Здравей Гост

Няколко кръста

• 10 Отговора
  • 1888 Прегледи
Няколко кръста
« -: Февруари 09, 2012, 02:11:59 pm »
Вярно ли съм имал лоша карта 06.06.1980 Бургас 11:38 сутрин? Може ли линкове с информация.

Re: Няколко кръста
« Отговор #1 -: Февруари 09, 2012, 02:52:01 pm »
Interesting choice of nickname. Някой те е наплашил или...? Ако питаш мен - няма лоши и добри карти. Но аз не съм астролог, което не означава непременно, че греша точно по този въпрос. ;)

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Февруари 09, 2012, 03:02:17 pm »
И моето дете е родено на 06.06..но друга година :blink:

« Отговор #3 -: Февруари 09, 2012, 03:06:54 pm »
Слагам наталната ти карта. :blink:(в случай,че някой реши да се включи)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #4 -: Февруари 09, 2012, 03:24:13 pm »
нямам много време, затова ще ти кажа това, което виждам на пръв поглед - кръст в подвижни знаци и кардинални домове, но все пак имаш Юпитер на АЦ, въпреки картата май си оптимист  ;D ;D ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 09, 2012, 03:53:05 pm »
Вярно ли съм имал лоша карта 06.06.1980 Бургас 11:38 сутрин? Може ли линкове с информация.

Трудна ти е картата. На пръв поглед - късен брак, заради квадратурата на светилата. Но като цяло, не се притеснявай, познавам много хора с такива карти - те свикват да управляват негативните енергии и да ги впримчват в нещо добро. Негативните аспекти давам голям тласък за развитие. За твое успокоение, бих добавила, че картите с много тригончета и секстилчета не водят до голямо израстване в живота. Тези хора обикновено се превръщат в сателит на някой друг с по-голям потенциал.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2012, 04:34:33 pm »
Силен характер си с този пълен първи дом, и една от царските звезди - Регул на на сцендента, Юпитер... ще се оправиш каквото и да ти се случи. Баща ми също има двойна опозиция и 4 квадрата (един цялостен голям квадрат) - жени се доста рано (но няма квадрат между Луна и Слънце). Като цяло за всички проблеми в живота си е виновен единствено и само той или нека го кажа така - когато човек иска, нищо не може да го спре, когато не иска си намира достатъчно оправдания.

Няма лоши и добри карти.... искам да ти кажа, че от теб ще излезне перфектен мениджър или архитект - борбен, целеустремен, можещ да издържа на голямо напрежение и т.н. И добър лекар би бил, особено някое по-тежко направление.

Аз имам два много "тежки квадрата в натала" и винаги съм била "лидер" в смисъл инициативна съм, винаги аз от екипа ми започвам проекти/нови задачи и т.н. и след мен се организира целия екип. Винаги съм работела "работи", в които съм била експерт и съм взимала решения, никога не съм била "подчинена" и няма и да бъда, каквато и цена да ми се наложи да платя. Квадратите и при мен и при баща ми дават изключителна борбеност.

Най-големият ми проблем с България е, че ми е скучно.... и си го признавам - няма конкуренция, всички конкурси са уговорени, нямам интелектуални стимули....това желание за "случване" идва от квадратите.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #7 -: Февруари 09, 2012, 05:03:28 pm »
 ;D Кой каза , че е трудна картата ти Магаре? :-\ ;D
Мисля , че е от картите които работят в унисон с времето....Всеки твърд аспект дава възможност за повече работа и разбиране....
Като цяло е доста аспектирана и с концентрация на кардинални домове...,което предполага не лесна ...,не лека , но за сметка на това впечатляваща съдба.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 09, 2012, 05:09:46 pm »
Марс и Сатурн в първи дом в тау-квадрат със светилата не са много "лесна" конфигурация, за сметка на това дават повече борбеност и хъс в справянето с трудни обстоятелства.
Най-добрите мениджъри и предприемачи имат доста напрегнати карти, а не преобладаващи тригони и секстили.

От гледна точка на индийската астрологията картата е с изразен потенциал за успешна реализация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #9 -: Февруари 09, 2012, 06:09:57 pm »
Магарето е доволно  ;) Благодарим за отговорите.

« Отговор #10 -: Февруари 09, 2012, 08:08:25 pm »
и ще е доволно У МС Венера в 10 в секстил към Асц /Юпитер и аз искам :mellow:

ама защо магаре :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...