Здравей Гост

Богатството и хороскопа

• 234 Отговора
  • 37551 Прегледи
Re: Богатството и хороскопа
« Отговор #140 -: Февруари 21, 2012, 03:57:21 pm »
Според мен не може, във всяко едно нещо има замисъл...В нашия случай ще сме урок на другите, как може една нация да бъде затрита от самата себе си....или държава, или не знам какво сме. Но в случая се оказва, че сме сбирщина от кръстопътища и гени и ако трябва да оцелеем, ще оцелеем.  :lol:

« Отговор #141 -: Февруари 21, 2012, 03:58:57 pm »
  АН, честно казано чувствам се все по-зле тук. Жалкото е че цял един живот отива нахалост, ако същия този живот примерно го изживееш в Турция, щеше да постигнеш много повече /говоря за себе си, пък и за всички/. Ако същия този живот го изживееш в Западна Европа, също ще постигнеш много, макар че ставаш като робот....но пък си позволяваш от всичко по-малко, като награда накрая. А ние тук, наградата накрая е МИЗЕРИЯТА, верно на запад или на юг - работиш много, но поне получаваш що годе адекватно възнаграждение. Тук.... :-X :-X :-X....Ми много по-зле сме от африкански страни, които ги имаме за маймуни и си мислим че сме хора, щото много знаем. Тръцки...И в крайна сметка...като си на грешното място и по грешното време, ако ще да имаш хороскоп за мултимилиардер....няма как да станеш....
Грозната реалност никой не иска да я коментира или прави нещо сигурно ни е останало от турското робство:наведена глава сабя не я коси.
Дори и по време на самото освобождение много градове не са искали да правят каквото и да било знаели са,че башибозуци са тръгнали да опожаряват всичко по пътя си и са чакали да ги изколят като агнета.Това в модерните учебници не го пише но съм го чела в истински автентични книги забранени от комунистите на времето.Ето това сме си наследили и сме си все такива
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #142 -: Февруари 21, 2012, 03:59:55 pm »
  АН, честно казано чувствам се все по-зле тук. Жалкото е че цял един живот отива нахалост, ако същия този живот примерно го изживееш в Турция, щеше да постигнеш много повече /говоря за себе си, пък и за всички/. Ако същия този живот го изживееш в Западна Европа, също ще постигнеш много, макар че ставаш като робот....но пък си позволяваш от всичко по-малко, като награда накрая. А ние тук, наградата накрая е МИЗЕРИЯТА, верно на запад или на юг - работиш много, но поне получаваш що годе адекватно възнаграждение. Тук.... :-X :-X :-X....Ми много по-зле сме от африкански страни, които ги имаме за маймуни и си мислим че сме хора, щото много знаем. Тръцки...И в крайна сметка...като си на грешното място и по грешното време, ако ще да имаш хороскоп за мултимилиардер....няма как да станеш....

в тоя смисъл питах в темата за 12-ти дом, може ли едно цяло прераждане да се похаби

Мисълта ми беше, че може, но ние ще сме нещо като жертвен агнец, за назидание на другите, урок за другите...Пък следващото прераждане вече може да сме си заслужили и по-добро съществуване в този физически свят който ние познаваме или онзи парафизически, който предполагаме, че има.

*

AH

• 2201
« Отговор #143 -: Февруари 21, 2012, 04:01:49 pm »
Според мен не може, във всяко едно нещо има замисъл...В нашия случай ще сме урок на другите, как може една нация да бъде затрита от самата себе си....или държава, или не знам какво сме. Но в случая се оказва, че сме сбирщина от кръстопътища и гени и ако трябва да оцелеем, ще оцелеем.  :lol:

А по тоя повод виждаш ли аналогия с въпроса ти за оная твоя любов, с която не можеш да се разделиш?

« Отговор #144 -: Февруари 21, 2012, 04:04:20 pm »
 ;D Провокацията ти е добра - да, правилно казваш....докато не се разплете кармата, няма отърване....Значи и ние като народ, някъде доста сме сбъркали, за да сме заслужили всичко това  :lol:

*

AH

• 2201
« Отговор #145 -: Февруари 21, 2012, 04:11:36 pm »
;D Провокацията ти е добра - да, правилно казваш....докато не се разплете кармата, няма отърване....Значи и ние като народ, някъде доста сме сбъркали, за да сме заслужили всичко това  :lol:

Добре, но нали знаеме, че и към момента по земята има много държави, където е по-зле.
Вярно, не е редно да се равняваме по тия, които са по-зле.

