Здравей Гост

Опозицията - среща със себе си чрез другите

• 162 Отговора
  • 31848 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Опозицията - среща със себе си чрез другите
« Отговор #100 -: Февруари 25, 2012, 08:45:35 pm »
Цитат
"Я, кажи сега ти тука колко палта купи на любовницата си?", "Я, кажи, кажи, той ли ти купи колата?"

Да ти кажа, половината ми съученички бяха такива, без значение в кой знак е разположен Меркурий в хороскопа.  ;D

Сетих се за една от най-големите клюкарки - Слънце в Дева, Луна между Водолей и Риби, стелиум във Везни - съвпад на Венера, Меркурий, Марс и Плутон.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #101 -: Февруари 25, 2012, 08:48:19 pm »
Цитат
"Я, кажи сега ти тука колко палта купи на любовницата си?", "Я, кажи, кажи, той ли ти купи колата?"

Да ти кажа, половината ми съученички бяха такива, без значение в кой знак е разположен Меркурий в хороскопа.  ;D

Сетих се за една от най-големите клюкарки - Слънце в Дева, Луна между Водолей и Риби, стелиум във Везни - съвпад на Венера, Меркурий, Марс и Плутон.  ;D

Жалко за теб. А моите- не! Те да не бяха рускини. Защото онзи ден видях една рускиня да води сина си в един магазин за обувки, избра си някакви златисти и каза: " Ето за тези ти говорих. Кога ще ми ги купиш?"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #102 -: Февруари 25, 2012, 08:50:06 pm »
Когат приключваха часовете, се събираха в класната стая да коментират кой от мах'лата какви дрешки и какви ботушки си е купил, но това бяха години на стоков дефицит, магазините бяха празни.

Те и тука за едни ботушки се отдават.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #103 -: Февруари 25, 2012, 08:50:53 pm »
девишкото го свързвам и аз с това чоплене на другите, и влизането в такива досадни материални подробности

*

Asol

• 4140
« Отговор #104 -: Февруари 25, 2012, 08:51:34 pm »
Нито ги певръщам в обект на разговор.

Шегувам се.  ;) А другото надали е от по-материалистичния поглед на този знак, по-скоро темите, които има желание да обсъжда този човек, за който сподели, вероятно не са чак толкова широкоспектърни, въпреки докторската му титла.

*

abroad

• 2187
« Отговор #105 -: Февруари 25, 2012, 08:59:15 pm »
и аз не съм имала подобни съученички, съофиснички и т.н., но може и да не съм ги забелязвала..
да не се хабите напразно, ето ви карта в унисон с дискусията
карта-премер в потвърждение, без известен час на раждане, но далеч не само Слънце/Меркурий в Телец го потвърждават - освен описаното "ровене", ярко подчертано е изкривяването на информацията, силно драматизирано-преувеличаване, с оглед манипулиране на "аудиторията", където и както може, често и просто като отдушник

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Февруари 25, 2012, 09:02:40 pm »
Тук има и опозиция Луна/Меркурий, тя също предразполага към повече дърдорене.

Имам познат с ретро Меркурий в Рак в опозиция с Луна и квадрат с Плутон - няма човек, когото да не е обсъдил и да не е критикувал. Той разбира се е "най-добрият". Изключително добре владее вербалната манипулация, но с мен удря на камък, всеки път го хващам и поливам с леден душ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #107 -: Февруари 25, 2012, 09:07:00 pm »
аз съм с опозиция Луна-Меркурий - нищо подобно, мразя да говоря излишно и се дразня при това като ми се налага по работа, извън работа не е нужно да ми се налага ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Февруари 25, 2012, 09:09:38 pm »
При мен пък без да имам такъв аспект има много говорене, но си зависи и от аудиторията, де. С някои хора не се отпускам да говоря, а и съм на настроения, Луната си казва думата при мен. Първата ми специалност е свързана с много говорене, вкл. и пред аудитория. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #109 -: Февруари 25, 2012, 09:09:44 pm »
Тук има и точна квадратура Венера/Сатурн. Тъй като Сатурн е слаб по знак, недоволството от себе си може да избива в намиране и обсъждане на чуждите кусури.

*

Stella

• 7765
« Отговор #110 -: Февруари 25, 2012, 09:13:13 pm »
Тук има и точна квадратура Венера/Сатурн. Тъй като Сатурн е слаб по знак, недоволството от себе си може да избива в намиране и обсъждане на чуждите кусури.

