Здравей Гост

Богатството и хороскопа

• 234 Отговора
  • 37596 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Богатството и хороскопа
« Отговор #100 -: Февруари 19, 2012, 07:57:01 pm »
е различава се с 6-7 нули на банковата сметка,в полза на Тръмп :P

по рождение
в този ред на мисли интересна е картата на Опра У. (например), ако изобщо разпространените данни са идентични

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Февруари 19, 2012, 07:59:57 pm »
При мен цял живот ще е слугинаж в полза народу  ;D - ретро рачешки Сатурн в 10 дом, три планети в сидерални Риби в 6 дом (вкл. и Лагнеш/АК), Кету в 7ми... Малефици в ъглови домове, бенефици в дустхана. Пу, че се прекарах с тоя хороскоп!  :-[  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #102 -: Февруари 19, 2012, 09:50:36 pm »
Дори да е така, първо двойка, после колектив, а не обратното.

в правилна насока сме - доскоро бяхме готови да тръгнем и сами, защото сме вързани вече със светлината ;D - ще стигнем и до колектива ;D - щото и по двойки само няма да тръгнеме ;D - още по-малко сами ;D

е то е едно и също, аз съм тая, която създава света, колектива, двойката или просто другия.
Ако ти е по-лесно да си го представиш, прочети Ричард Бах - Едно, или Една, не знам как се превежда на български.

Вселената не е една и еднозначна, във всеки момен се разклонява и се създават милиони комбинаии, така че в тоя свят ако не, в съседния със сигурност ще стане.
Мисля, че и Карлито ги описваше тия различни реалности, няма начин да не си ги срещала...

*

AH

• 2201
« Отговор #103 -: Февруари 20, 2012, 06:09:07 am »

е то е едно и също, аз съм тая, която създава света, колектива, двойката или просто другия.
/quote]

от най-високо погледнато е едно и също, но сме длъжни да допуснем, че все още не сме на най-високо, щом сме на Земята.

и тогава ни трябват разни дребни и ежедневни практически действия в избраната посока :blink:

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #104 -: Февруари 20, 2012, 08:25:34 am »
Тази, херцогинята, е просто ненаситна. ;D По испанските клюкарски предавания като Corazon (TVE) само за нея говорят. Тауто с Венерата ще ли да е виновно? Ама, добре си се забавлява жената, има живец в нея - http://www.bekia.es/celebrities/noticias/cayetana-fitz-james-stuart-alfonso-diez-saludan-duenas-convertirse-duques-alba/. Нямам час на раждане. И аз съм за Луна във Везни. Тая светска натура едва ли Луна в Дева ще я подклажда. ;D Силният водолейски акцент и огънчето в картата си говорят за провокативност и жизненост.

Аз бих и протълкувала квадрата на Нептун и Сатурн като желания на душата, които материята няма как да удовлетвори (допълнително засилени от Сатурн в Скорпион). Тази жена е тотално въплащение, за мен, на неправилно проявен УРАН и ВОДОЛЕЙ. Уран дава свобода в обществените взаимоотношение, интелектуална свобода, ментална, но не и свобода от тялото ти. В смисъл и на 60 - 70 години можеш да си полезен за обществото лекар, инженер, политик и т.н. (да ти хрумват идеи, да създаваш нови структури, организации), но тялото ти, колкото и пластични операции да му правиш, е материя.

Не отричам възможност да си отвориш ДНК - то с ментални упражнения - йога и т.н. но това е висш пилотаж, не става със съвременните средства на пластичната хирургия.
When One Door Closes Another Door Opens

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #105 -: Февруари 20, 2012, 09:03:01 am »
Бая хора имат в хороскопите си квадрат Сатурн/Нептун...
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #106 -: Февруари 20, 2012, 09:29:45 am »
Бая хора имат в хороскопите си квадрат Сатурн/Нептун...

Taka e, не е само до този аспект, но като добавиш и планетите във Водолей и опозициите на Луната и става... баронеса Алба :)))  :rolf: :rolf:

всеки аспект може да бъде преживян подходящо, просто тя е пометена от модата (масовото мислене)...но все пак е имала заложени наклонности, да търси определени неща и така ги е намерила, че се е превърнала в карикатура на човешкото.  :-[
When One Door Closes Another Door Opens

*

kaily

• 5145
« Отговор #107 -: Февруари 20, 2012, 10:58:21 am »

/quote]

от най-високо погледнато е едно и също, но сме длъжни да допуснем, че все още не сме на най-високо, щом сме на Земята.