Същото е и с хората в живота ни - щом не можем да приключим нещо, значи в някакъв аспект то е удовлетворително.
Стоим тук и с тия хора - трябва да има някакъв смисъл в това.

*

Papy

• 4343
« Отговор #146 -: Февруари 21, 2012, 04:13:45 pm »
Много негативно гледате на нещата-и в другите страни има корупция и самораздадени бонуси. Просто не ги хващат, щото са по-хитри. А пък смесените гени са биологично доста по-здрави от чистите
Но че сме овце, че и по-лошо ( виж старозагорското възстание), спор няма

*

AH

• 2201
« Отговор #147 -: Февруари 21, 2012, 04:20:17 pm »
;D Провокацията ти е добра - да, правилно казваш....докато не се разплете кармата, няма отърване....

Защо ти е да се противиш на звездите? - тр.Сатурн ти е в секстил с У5, който даже е в 7-ми дом. Пък и Сатурн тепърва ретроградно и после пак директно ще се движи към секстил с  Меркурий.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #148 -: Февруари 21, 2012, 04:37:03 pm »
опа, пак ще идем до колектива ;D - ами в кюпа сме, пък дали ще я играем играта, е друг въпрос ;D

Ма какъв колектив те гони пък теб от известно време?
Откъде намеси колектива?
Изобщо не разбираш за какво ти говоря, колектива, та колектива.
Играта се играе и навсякъде има колективи от играчи, тук футболен отбор, тям друг мач от шампионската лига.
Въпросът е искаш ли да играеш тая игра футбол изобщо, после на кой мач искаш да присъстваш и накрая в качеството си на какво искаш да присъстваш.
И чак след решаването на тия първични казуси минаваш към колектива, но не става дума в момента за колектива.
Наистина имаш проблем с него.

В твои ръце е желанието и решението да си смениш колектива, отбора, съотборниците, публиката, цялото представление....колективът се явява следствие на желанието ти за новото амплоа.

*

AH

• 2201
« Отговор #149 -: Февруари 21, 2012, 04:57:25 pm »
опа, пак ще идем до колектива ;D - ами в кюпа сме, пък дали ще я играем играта, е друг въпрос ;D

Ма какъв колектив те гони пък теб от известно време?
Откъде намеси колектива?
Изобщо не разбираш за какво ти говоря, колектива, та колектива.
Играта се играе и навсякъде има колективи от играчи, тук футболен отбор, тям друг мач от шампионската лига.
Въпросът е искаш ли да играеш тая игра футбол изобщо, после на кой мач искаш да присъстваш и накрая в качеството си на какво искаш да присъстваш.
И чак след решаването на тия първични казуси минаваш към колектива, но не става дума в момента за колектива.
Наистина имаш проблем с него.

В твои ръце е желанието и решението да си смениш колектива, отбора, съотборниците, публиката, цялото представление....колективът се явява следствие на желанието ти за новото амплоа.

С теб се въртим около въпроса дали една птичка прави пролет:)
През повечето време ти си на позицията, че си си самодостатъчна, харесваш си живота тук и сега и даже си готова за друго ниво:) Това е трайна вътрешна нагласа - много добре, стига да не усещаш разни липси или да не се дразниш от разни несправедливости.

А ако все пак смяташ, че искаш да срещнеш принца или да имаш приключенията, трябва да смениш нагласата - отстрани изглежда, че даваш противоречиви команди на подсъзнанието и то не може да си свърши работата.

