първият транзит на Юпитер през 10 дом е било през 1965,- неходеща,неговореща, на 7 месеца съм
вторият транзит през 10 дом е през 1976- пак незапомнено време,ама минало,пък незапомнено
третият транзит през 1988- много ярко и запомнящо се време, с две деца,току що бях родила дъщеря си ,но и майка ми се разболя,по скоро-скова- ревматоиден артрит ,та обгрижвах три деца и ключара св.Петър/Честит имен ден на всички днес с това име :blink: / ми отключи вратите към ада,голяма лудница,ама оцелях и най-важно психически
четвъртият транзит на Юпитер през 10 дом- 2000 год.- не искам да си спомням тази година,стопих се с 10 килограма ,синът ми се разболя тежко и трябваше да прекъсне за една година,беще 10 клас,лежа два месеца в болница и после цяла година сериозно лечение,

не работех за да бъда до него, пребори се с болестта и завърши 10 клас ,подготвайки се сам в къщи, с изпити по всички предмети
сега в момента тече пети транзит на Юпитер в 10, останах пак без работа,но съм оптимист,защото нищо друго не мога да бъда
докато транзитира Юпитер в 10 - опозиционира 4 дом,на който е управител +Слънцето,У12/ЮЛВ Стрелец и квадратира съвпада на Асц.Дева - Марс,У8 -Уран,У6 -Плутон,У3
по натал Юпитер е ретро в 9 Телец,синглетон,в горната полусфера и доволно аспектиран