Не действат - Марк Зукенберг - основателят на Фейсбук има съвпад Луна и Сатурн. Лейди Гага - Луна в падение, Сатурн ретро в 1 дом.... (действителните случаи ги опровергават).
Няма начин да действат при положение, че те се фокусират само въхру възможността човек да има материални богатства, но не и върху желанието му да ги има. Аз като рисувам изключително добре, 5 дом ми е в Телец, Луната ми е в 3 в съвпад с Венера и Юпитер, Нептун на асц, да не би да съм станала художник?! Е, не съм, макар че според картата ми имам всички предпоставки за това. Но с рисуването приключих още в 10 клас, защото разбрах, че не издържам 5 часа да стоя, да съзерцавам и да рисувам, а и най-важното - не го искам. И пак опираме до желанията.
Първо чрез Венера и Луна трябва да се ориентираме в желанията на човека и след това да гледаме доколко ще ги осъществи. По мои наблюдения повечето хора, които нямат пари, просто не искат да имат или ги мързи. Който иска - има, без значение как.
А като почнете така откъслечно да коментирате някакъв аспект се чудя аз ли съм начинаещата, която до преди година не различаваше глифовете или вие. Луна еди къде си нищо не значи, щото тая Луна е енергия, която си взаимодейства с други енергии - планетите, с които има аспекти, пък те си взаимодействат помежду си и изобщо...ако ще си говорим за астрология на парче, таковам й и астрологията.