Здравей Гост

Северен лунен възел и Хирон

• 42 Отговора
  • 8630 Прегледи
Re: Северен лунен възел и Хирон
« Отговор #20 -: Февруари 13, 2012, 09:38:26 pm »
Да,благодарен съм,че се разбирам и мога да разговарям с близките си :) Маи всичко идва от тая луна  :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Февруари 13, 2012, 09:44:01 pm »
ако искаш да с евиждаш почвай работа със зависимости;
на теб ти трябва да се трудиш, щото  сатурн у на 6 дом ( само гледай един ден жена ти да не е поставена след работата от тоя съвпад сатурн- луна)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 13, 2012, 09:50:03 pm »
Да,благодарен съм,че се разбирам и мога да разговарям с близките си :) Маи всичко идва от тая луна  :-\

Луната е изключително важна и в женска и в мъжка карта... :blink:...Майка ти ограничавала ли те е някога? Имало ли е моменти когато не си се разбирал с нея? Сама тя разбира ли те? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Февруари 13, 2012, 09:54:04 pm »

Не е от луната. Имаш силно слънце в квадрат със слабо поставена Луна.
Но, Луната е на трон в 4-ти дом, не забравяй това. Между другото хората с квадрат между светилата късно създават семейство. При тебе е карма, защото Слънцето и Луна са във водни /кармични/ домове. Мъжките ти планети са много силни- Слънце и Марс на трон. Трябва да се научиш да се справяш с ИН - енергиите си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #24 -: Февруари 13, 2012, 09:58:06 pm »
С маика ми имаме много спецефични взаимоотношения от малък,изключително обтегнати и емоционални,но с времето и зрялостта съзнателно обработихме това.

« Отговор #25 -: Февруари 13, 2012, 10:01:39 pm »

Не е от луната. Имаш силно слънце в квадрат със слабо поставена Луна.
Но, Луната е на трон в 4-ти дом, не забравяй това. Между другото хората с квадрат между светилата късно създават семейство. При тебе е карма, защото Слънцето и Луна са във водни /кармични/ домове. Мъжките ти планети са много силни- Слънце и Марс на трон. Трябва да се научиш да се справяш с ИН - енергиите си.
Благодаря Stella за infoto :)

*

Divna

• 2478
« Отговор #26 -: Февруари 14, 2012, 03:41:52 am »
Дивна,учил съм частично психология,чета много езотерика,от малък ме влече астрологията,танцувал съм спортни танци 5-6 години,писал съм стихове,рисувал съм,пея си постоянно- не мога без музика но...всичко това е все недостатъчно,нецялостно,все нещо не достига било то от липса на увереност или амбиция.Не знам какво не ми достига или какво не правя както трябва.

Ще се чувстваш добре, в професия, в която може да проявяваш творчество, креативност. Там където можеш да използваш хобито си. Управителят на 2ри дом е във втори дом и е в собствения си знак (на трон), супер добре аспектиран. Не бива да ти липсват пари и би трябвало като ги изкарваш с лекота да го правиш. Мунданният управител на втори  (Венера) е също добре поставен.

В момента прогресивна Луна е в Скорпион и акцентира "въпросите" на наталната. Скорпионската Луна е добра психоложка. Уверена съм, че сам ще стигнеш до въпросите, които си задаваш. Имаш всичко, което ти трябва: троново Слънце (по знак), което пали от раз, тронов Меркурий, който знае как да анализира, имаш и тронова Луна (по дом)... Картата ти е хубава.

ПП: Прогресивен Меркурий ще е ретрограден още няколко години (около 4).

« Отговор #27 -: Февруари 14, 2012, 10:05:05 am »
Дивна,учил съм частично психология,чета много езотерика,от малък ме влече астрологията,танцувал съм спортни танци 5-6 години,писал съм стихове,рисувал съм,пея си постоянно- не мога без музика но...всичко това е все недостатъчно,нецялостно,все нещо не достига било то от липса на увереност или амбиция.Не знам какво не ми достига или какво не правя както трябва.

Ще се чувстваш добре, в професия, в която може да проявяваш творчество, креативност. Там където можеш да използваш хобито си. Управителят на 2ри дом е във втори дом и е в собствения си знак (на трон), супер добре аспектиран. Не бива да ти липсват пари и би трябвало като ги изкарваш с лекота да го правиш. Мунданният управител на втори  (Венера) е също добре поставен.

В момента прогресивна Луна е в Скорпион и акцентира "въпросите" на наталната. Скорпионската Луна е добра психоложка. Уверена съм, че сам ще стигнеш до въпросите, които си задаваш. Имаш всичко, което ти трябва: троново Слънце (по знак), което пали от раз, тронов Меркурий, който знае как да анализира, имаш и тронова Луна (по дом)... Картата ти е хубава.

ПП: Прогресивен Меркурий ще е ретрограден още няколко години (около 4).
Благодаря  :blink:

« Отговор #28 -: Февруари 14, 2012, 10:27:50 am »
Искам да те питам, твоя баща също ли е живял без баща и дядо ти също ли е живял без своя баща, поради някакви причини, като са били малки?
Дядо ми е починал точно преди да се родя

« Отговор #29 -: Февруари 14, 2012, 10:35:22 am »
Искам да те питам, твоя баща също ли е живял без баща и дядо ти също ли е живял без своя баща, поради някакви причини, като са били малки?

