Здравей Гост

За предсказателните методи

• 132 Отговора
  • 14835 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: За предсказателните методи
« Отговор #100 -: Февруари 18, 2012, 10:52:01 pm »
Стига сте спамили, ей :)
Ако ще си гадаете-дайте линк към картата-ще мине месец-два и ще се върнем да видим кой какво е познал

*

Grace

• 2257
« Отговор #101 -: Февруари 18, 2012, 10:54:35 pm »
ок Papy :blink:
ама хайде пишете за транзита на Уран през 7-и, какво ви донесе и какво не е ? съвсем ми затрихте темата  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #102 -: Февруари 18, 2012, 11:24:29 pm »
Къде е тая тема-ако се сетя нещо, ще пиша
Уран сега ми минава през седми-още не знам...

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #103 -: Февруари 19, 2012, 09:22:21 am »
Сега и аз да ви разкажа за транзита на Уран през 7 дом 
Само знам ,че по време на този транзит не трябва да се стига до подпис -при нас не се стигна но ако се стигне по-добре да се изчака ...
По време на този транзит браковете се разтрогват -е не всички ,но винаги има сътресения в партньорството..
Истината е ,че го чакам този Уран да излезе от 7 дом с нетърпение -това ще стане на 12 в Овен ,а и вече ме почна май Урановата опозиция, а дотогава какво ще стане просто не зная...........
Хайде ако има някой да сподели да обменим опит ;)
« Последна редакция: Март 23, 2013, 08:26:19 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #104 -: Февруари 19, 2012, 09:31:40 am »
А на тези които още нищо не са преживяли от този транзит на Уран през 7 дом ще им кажа ,че по него са връзките по Интернет, но това все пак не е задължително ...
« Последна редакция: Март 24, 2013, 12:24:26 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #105 -: Февруари 19, 2012, 10:46:00 am »
samoella, прати  данните си на лични. ще ти отговоря тук в тази тема относно солара или пък го сложи в темата за солари.

*

Grace

• 2257
« Отговор #106 -: Февруари 19, 2012, 01:23:24 pm »
samoella, искам да те питам :
имаш ли брат? и имаш ли деца, защото 5-и дом е важно застъпен в солара и е важно в каква посока да се тълкува - деца, любов или творчество? струва ми се, че ще в посока любов, но...все пак, кажи  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #107 -: Февруари 19, 2012, 02:15:50 pm »
Нямам брат,имам сестра..
« Последна редакция: Март 23, 2013, 08:24:06 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #108 -: Февруари 19, 2012, 02:20:22 pm »
samoella, конкретно на въпроса ти за обвързването - мисля, че няма да е тази година. но следващия ти солар за 2012-2013 е много добър в тази посока. 

*

Grace

• 2257
« Отговор #109 -: Февруари 19, 2012, 02:22:14 pm »
Нямам брат,имам сестра.. Нямам деца ,но много искам да си имам..

да, после видях, че съм гледала солара за 2011 с Овен на върха на 3-дом. а всъщност имаш Луна на върха на 3-и в Скорпион... :blink:

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #110 -: Февруари 19, 2012, 04:47:09 pm »
Аз ти благодаря Грейс ,но все се питам акцента по Солар,Дирекции и Прогресии е върху Северния възел за тази година а той е в 5 дом -това познато ли ти е
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #111 -: Февруари 19, 2012, 04:58:52 pm »
да, направи ми впечатление. Соларен Асц върху СЛВ показва, че житейският ти път през годината е отворен и ще вървиш с лекота в посоката, която искаш   :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #112 -: Април 09, 2012, 10:24:58 pm »
Та...да се върнем на темата
Кой кои методи най-често използва и му работят?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #113 -: Април 10, 2012, 08:50:03 am »
не знам за транзита на Уран през 5-и, но при съвпад към Слънце, посещението при кардиолог май е задължително  ;)

аз нямах никакъв проблем със сърцето по времето на този транзит. даже раждах тогава и не съм имала никакви проблеми (раждането беше при точен съвпад със слънцето).

при транзита на уран през 7-ми (там е и марс) срещнах съпруга си (имаш замесен и интернет, 7-ми е във водолей) и се оженихме. уран изцяло промени връзките ми, преди бяха едни неопределени, размити, пък тогава стана обратното - структурираха се.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #114 -: Април 10, 2012, 03:30:46 pm »
Та...да се върнем на темата
Кой кои методи най-често използва и му работят?

При мен работят соларите безотказно! Първо разглеждам само солара преди да го съпоставя към натал, ами то още като го погледна и акцентите за годината са ясни!

Също работят и прогресии при мен, не се изразяват на вътрешно ниво, напротив, дават ми физическа проява. Следя си и прогресивните Новолуния и последващите фази, при мен те са от голямо значение!

За транзити към радикс, някои работят, някои изобщо! Пример давам към момента: тр Сатурн на АЦ, втори път мина през него и НИЩО! Нито отслабнах, нито ми се развалиха зъбите, нито поех някакви по-големи отговорности, нито съм станала по-сериозна, нищо от изброените типични проявления!

И последно за дирекциите: нямам наблюдение да работят, или поне аз не откривам връзката в моята карта.

По натал Сатурн 4 дом ли ти управлява ?  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #115 -: Април 10, 2012, 09:01:23 pm »
Mayflower,кажи нещо за моят солар моля те :rolleyes:
Какво ти се набива в очи :lol:

*

Papy

• 4343
« Отговор #116 -: Април 10, 2012, 09:10:35 pm »
милки, сложи и натала плс, че така няма да се ориентираме в предсказанието  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #117 -: Април 10, 2012, 09:35:46 pm »
милки, сложи и натала плс, че така няма да се ориентираме в предсказанието  :blink:
Добре,но нали мейфлауър казва,че поглеждала първо солара без наталните домове??
аз затова сложих само тази карта.
но ето и с двете:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #118 -: Април 10, 2012, 09:59:42 pm »
Mayflower,кажи нещо за моят солар моля те :rolleyes:
Какво ти се набива в очи :lol:

Milkyway, това само по соларната карта набързо, разглеждам я все едно е натална, а пък чак след това съпоставям. Това което веднага виждам аз е Плутон в 10-ти,Уран, Меркурий и Слънце съвпад АЦ, хубав голям тригон... Със соларен Плутон в 10-ти соларен дом според мен имаш много добри шансове за израстване в кариерата, може а станеш по-привлекателна за околните, по-магнетична ;) Ако имаш някакви амбиции свързани с работа, сега е времето да действаш! Някаква промяна индикира и Уран съвпад АЦ, може да е неочаквано, ти самата може да се чувстваш по-неспокойна, да си по-дейна и да си по-енергична. У на АЦ е ретро Марс в 6-ти, внимаваи за някакви дребни наранявания или пък конфликти на работното място. Но с тези тригони ми изглежда че това ще бъде една много успешна в професионално отношение година, която ще ти донесе и увеличение на финансите.

Сега ако искаш налагай картата върху наталната и разгледай така, но доминантната тема според мен се хваща и от солара.
Благодаря ти Мейфлауър,
да,аз разглеждам най-вече и двете карти една върху друга.И големият акцент в 12 дом е очебиен.
Уран У7ми е върху АСто...не знам,ще видим.....
Но ти благодаря още веднъж :blink: :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #119 -: Април 10, 2012, 10:15:06 pm »
Да,напълно логично ги казваш нещата :blink:Като по учебник.
Трябва всеки да наблюдава и да си изгради собствено система.
Аз също наблягам на транзити,солар,прогресии и дирекции.