012, 09:01:09 pm »
Меркурий (У5) в 12-ти дом. Дам, бях даже в хуманитарна паралелка в средното училище (бълг. ез. + история), така че ми се налагаше да проявявам склонност към литературата. Всяка седмица по 1 литературен анализ съм писала и предавала. И си го писах съвсем сама, не съм ползвала анализите на Пантелей Зарев и колектив. Е, аз бях в тази паралелка заради историята (исках да ставам археолог и египтолог). Меркурий има секстил с Луна, така че имам някаква склонност към словото, но за изкувство не е достатъчна, тъй като Нептун не участва в аспекти към тях, нито към Венера. Писала съм стихове, но някакси ми се струват кухи. ;D

Малко извън темата - имам Нептун в 11-ти дом в секстил със Слънце (У7). Ако разглеждаме 11-ти дом като 5-ти от 7-ми, т.е. изкувството на другите, дали Нептун в този дом в аспект с управителя на 7-ми дом би могъл да обясни това, че ми е лесно да разбирам чуждото творчество? Знам, че и една "попивателна" Луна е необходима за това, но все пак...

Сори за правописните грешки. Поправих, да не се излагаме. ;D
« Последна редакция: Февруари 25, 2012, 09:51:45 pm от Mirabella »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #295 -: Февруари 25, 2012, 09:26:02 pm »

Меркурий (У5) в 12-ти дом. Дам, бях даже в хуманитарна паралелка в средното училище (бълг. ез. + история), така че ми се налагаше да проявявам склонност към литературата. Всяка седмица по 1 литературен анализ съм писала и предавала. И си го пишех съвсем сама, не съм ползвала анализите на Пантелей Зарев и колектив. Е, аз бях в тази паралелка заради историята (исках да ставам археолог и египтолог). Меркурий има секстил с Луна, така че имам някаква склонност към словото, но за изкувство не е достатъчна, тъй като Нептун не участва в аспекти към тях, нито към Венера. Писала съм стихове, но някакси ми се струват кухи. ;D

Някой от твоите родители да е искал да се занимава с литуратура, писане или друга хуманитарна наука, но да не го е направил. Или да е имал такъв талант, който не е развил? И някой от твоите родители има ли Меркурий или знак Близнаци в 1-ви дом?

*

Stella

• 7765
« Отговор #296 -: Февруари 25, 2012, 09:28:23 pm »
Брях! голяма досада. :o

Нали по-горе пита? И Мирабела ти отговори.

Искам да попитам тези, които имат Меркурий в 12-ти дом или знак Близнаци, дали някой от вошите родители е имал склонност към хуманитарни науки или към писане, но да не е могъл да осъществи този талант? И дали вие, особено в младежките си години, сте имали склонност към някоя хуманитарна наука, към литуратурау към писане.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #297 -: Февруари 25, 2012, 09:36:56 pm »
Брях! голяма досада. :o

Нали по-горе пита? И Мирабела ти отговори.

Ти трай!

« Отговор #298 -: Февруари 25, 2012, 09:50:11 pm »
Не мисля, родителите ми не са с писателски таланти. Баща ми има инженерна мисъл, Меркурий в Близнаци в широка опозиция със Сатурн (мисля, че е в 7-мия му дом). Майка ми също не е поетеса, никога не ми е казвала, че иска да бъде нещо подобно. Има Мерк в Скорпион, в съвпад с Венера, така че би могло да има нещо поетично тук. Обаче никакъв шанс за точен час на раждане, за жалост... Досега не бях разглеждала детайлно картите на родителите си, трябваше да направя справка, тъй като не помня разположенията на планетите им.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #299 -: Февруари 25, 2012, 09:54:21 pm »
Не мисля, родителите ми не са с писателски таланти. Баща ми има инженерна мисъл, Меркурий в Близнаци в широка опозиция със Сатурн (мисля, че е в 7-мия му дом). Майка ми също не е поетеса, никога не ми е казвала, че иска да бъде нещо подобно. Има Мерк в Скорпион, в съвпад с Венера, така че би могло да има нещо поетично тук. Обаче никакъв шанс за точен час на раждане, за жалост... Досега не бях разглеждала детайлно картите на родителите си, трябваше да направя справка, тъй като не помня разположенията на планетите им.

Дали някой  от тях е искал да се занимава с журналистика? Може просто да е бил добър в литературата и в писането на стихове. Може да е криел, че пише стихове.