и тогава ни трябват разни дребни и ежедневни практически действия в избраната посока :blink:

е да де, нали затова аз извършвам дребни действия в посока принца.  :rolleyes:

*

AH

• 2201
« Отговор #108 -: Февруари 20, 2012, 01:09:42 pm »
е да де, нали затова аз извършвам дребни действия в посока принца.  :rolleyes:

Това с принца като с тиранията:)
Единствената тирания, способна да просъществува неопределено дълго време, е тая на слабия над силния:)

Трябва да си слаба:)
Малко парадоксално, а:)

*

kaily

• 5145
« Отговор #109 -: Февруари 20, 2012, 02:08:11 pm »
Не е.
Занимавам се с отслабване.
Само дето трябва да си много силна, че да се самопринудиш да отслабнеш.  :( :-[

*

AH

• 2201
« Отговор #110 -: Февруари 20, 2012, 04:59:47 pm »
Не е.
Занимавам се с отслабване.
Само дето трябва да си много силна, че да се самопринудиш да отслабнеш.  :( :-[

Ще го срещнем  принца – не ни се полага да живеем само леко и безгрижно ;D

После, закономерно, ще запеем друг рефрен ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #111 -: Февруари 20, 2012, 08:43:53 pm »
Е хич бива ли сега такава приказка?  :96: :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #112 -: Февруари 20, 2012, 08:53:19 pm »
По повод на "богатството в хороскопа" как ви се струва, а?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4579231

Какви бонуси си раздават.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #113 -: Февруари 20, 2012, 09:10:15 pm »
Как да ни се струва - пир по време на чума. Това съвсем не бих го нарекла богатство, едни други конфигурации имат тези в хороскопите...
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Февруари 20, 2012, 09:11:31 pm »
Как да ни се струва - пир по време на чума. Това съвсем не бих го нарекла богатство, едни други конфигурации имат тези в хороскопите...

Признавам, ирония беше, но не към участниците в темата.
Да им имам наглостта и безочието на тия!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #115 -: Февруари 20, 2012, 09:17:34 pm »
Не е баш така, гледа ли Бареков сабахле по ТВ7
И аз реагирах първосингнално първоначално...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Февруари 20, 2012, 09:20:34 pm »
Тъй ли?
От шест месеца не гледам никакво ТВ, не съм включвала тАлАвизора.  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #117 -: Февруари 20, 2012, 09:22:15 pm »

Не действат - Марк Зукенберг - основателят на Фейсбук има съвпад Луна и Сатурн. Лейди Гага - Луна в падение, Сатурн ретро в 1 дом.... (действителните случаи ги опровергават).

Няма начин да действат при положение, че те се фокусират само въхру възможността човек да има материални богатства, но не и върху желанието му да ги има. Аз като рисувам изключително добре, 5 дом ми е в Телец, Луната ми е в 3 в съвпад с Венера и Юпитер, Нептун на асц, да не би да съм станала художник?! Е, не съм, макар че според картата ми имам всички предпоставки за това. Но с рисуването приключих още в 10 клас, защото разбрах, че не издържам 5 часа да стоя, да съзерцавам и да рисувам, а и най-важното - не го искам. И пак опираме до желанията.
Първо чрез Венера и Луна трябва да се ориентираме в желанията на човека и след това да гледаме доколко ще ги осъществи. По мои наблюдения повечето хора, които нямат пари, просто не искат да имат или ги мързи. Който иска - има, без значение как.
А като почнете така откъслечно да коментирате някакъв аспект се чудя аз ли съм начинаещата, която до преди година не различаваше глифовете или вие. Луна еди къде си нищо не значи, щото тая Луна е енергия, която си взаимодейства с други енергии - планетите, с които има аспекти, пък те си взаимодействат помежду си и изобщо...ако ще си говорим за астрология на парче, таковам й и астрологията.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Grace

• 2257
« Отговор #118 -: Февруари 20, 2012, 09:27:07 pm »
Цитат
Който иска - има, без значение как. А като почнете така откъслечно да коментирате някакъв аспект се чудя аз ли съм начинаещата, която до преди година не различаваше глифовете или вие. Луна еди къде си нищо не значи, щото тая Луна е енергия, която си взаимодейства с други енергии - планетите, с които има аспекти, пък те си взаимодействат помежду си и изобщо...ако ще си говорим за астрология на парче, таковам й и астрологията.[/quote]

;D   :clap:

*

kaily

• 5145
« Отговор #119 -: Февруари 20, 2012, 09:41:49 pm »
Ми Бареков подмета, че стоят огромни интереси на Софарма зад цялата тая работа. Сутринта прави разследване, лекарства на Софарма струват в България 20 лева, а в Сърбия - 11.
А в Турция други лекарства били три пъти по-евтино.
И убедено твърди, че зад всичко това стои Софарма, която иска да назначи свои хора там. И освен това твърди, че в последните години Софарма прибира по половин милиард годишно от здравната каса - цените на лекарствата непрекъснато се увеличават, парите за здравеопазване също, но отиват да покриват лекарствата, т.е. у Софарма.
И има резон.