При мен транзитът на Юпитер през МС донесе измама от работодател и много силно разочарование.
Но мястото си беше "престижно", да, обещанията също бяха големи. Впоследствие изникнаха други обстоятелства, за които не бях уведомена предварително. Ако знаех за какво става въпрос, нямаше да си губя времето да кандидатствам и да печеля тоя конкурс.
Не искам да разказвам за случилото се в детайли, да не ви занимавам с кариерните си драми, но беше голяма подигравка наистина и изключително некоректна постъпка.
При мен Юпитер е ъглов, но е в "неефективно" космично състояние (перигрин, без мажорни аспекти, Ex condition) и транзитите му или носят спънки и проблеми/загуби, или не дават положителен резултат, отминават незабележимо.
Да, още нещо. По време на въпросния транзит през МС направи опозиция с нат. Марс на ІС (и секстил с нат. Луна), а Марс е много важна планета в хороскопа ми, колкото и да не ми се иска да е така. :blink:
ПП. Всъщност въпросът е към тези, които в радикса имат Юпитер в 10 дом, моят е в 7ми, но надявам се да съм била полезна за целите на проучването.