и аз не съм имала подобни съученички, съофиснички и т.н., но може и да не съм ги забелязвала..
да не се хабите напразно, ето ви карта в унисон с дискусията
карта-премер в потвърждение, без известен час на раждане, но далеч не само Слънце/Меркурий в Телец го потвърждават - освен описаното "ровене", ярко подчертано е изкривяването на информацията, силно драматизирано-преувеличаване, с оглед манипулиране на "аудиторията", където и както може, често и просто като отдушник

Земните зодии, не само Телецът, са МНОГО добри в манипулирането на информация, Девите около мен постоянно са в кризисни ситуации (а всъщност нищо няма), а ако питате Козирозите, Апокалипсисът е настъпил на Земята, от както си замина Римската империя....
Никога не питайте земна зодия за обективно мнение. Просто, не са способни на това. Те си имат мнение и то е единственото правилно.

Като Козирог не си спомням някога нещо да не ми е било ясно,

само обществото винаги ми е пречило, да си осъществявам замислите и просто отказва да ме слуша :rolf: :haha:.

Но това не означава, че аз съм се отказала, имам си план,

и си действам по него. Иначе не знам за какво ще живея. Мисля, че всеки Козирог се ражда с план в главата и цял живот си го осъществява.