« Отговор #150 -: Февруари 22, 2012, 08:31:47 am »

особенно ако си заложил на този мач и очакваш всичко или нищо,може да постигнеш всичко с пренареждане на колектива,ако имаш власт- и скритият мотив е интерес или забавление,а удоволствието идва  при победа и е двойно ако го правиш за забавление+интерес,материален
аз съм наблюдател на процеса,но не се намесвам
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #151 -: Февруари 22, 2012, 10:13:38 pm »
Аз явно до днес съм била кон с капаци, чак се чудя защо едва днес попаднах, че и обърнах внимание на информацията за миниминалните работни заплати: http://news.expert.bg/n378626
Блъскам се по цял ден, не мисля, че онези там в другите държави работят повече от нас тук в България, виждала съм ги и знам това. И още: не може при равни еднакви условия и една и съща услуга, моят труд да е по-ниско заплатен, само защото живея в БГ.
Мисля да задействам деветдомното си натално слънце и да се махам, защото ми се "забогатява", па макар и откъм минимална работна заплата. Чудя се какъв транзит трябва да го перне това мое слънце, достатъчно ли ще е, ако го фрасне транзитиращ Уран откъм 7-8 дом, защото все пак Уран по натал е на куспидата на втори дом? Иначе при транзит на Нептун през 5 дом и в тригон към слънцето 7 месеца си живях на голяяяма стипендия в чужда държава и беше готино. При тригон на Уран към това слънце - спечелих конурс за докторантура с литература и чужди езици. Дали пък вече не е време при задаващ се квадрат на Уран и липса на учене, да ми се падне едно преселване с цел смяна на минималната работна заплата. Егати и разликите, звучат ми абсурдно, а са реални...
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Февруари 22, 2012, 10:26:17 pm »
Мисля да задействам деветдомното си натално слънце и да се махам, защото ми се "забогатява", па макар и откъм минимална работна заплата.

Да взема и аз да емигрирам, дано си струва минималната заплата.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #153 -: Февруари 22, 2012, 10:32:12 pm »
Аз явно до днес съм била кон с капаци, чак се чудя защо едва днес попаднах, че и обърнах внимание на информацията за миниминалните работни заплати: http://news.expert.bg/n378626
Блъскам се по цял ден, не мисля, че онези там в другите държави работят повече от нас тук в България, виждала съм ги и знам това. И още: не може при равни еднакви условия и една и съща услуга, моят труд да е по-ниско заплатен, само защото живея в БГ.
Мисля да задействам деветдомното си натално слънце и да се махам, защото ми се "забогатява", па макар и откъм минимална работна заплата. Чудя се какъв транзит трябва да го перне това мое слънце, достатъчно ли ще е, ако го фрасне транзитиращ Уран откъм 7-8 дом, защото все пак Уран по натал е на куспидата на втори дом? Иначе при транзит на Нептун през 5 дом и в тригон към слънцето 7 месеца си живях на голяяяма стипендия в чужда държава и беше готино. При тригон на Уран към това слънце - спечелих конурс за докторантура с литература и чужди езици. Дали пък вече не е време при задаващ се квадрат на Уран и липса на учене, да ми се падне едно преселване с цел смяна на минималната работна заплата. Егати и разликите, звучат ми абсурдно, а са реални...

Сложи си картата ако желаеш.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #154 -: Февруари 22, 2012, 10:40:32 pm »
Мисля да задействам деветдомното си натално слънце и да се махам, защото ми се "забогатява", па макар и откъм минимална работна заплата.

Да взема и аз да емигрирам, дано си струва минималната заплата.  ;D

Бодат ме очите, боли ме глава, днес не можех да работя, претоварих се този месец и така попаднах на статитистиката за минималните заплати. Ми като у нас минилната е 270, защо искат да се самоосигурявам на 420 и да им давам 120 лв. всеки месец. Те като не дават повече, защо на мен са ми определили минимален осигурителен праг? В тоя ред на мисли искам да емигрирам. Братовчедка ми на 40 години замина за Франция преди няколко месеца, последва мъжа си и остави двете си големи вече дъщери на майка си. Още отиде там и освен, че започна работа, й осигуриха и безплатен курс по френски език, вече е второ ниво, никога не е учела езици, нито пък й се учеше навремето - цял живот си е била продавачка. Струва ми се, че не само заради смяната на минималната заплата, но и заради езика е добре да се поемигрира в нашия случай  ;D

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #155 -: Февруари 22, 2012, 11:01:15 pm »

Сложи си картата ако желаеш.

