AA-Uran-това ме подсети - мен ме е сваляла лисбийка- не само с поглед- ами направо си ми предложи жената- ..доста конфузно беше

първо- благодаря, че споделихте и вие- вече не се чуствам като "бяла врана"- в тоя форум съм от няколко дена, а срещам много разбиране и подкрепа- благодаря ви пак!
второ- за да има някакъв практически смисъл темата ви давам пълна информация:
МЦ- 2 гр рак
венера - 2 гр козирог, луна-26 гр стрелец
аспекти:
венера:съвп луна,секстил уран, квадратура плутон,съотв - кв асц и опозиция МЦ, тригон хирон
луна:съвп венера,тригон юпитер, тригон хирон, оп мц, кв асц
относно мъжките приятелства: не са ме предавали никога, ревала съм им по кафетата- утешавали са ме, съветвали са ме- пълна подкрепа
относно венера кв плутон- не знам дали е от тоя аспект, но бях някъде на 15 години, когато разбрай, че като се ядосам много на някого, му се случват гадни неща - незазвисимо колко ми е близък, и без да си мисля или казвам- да ти се случи това и това- просто силна емоция - негативна- в някаква ситуация. От тогава наистина много внимавам да не си изтървам яда- предпочитам да се скарам с някого с думи, ако не мога да го контролирам, от колкото да задържа в мен ядосването
друго проявление на тоя квадрат може да е статистиката с женските ми приятелства- вече я споделих
не усещам по трети начин да се е проявил
за споделянето- може да се каже,че трудно споделям, но ако усещам, че сме на една вълна- бих си разказала, без да си мисля- утре тоя човек може да го използва срещу мен
просто последните години някак не срещам жени, с които да съм на една вълна
иначе има жени около мен- за кафенце, кръчмичка- те си споделят- явно ме приемат близка
та това е...явно като балансирам силния ян с малко ин- нещата ще си дойдат по местата
ако някоя от вас (гледам че има тука доста ян момичета

)- има опит как се вкарва ин - да сподели