Силен характер си с този пълен първи дом, и една от царските звезди - Регул на на сцендента, Юпитер... ще се оправиш каквото и да ти се случи. Баща ми също има двойна опозиция и 4 квадрата (един цялостен голям квадрат) - жени се доста рано (но няма квадрат между Луна и Слънце). Като цяло за всички проблеми в живота си е виновен единствено и само той или нека го кажа така - когато човек иска, нищо не може да го спре, когато не иска си намира достатъчно оправдания.
Няма лоши и добри карти.... искам да ти кажа, че от теб ще излезне перфектен мениджър или архитект - борбен, целеустремен, можещ да издържа на голямо напрежение и т.н. И добър лекар би бил, особено някое по-тежко направление.
Аз имам два много "тежки квадрата в натала" и винаги съм била "лидер" в смисъл инициативна съм, винаги аз от екипа ми започвам проекти/нови задачи и т.н. и след мен се организира целия екип. Винаги съм работела "работи", в които съм била експерт и съм взимала решения, никога не съм била "подчинена" и няма и да бъда, каквато и цена да ми се наложи да платя. Квадратите и при мен и при баща ми дават изключителна борбеност.
Най-големият ми проблем с България е, че ми е скучно.... и си го признавам - няма конкуренция, всички конкурси са уговорени, нямам интелектуални стимули....това желание за "случване" идва от квадратите.