Дивна,учил съм частично психология,чета много езотерика,от малък ме влече астрологията,танцувал съм спортни танци 5-6 години,писал съм стихове,рисувал съм,пея си постоянно- не мога без музика но...всичко това е все недостатъчно,нецялостно,все нещо не достига било то от липса на увереност или амбиция.Не знам какво не ми достига или какво не правя както трябва.
Ще се чувстваш добре, в професия, в която може да проявяваш творчество, креативност. Там където можеш да използваш хобито си. Управителят на 2ри дом е във втори дом и е в собствения си знак (на трон), супер добре аспектиран. Не бива да ти липсват пари и би трябвало като ги изкарваш с лекота да го правиш. Мунданният управител на втори (Венера) е също добре поставен.
В момента прогресивна Луна е в Скорпион и акцентира "въпросите" на наталната. Скорпионската Луна е добра психоложка. Уверена съм, че сам ще стигнеш до въпросите, които си задаваш. Имаш всичко, което ти трябва: троново Слънце (по знак), което пали от раз, тронов Меркурий, който знае как да анализира, имаш и тронова Луна (по дом)... Картата ти е хубава.
ПП: Прогресивен Меркурий ще е ретрограден още няколко години (около 4).