Здравей Гост

Защо нямам приятелки

• 93 Отговора
  • 8100 Прегледи
Re: Защо нямам приятелки
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2012, 08:16:12 am »
ако човек си е самодостатъчен за какво са му приятели :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #41 -: Февруари 21, 2012, 08:18:17 am »
А вие имате ли приятели, на които споделяте всичко ? Не се знае как ще се стекат обстоятелствата и ще се завъртят нещата.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #42 -: Февруари 21, 2012, 08:29:37 am »
А вие имате ли приятели, на които споделяте всичко ? Не се знае как ще се стекат обстоятелствата и ще се завъртят нещата.

Аз имам точно две, на които споделям всичко и те с мен  :blink: Така сме от 4-5 години - като от Секса и града сме  :blink: С едната е само по телефон и скайп, само веднъж сме се виждали на живо - тя е от друг град  :blink:
The only distance is that which we create!

« Отговор #43 -: Февруари 21, 2012, 08:43:03 am »
живота ме научи да съм със предни зъби и от тогава си мълча и пресявам информацията
доверие на 100% само на себе си - венера-луна в скорпи

намеси ли се интереса - в едно приятелство ,то е или дълготрайно или приключва

*

Uran

• 6041
« Отговор #44 -: Февруари 21, 2012, 08:56:36 am »
Aз определено имам проблем с женската енергия. С мъже лесно се разбирам и вероятно по тази причина и лесно им влизам под кожите. Интересното е, че на най- близката ми приятелка Слънцето попада в/у наталния ми скорпионски Марс и квадратира светилата ми, а за толкова години сме се карали само веднъж.( Приятелки сме от 4 клас.) "Лошите" синастрии не са това, което са. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #45 -: Февруари 21, 2012, 08:58:31 am »
Aз определено имам проблем с женската енергия. С мъже лесно се разбирам и вероятно по тази причина и лесно им влизам под кожите. Интересното е, че на най- близката ми приятелка Слънцето попада в/у наталния ми скорпионски Марс и квадратира светилата ми, а за толкова години сме се карали само веднъж.( Приятелки сме от 4 клас.) "Лошите" синастрии не са това, което са. :blink:

Нямаш избор с този натал. Я, представи си сега, ако беше мъж и бяхте в интимни отношения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #46 -: Февруари 21, 2012, 08:59:30 am »

Нямаш избор с този натал. Я, представи си сега, ако беше мъж.
Защо? ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #47 -: Февруари 21, 2012, 09:01:44 am »

Нямаш избор с този натал. Я, представи си сега, ако беше мъж.
Защо? ;D

Поясних се по-горе. когато се намеси интимната страна на взаимоотношенията, нещата придобиват по-сложни измерения.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #48 -: Февруари 21, 2012, 09:05:28 am »
Със синастричните планетки "кацнали" на фокусни точки би трябвало да става едно допълване.  :blink:  Един вид знаят кое "бутонче" да натиснат, за да можеш да изразиш себе си без преструвки.
« Последна редакция: Февруари 21, 2012, 09:11:00 am от Asol »

*

Uran

• 6041
« Отговор #49 -: Февруари 21, 2012, 09:13:02 am »
Ама..не съм. ;D Между другото, с нея рядко си говорим за битовизми. Някак си по-голяма дълбочина имат отношенията ни. Естествено, че обсъждаме и проблеми свързани с деца, здраве, чисто ежедневие, но е по-скоро покрай другите теми.

п.п.Като каза интимни отношение та се сетих ;D: Лятото имах доста странна случка: Чакайки да си платя бисквитките, които си бях взела за обяд, се наредих зад "дама" обилно полята с...мъжки афтър шейф. Понеже на няколко пъти се обърна да ме погледне, реших, че нещо я притеснявам и дадах крачка назад, но изпълнена с едни леко объркани чувства. Плащайки си бисквитите, с периферното си зрение улавям, че тази "жена" ме гледа с такъв разсъбличащ поглед, с какъвто и мъж не ме е гледал. Всъщност нямах усещането, че ме гледа жена. ;D Продавачката- младо момиче леко си усмихна улавяйки ситуацията. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #50 -: Февруари 21, 2012, 09:29:00 am »
AA-Uran-това ме подсети - мен ме е сваляла лисбийка- не само с поглед- ами направо си ми предложи жената- ..доста конфузно беше :)

първо- благодаря, че споделихте и вие- вече не се чуствам като "бяла врана"- в тоя форум съм от няколко дена, а срещам много разбиране и подкрепа- благодаря ви пак!

второ- за да има някакъв практически смисъл темата ви давам пълна информация:
МЦ- 2 гр рак
венера - 2 гр козирог, луна-26 гр стрелец
аспекти:
венера:съвп луна,секстил уран, квадратура плутон,съотв - кв асц и опозиция МЦ, тригон хирон
луна:съвп венера,тригон юпитер, тригон хирон, оп мц, кв асц

