Anabell, каква е връзката 12 дом - левичарство? Питам, защото съпругът ми е със силно подчертан 12 дом и е левичар. :blink:
не знам Уран, но 3-ма близки приятели (1 мъж, две жени) са така и ми направи впечатление.
Аз си имам мнение за тях, но то е изцяло базирано на личните ми наблюдения, ще го споделя, но никой не считам, че трябва да го взима на сериозно. Момчето с което излизам също е левичар и затова толкова съм го мислила това. Различни са. Така, че Уран, ако и ти споделиш наблюденията си, ще ми е от полза.Те са много чувствителни. Понякога както си говорят правят пророчества, без да го забелязват. Или казват някакви странни неща, които са много важни за другия човек. Често казват това, което си мисля, ако си помисля "онази жена изглежда тъжна" - те го казват (вербализират чужди мисли).
Земетресението тази година едната мацка го предсказа преди 6-7 месеца - просто 2-3 седмици само за земетресения ми говореше и ме караше да видя астрологично, ще се случили нещо (и наистина земетресението се случи при земния тригон и точния съвпад на Меркурий с Юпитер в Телец и тя точно от това се беше притеснила).
Привързват се, безпомощни са като деца на моменти и си търсят някой, който да се грижи за тях, да ги подкрепя емоционално. МНОГО обичат да се възхищават на нещо, да обичат нещо, и да усещат че са ненадминати, уникални и различни. Надушват фалша, всякакви лъжи (неща, които един човек не мисли, които не идват от душата му). Имат си идоли, любими музиканти, с някой си и пишат и им изпращат подаръци.
Но често в бизнес отношенията и социалните отношения нищо не идва от ничия душа, просто си има правила, които те не могат да проумеят. Просто тяхното "осъзнаване/мислене" се случва само, когато усетят нещо дълбоко, което да ги вдъхнови...
Като съдя по моя левент, това, че си се омъжила за левичар е направо комплимент за искреност и интелект....те нямат пропуск относно личните отношения, всеки допуснат в храма е "усетен" и одобрен от
душите им, често и без те самите да го осъзнават рационално това.
Обаче съм сигурна, че ти си го гледаш, грам ги няма в обективните анализи на една ситуация....а за съжаление, това е необходимо умение в съвременния свят.