:08:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Февруари 25, 2012, 09:13:55 pm »

Венера също е заточена, Марс е в падение, Сатурн е заточен.
Съвпадът на Марс и Сатурн в Рак е връх на Т-квадрат с Венера и Плутон.
Тук наистина има доста драматизъм, предвид скорпионската Луна, а потиснатата завист или агресия намира отдушник във вербалната комуникация, най-вероятно се обсъждат и чуждите "притежания" - не само веществени, а такива като таланти, способности и тяхното оценяване (и осребряване).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #112 -: Февруари 25, 2012, 09:55:17 pm »
и аз не съм имала подобни съученички, съофиснички и т.н., но може и да не съм ги забелязвала..
да не се хабите напразно, ето ви карта в унисон с дискусията
карта-премер в потвърждение, без известен час на раждане, но далеч не само Слънце/Меркурий в Телец го потвърждават - освен описаното "ровене", ярко подчертано е изкривяването на информацията, силно драматизирано-преувеличаване, с оглед манипулиране на "аудиторията", където и както може, често и просто като отдушник

Земните зодии, не само Телецът, са МНОГО добри в манипулирането на информация, Девите около мен постоянно са в кризисни ситуации (а всъщност нищо няма), а ако питате Козирозите, Апокалипсисът е настъпил на Земята, от както си замина Римската империя....

Никога не питайте земна зодия за обективно мнение. Просто, не са способни на това. Те си имат мнение и то е единственото правилно.  ;) Като Козирог не си спомням някога нещо да не ми е било ясно, ;) само обществото винаги ми е пречило, да си осъществявам замислите и просто отказва да ме слуша  :rolf: :haha:. ;D  Но това не означава, че аз съм се отказала, имам си план, ;) и си действам по него. Иначе не знам за какво ще живея. Мисля, че всеки Козирог се ражда с план в главата и цял живот си го осъществява.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #113 -: Февруари 26, 2012, 02:26:54 am »
Имам предвид Меркурий в Телец. Може да са и зодия Близнаци. Знаете, че Меркурий не се отдалечава повече от 30 градуса от Слънцето.

Те и двете имат Меркурий в Телец.

Знам, че клюките са по Меркурий и по Близнаци. Но защо точно Меркурий в Телец да се свързва с това?

Може би заради прогресиите, защото прег. Меркурий преминава в Близнаци. И заради телеца са клюките, може би заради земната природа :)
:)

« Отговор #114 -: Февруари 26, 2012, 02:38:47 am »
"Мисля, че всеки Козирог се ражда с план в главата и цял живот си го осъществява.  ;D"

;D ;D Абсолютно съм съгласен!!  :P   ;)

« Отговор #115 -: Февруари 26, 2012, 09:24:49 am »
 :rolf: :haha: :haha: :hahа Един Козирог винаги знае - само дето аз съм от тия дето са си загубили плана някъде  ;D

« Отговор #116 -: Февруари 26, 2012, 11:22:04 am »
:rolf: :haha: :haha: :hahа Един Козирог винаги знае - само дето аз съм от тия дето са си загубили плана някъде  ;D

Согурно някаква треска те тресе..  :unsure:  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #117 -: Февруари 26, 2012, 01:52:07 pm »
по-скоро темите, които има желание да обсъжда този човек, за който сподели, вероятно не са чак толкова широкоспектърни, въпреки докторската му титла.

Което автоматично прави всички слънчеви себеподобни такива, дам.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #118 -: Февруари 26, 2012, 02:02:39 pm »
Хело, все забравяш да споменеш факта, че огнената ти Луна е в съвпад с Нептун. Това я модифицира по един доста силен начин;)

Как по-точно в случая според теб? Много е любопитно отстрани като как се приемате взаимно, че нали подчертаното Водолейско и то си дружи с Нептун. ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #119 -: Февруари 26, 2012, 03:17:43 pm »
Земните зодии, не само Телецът, са МНОГО добри в манипулирането на информация, Девите около мен постоянно са в кризисни ситуации (а всъщност нищо няма), а ако питате Козирозите, Апокалипсисът е настъпил на Земята, от както си замина Римската империя....

Никога не питайте земна зодия за обективно мнение. Просто, не са способни на това. Те си имат мнение и то е единственото правилно.  ;) Като Козирог не си спомням някога нещо да не ми е било ясно, ;) само обществото винаги ми е пречило, да си осъществявам замислите и просто отказва да ме слуша  :rolf: :haha:. ;D  Но това не означава, че аз съм се отказала, имам си план, ;) и си действам по него. Иначе не знам за какво ще живея. Мисля, че всеки Козирог се ражда с план в главата и цял живот си го осъществява.  ;D

Много забавно. Много съм се смяла. Козирогът не може без план, да. А обърка ли му се плана изпада в потрес и депресия. Козирозите са целенасочени, нали са под господството на Сатурн.