относно мъжките приятелства: не са ме предавали никога, ревала съм им по кафетата- утешавали са ме, съветвали са ме- пълна подкрепа
относно венера кв плутон- не знам дали е от тоя аспект, но бях някъде на 15 години, когато разбрай, че като се ядосам много на някого, му се случват гадни неща - незазвисимо колко ми е близък, и без да си мисля или казвам- да ти се случи това и това- просто силна емоция - негативна- в някаква ситуация. От тогава наистина много внимавам да не си изтървам яда- предпочитам да се скарам с някого с думи, ако не мога да го контролирам, от колкото да задържа в мен ядосването
друго проявление на тоя квадрат може да е статистиката с женските ми приятелства- вече я споделих
не усещам по трети начин да се е проявил
за споделянето- може да се каже,че трудно споделям, но ако усещам, че сме на една вълна- бих си разказала, без да си мисля- утре тоя човек може да го използва срещу мен
просто последните години някак не срещам жени, с които да съм на една вълна
иначе има жени около мен- за кафенце, кръчмичка- те си споделят- явно ме приемат близка
та това е...явно като балансирам силния ян с малко ин- нещата ще си дойдат по местата
ако някоя от вас (гледам че има тука доста ян момичета :) )- има опит как се вкарва ин - да сподели :)

« Отговор #51 -: Февруари 21, 2012, 09:31:14 am »
с периферното си зрение улавям, че тази "жена" ме гледа с такъв разсъбличащ поглед, с какъвто и мъж не ме е гледал.

ти що не я изгледа с категорично обличащ поглед или с усмивката на Мона Лиза, непорочна монахиня
огледало и тренировки :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #52 -: Февруари 21, 2012, 09:48:52 am »
"Лошите" синастрии не са това, което са. :blink:
Съгласна. И съм казвала – близки и в моя кръг са все на опозиция, квадрати, тригон само с овни, но там друго закачат.

Аз не считам, че която и да е синастрия може да казва имат ли смисъл дадени отношения, колко ще издържат. Тя сочи, освен допълването, възможните предизвикателства между двама. От тях зависи до колко ще имат желание да ги преодоляват. Разбира се има хора, които идват и после си отиват така или иначе, къде по наше усмотрение, къде под натиска на различни обстоятелства или лично по техен избор.
Така е и с приятелството, какво значи нямам, имам, всичко е въпрос на период, решение и до колко сме готови ние да се отворим. Животът така или иначе ще ни среща с различни герои и характери, от това няма как да се избяга и пак ще се сблъскаме с трудности. Пак ще има такива, които вадят и най-доброто от нас и най-лошото, и да строим дебели стени между нас и останалите, това няма да ни спаси. А споделените топли чувства, подадена ръка, подкрепата са нещо, което определено ни връща към човешки образ.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #53 -: Февруари 21, 2012, 10:02:10 am »

относно мъжките приятелства: не са ме предавали никога, ревала съм им по кафетата- утешавали са ме, съветвали са ме- пълна подкрепа
влючва ли секс, защото той като интерес,изкривява пълнотата

и аз като представител на тази енергия -венера скорпи, напълно поткрепям от теб казаното за проявите

*

Papy

• 4343
« Отговор #54 -: Февруари 21, 2012, 10:06:57 am »

влючва ли секс, защото той като интерес,изкривява пълнотата
и аз като представител на тази енергия -венера скорпи, напълно поткрепям от теб казаното за проявите

случвало се е някой от тях да се влюби в мен, ама аз си имам начини да ги отказвам от такива идеи :)- приятелството е много ценно за мен и не мога да си позволя да го загубя заради сексуални отношения
веднъж изтървах фронта и се оженихме :)

« Отговор #55 -: Февруари 21, 2012, 10:14:15 am »
пълен контрол- трудна работа :mellow:

*

abroad

• 2187
« Отговор #56 -: Февруари 21, 2012, 06:07:07 pm »

имаме
и какво като се стекат другояче обстоятелствата - няма от какво да се срамувам, нито да съжалявам
е, все пак си ги подбираме ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Февруари 21, 2012, 06:36:39 pm »

имаме
и какво като се стекат другояче обстоятелствата - няма от какво да се срамувам, нито да съжалявам
е, все пак си ги подбираме ;D
И къде ви е венерата/луната :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #58 -: Февруари 21, 2012, 06:38:29 pm »
По въпроса за приятелството имаше една шега игра да думи, на английски - "Най-добрият витамин за приятелството е B1 (be one - бъди един от тях)."

Аз също нямам много приятелки жени, но имам приятелки и това е едно от най-хубавите неща в живота ми. Скорпионите жени, Лъвове (тези знаци силно поставени в натала). Обаче без да звучи "поучително" (лъвските Луна понякога звучат така), приятелството е изкуство. Не е до натал. Моята Луна е в квадрат със Сатурн, Венера е в тригон (широк, но са в тригон по знаци). Плутон е на трон, упр асц., изгрява и преди Сатурн, но е в 12 дом.

Приятелките ми са изключително силни жени, всички сме с тежки мъжки професии, и не сме "типични" жени (т.е. социалните ни позиции се определят от нашите професионални качества, а не защото сме омъжени за някой - в единия случай имаме гражданско общество, в другия феодално, в БГ все още предоминира феодалното общество).   :P
When One Door Closes Another Door Opens

*

Uran

• 6041
« Отговор #59 -: Февруари 21, 2012, 06:53:23 pm »
с периферното си зрение улавям, че тази "жена" ме гледа с такъв разсъбличащ поглед, с какъвто и мъж не ме е гледал.

ти що не я изгледа с категорично обличащ поглед или с усмивката на Мона Лиза, непорочна монахиня
огледало и тренировки :mellow:
Изобщо не я изгледах. Бях айсберг- обичайното ми състояние. ;D