Здравей Гост

Новолуние

• 29 Отговора
  • 4710 Прегледи
Новолуние
« -: Февруари 20, 2012, 10:31:01 pm »
Утре - в чест на моя рожден ден, е новолунието   :mellow:
Само че какви събития отключва, защо и как? Отскоро ги наблюдавам и според мен лунните цикли по-скоро определят темите за месеца. Значителни събития може и да има, но при дадени аспекти към наталните планети, потвърдени и поне от транзити на тежки планети.
Ама утре ще ми е голям ден - възврат на Венера, новолуние...ей, целият космос се разтържествува заради мен :haha:

Ето и картата. На кой, какво му засяга?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

Re: Новолуние
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2012, 10:36:59 pm »
Да, и ако са затъмнения, били по-значителни проявите. Използвам това глаголно време, защото не говоря от личен опит, тъй като го нямам. Часът на точния съвпад между светилата е около 30 мин. след полунощ на 22-ри. Така че технически те подминава. ;) Сега както е в съвпад с Нептун и в Риби (добре че не е затъмнение), че песимистите пак щяха да изкарат наводненията на преден план.
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 10:48:57 pm от Mirabella »

« Отговор #2 -: Февруари 20, 2012, 10:46:07 pm »
Абе тя и Венерата ме подмина малко, защото вече е на 15 градуса, а моята е на 13, но нали при транзити събитията са при +/- 3 градуса, та още се надявам нещо да се случи. Малко ме е обзел авантюризмът...отново. Ще видим каква ще я свърша този път

« Отговор #3 -: Февруари 21, 2012, 07:08:50 am »
има тема за новолунието

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5924.0.html
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2012, 08:53:37 am »
The One, след като си толкова аспектирана от космоса, можем да посветим тази тема на теб / и без това за Новолунието има вече тема /. Ако искаш сложи натал, солар, а ние ще се опитаме да сме "добрите кръстници".  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 21, 2012, 11:02:32 pm »
Колкото до затъмненията -ДА, по-значими са проявите, защото се случват няколко пъти в живота и трайността е от затъмнение в същия знак до следващото затъмнение в същия знак. А то ще се повтори чак, когато нодалната ос застане в същото положение след 18,5 години.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6 -: Февруари 22, 2012, 06:13:00 pm »
The_One, честит рожден ден! (Със закъснение)

Пожелавам ти много любов, щастие и късмет във всичко, с което се заемеш!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Февруари 22, 2012, 11:59:51 pm »
ЧРД на патеричка! Много любов и положителни емоции ти желая!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Февруари 23, 2012, 07:51:11 am »
ЧРД на патеричка! Много любов и положителни емоции ти желая!  :blink:

Честито и от мен,  :wub:
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Uran

• 6041
« Отговор #9 -: Февруари 23, 2012, 03:58:26 pm »
Честит Рожден Ден, The_One! Любовни приключения с добър край и реализация на плановете ти!

« Отговор #10 -: Февруари 23, 2012, 04:01:07 pm »
ЧРД и от мен :) - зодия - Риби - :) Nice,a ?

*

Divna

• 2478
« Отговор #11 -: Февруари 23, 2012, 04:01:46 pm »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!  :58:

Желая здраве, радост, любов и много късмет!

« Отговор #12 -: Февруари 23, 2012, 04:01:52 pm »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! Много здраве, успехи навсякъде и любов, Бъди щастлива !

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Февруари 23, 2012, 06:25:30 pm »
Честит рожден ден! От здраве и любов да не се отървеш!

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Февруари 23, 2012, 06:29:34 pm »
Честит Рожден ден и от мен !!!
Много усмивки и радостни дни ти пожелавам  :49:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #15 -: Февруари 24, 2012, 12:36:41 am »
Благодаря ви на всички за хубавите пожелания, наистина ме зарадвахте  :wub:

Много сте мили въпреки периодичните ми хулигански прояви, дано сте разбрали, че не са от лошотия - станах на 24, но през повечето време се чувствам на 4 и ми се правят бели  :confuse3:

Скорпио, аз съм Риба, но без нищо рибешко...ето това е найс  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #16 -: Февруари 24, 2012, 10:13:56 am »
Цитат
Скорпио, аз съм Риба, но без нищо рибешко...ето това е найс 

Щастлива и успешна година и от мен !  :blink:

много ми е забавно, откъде накъде една Риба ще се определи така... ;D
и на кое му викаш " нищо рибешко " ? Рибите винаги са били загадка за мен, то не знам и те дали не са загадка сами за себе си... ;D
та по тоя повод, от кое мислиш, че си избягала ?

*

Stella

• 7765
« Отговор #17 -: Февруари 24, 2012, 10:23:25 am »
Рибите въобще не са ми загадка. А и за теб не би трябвало да са, защото имаш Меркурий в Риби.
Аз съм с 5 водни планети, три от които в Риби и много добре ги разбирам, невербално, чрез емпатия.
Огненият асцендент и квадратът на Венера с него ми помагат да се разграничавам от рибешкия принцип.
Чувствам, че водата гаси огъня, а той ми трябва, защото си нямам огнени планетки и единственото ми спасение за непосредствено себеизразяване остава, чрез асцендента. Но за да се прояви Стрелецът, трябва да се отхвърли принципа на Рибата - това е единствения начин за проработка на квадратурата. Няма проблем, ако приемеш това за нормално - да изразяваш всяка част от себе си в различни моменти. Отначало е стресиращо, докато не се научиш да управляваш енергиите. Струва ти се, че когато се проявява единия принцип, губиш част от себе си или казано иначе - изневеряваш на себе си. Но след като разбереш, че и двата принципа са ценни за теб и те обогатяват, тогава ги допускаш да се проявяват поетапно в живота ти, без да водиш вътрешна борба.

« Отговор #18 -: Февруари 24, 2012, 10:33:16 am »
При овчи Луна и Венера в съвпад с Юпитер и при Марс,Сатун, Уран и Нептун на асц., повярвай ми Grace, рибешкото е последното, което ще забележиш у мен  ;D
Слънцето ми е в първия градус, СЛВ също е в Риби. Заради Нептун на асц. в погледа ми има едно особено нещо, което съм го забелязала при водните - някаква мечтателност, малко все едно идваш от приказките.  Не казвам, че водата отсъства от мен...но рибешкото ми го виждат само много близки хора и то не често. На преден план са рогата :blink:
Започвам да си давам сметка, че заради рибешкото съм поносима, без него щях да съм много тежък темерут.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Февруари 24, 2012, 10:38:00 am »
При овчи Луна и Венера в съвпад с Юпитер и при Марс,Сатун, Уран и Нептун на асц., повярвай ми Grace, рибешкото е последното, което ще забележиш у мен  ;D

И на мен ми се струва, че е по-слабо изразено.
Усещам огъня у теб, много силно. Козирогатия Асцендент не го усещам като ли, по-скоро нещо стрелешко, но ти имаш Марс там, в последния градус. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.