Ето я картата с транзитите. Уран 2014 ще направи квадрат към Слънцето. Все още съм в БГ, спирачка беше бащата-адвокат на дъщеря ми, заради развода и разрешението за заминаване в чужбина. Тя скоро ще стане на 12 и може да се отиде на изслушване в съда, та не мисля, че ще има пречка вече. Малката до 2014 ще поотрасне и си мисля, че ще си бъде точното време да ме перне тоя квадрат и да потегля с цел забогатяване, пък дори и да си остана там средностатистическа домакиня  :blink: Чувствам се перфектно извън БГ и откъм пари, и откъм творчество  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #156 -: Февруари 23, 2012, 12:20:48 am »
На тр. Уран му предстои тригон с нат. Луна - хубав период за смяна на жителство и ще продължи достатъчно, за да може да се включи и транзитен Сатурн (тригон с натален Сатурн), който мисля ще отключи аспектите на Сатурн в натала, два от които са свързани пряко с въпроса ти за заминаване (уп. на 4ти дом - Юпитер и уп. на 9 дом -Венера).
Мислила ли си да оставиш на първо време децата си в БГ? Квадратурата на Уран със Слънце може да говори за принудителна раздяла. В смисъл, че би могла да отидеш сама, след което да се върнеш и потърсиш децата си. Това е разбира се само едно предположение в случая.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #157 -: Февруари 23, 2012, 06:16:07 am »
На тр. Уран му предстои тригон с нат. Луна - хубав период за смяна на жителство и ще продължи достатъчно, за да може да се включи и транзитен Сатурн (тригон с натален Сатурн), който мисля ще отключи аспектите на Сатурн в натала, два от които са свързани пряко с въпроса ти за заминаване (уп. на 4ти дом - Юпитер и уп. на 9 дом -Венера).
Мислила ли си да оставиш на първо време децата си в БГ? Квадратурата на Уран със Слънце може да говори за принудителна раздяла. В смисъл, че би могла да отидеш сама, след което да се върнеш и потърсиш децата си. Това е разбира се само едно предположение в случая.

Divna, погледнах картата на съпруга си и ако при мен ще е квадрат, то при него Уран ще даде тригон към деветдомното му натално слънце и към другите му планети наоколо. Той е IT специалист, с перфектен английски и испански (учел е Приложна лингвистика). Вариантът с разделите помежду ни и с децата ни е толкова болезнен, че дори сега от 1 март той започва работа в американска фирма с бг представителство и по договор трябва да отиде на обучение за две седмици извън София - не му се ходи, ама никак... Та той беше първият от нас двамата, който прозря колко лесно става заминаването - изпрати братовчедка ми на автобуса за Франция с един куфар и това е, а тя дори не владееше езика. Вероятно в нашия случай той ще тръгне пръв, а ние ще го последваме. Би ли погледнала, че ми е странно защо хороскопът му не "работи" - според моите познания той отдавна не би трябвало да е в БГ, а не е излизал от БГ освен до Македония. Ама, че майтап с тия планети в 9 дом и другите дадености за чужбина  :33:

*

AH

• 2201
« Отговор #158 -: Февруари 23, 2012, 06:17:47 am »
Ама, че майтап с тия планети в 9 дом и другите дадености за чужбина  :33:

Ако човек си има да решава задачи, свързани с пари, и тук и в странство- все ще трябва да ги решава:)

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #159 -: Февруари 23, 2012, 06:21:25 am »
Ама, че майтап с тия планети в 9 дом и другите дадености за чужбина  :33:

Ако човек си има да решава задачи, свързани с пари, и тук и в странство- все ще трябва да ги решава:)

Аз съм от тия с Уран във втори дом, дето сме били сред най-емигриращите според разни астрокниги по време на кризи  :blink: Мисля, че ми "узрява" Урана за по-големи приливи и отливи на пари  :blink: За пари не ми се е налагало да мисля много-много, винаги е имало откъде да дойдат - или от партньор, или собствен труд, просто в момента Сатурн е върху Урана ми във втори дом и ме строява от доста време, но пък и материализира урановите ми мечти тоя Сатурн, нямам сигурни пари, а инвестирам без да вземам кредити или назаем - и това, ако не е богатство  :rolf:   
« Последна редакция: Февруари 23, 2012, 06:36:29 am от eaglet »