Имам предвид дали когато твоят баща е бил малък, дядо ти е отсъствал от дома. Може да е работил много или да е имало друга причина. Или пък бащата на дядо ти дали е отсъствал физически от семейството, когато твоят дядо е бил малък.

Изследвам родовата карма идали се повтаря.

С удоволтвие бих споделил но нямам никаква представа  :-\

« Отговор #30 -: Февруари 14, 2012, 10:45:33 am »
А това е картата на брат ми.Никога не сме били близки,което ми тежеше като малък.Не сме израстнали заедно и сме много различни.От много години трупам големи разочарования към него и ми е трудно да крия раздразнението и разочарованието си колкото и да се опитвам.Възможно ли е да е нещо кармично и какво евентуално мога да направя за да не изчерпя и малкото контакт между нас с безразличие и неразбиране към него?

« Отговор #31 -: Февруари 14, 2012, 10:46:25 am »
Ще попитам и

Имам предвид дали когато твоят баща е бил малък, дядо ти е отсъствал от дома. Може да е работил много или да е имало друга причина. Или пък бащата на дядо ти дали е отсъствал физически от семейството, когато твоят дядо е бил малък.

Изследвам родовата карма идали се повтаря.

С удоволтвие бих споделил но нямам никаква представа  :-\

Питай майка си. Тя сигурно ще знае дали баща ти е израстнал като малък със своя баща.

Не поддържаш ли връзка с него?
Ще попитам и ще пиша

« Отговор #32 -: Февруари 16, 2012, 12:51:00 pm »
А ето и една интересна карта на моя добра приятелка която не мога да разтълкувам.Надявам се на мнения  :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Февруари 16, 2012, 12:53:49 pm »
Умница ли е приятелката ти?

« Отговор #34 -: Февруари 16, 2012, 12:59:49 pm »
Умница ли е приятелката ти?
Умна е разбира се,но не мисля че превъзхожда повечето хора от обкръжението ни.По скоро е подчертано флегматична и бавна в действията и решенията си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Февруари 16, 2012, 01:28:43 pm »
Няма ли някакви по-изразени способности, например афинитет към някое приложно изкуство (занаят) или сценично? Нещо свързано с реклама, медии (електронни и печатни), мода, дизайн или някакъв вид предприемаческа дейност да я влече? Литературни заложби?
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 01:33:10 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #36 -: Февруари 16, 2012, 01:38:52 pm »
Няма ли някакви по-изразени способности, например афинитет към някое приложно изкуство (занаят) или сценично? Нещо свързано с реклама, медии (електронни и печатни), мода, дизайн или някакъв вид предприемаческа дейност да я влече? Литературни заложби?
Завършила е националната арт академия и е от семейство на художници.Определено има афинитет към изкуството като цяло.Но е лишена от всякаква амбиция и вяра в собствените си способности,работейки всичко друго но не и това което и се иска и умее.Дори вече година е без работа което я подтиска допълнително.

« Отговор #37 -: Февруари 16, 2012, 01:47:00 pm »
А ето и една интересна карта на моя добра приятелка която не мога да разтълкувам.Надявам се на мнения  :rolleyes:

Тя имали починаларано сестра?

Знае ли се произхода на баща и? Има ли някакви неясноти около него? Или баща и да е напуснал тяхното себейство или пък семейството на родителите си, за да отиде да живее в друг град?

Едно дете е,майка и е нямала други бременности.Живеят си през етаж с баща си и майка си.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Февруари 16, 2012, 01:48:26 pm »
Но е лишена от всякаква амбиция и вяра в собствените си способности,работейки всичко друго но не и това което и се иска и умее.Дори вече година е без работа което я подтиска допълнително.

По принцип чак толкова безинициативна и лишена от амбиция не би трябвало да бъде, това противоречи със заложеното във ведическата й карта. Но може би средата и обкръжението си казват думата при нея (прекалено лежерно го раздава), липсва й стимул, при нея успехът е пряко обвързан с мотивацията. В картата има показатели за успех, но чрез лична инициатива/предприемчивост и реализация на оригинални идеи. Защо да не направи собствено студио за арт и криейтив дизайн?  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #39 -: Февруари 16, 2012, 01:53:55 pm »
Но е лишена от всякаква амбиция и вяра в собствените си способности,работейки всичко друго но не и това което и се иска и умее.Дори вече година е без работа което я подтиска допълнително.

По принцип чак толкова безинициативна и лишена от амбиция не би трябвало да бъде, това противоречи със заложеното във ведическата й карта. Но може би средата и обкръжението си казват думата при нея (прекалено лежерно го раздава), липсва й стимул, при нея успехът е пряко обвързан с мотивацията. В картата има показатели за успех, но чрез лична инициатива/предприемчивост и реализация на оригинални идеи. Защо да не направи собствено студио за арт и криейтив дизайн?  :blink:

Съгласен съм с теб изцяло,но самата тя не знае как да се стимулира и мотивира.Нещо не и достига.Наистина е прекалено лежерна.Същевременно не е песимист или депресивна натура.