Рибите въобще не са ми загадка. А и за теб не би трябвало да са, защото имаш Меркурий в Риби.
Аз съм с 5 водни планети, три от които в Риби и много добре ги разбирам, невербално, чрез емпатия.
Огненият асцендент и квадратът на Венера с него ми помагат да се разграничавам от рибешкия принцип.
Чувствам, че водата гаси огъня, а той ми трябва, защото си нямам огнени планетки и единственото ми спасение за непосредствено себеизразяване остава, чрез асцендента. Но за да се прояви Стрелецът, трябва да се отхвърли принципа на Рибата - това е единствения начин за проработка на квадратурата. Няма проблем, ако приемеш това за нормално - да изразяваш всяка част от себе си в различни моменти. Отначало е стресиращо, докато не се научиш да управляваш енергиите. Струва ти се, че когато се проявява единия принцип, губиш част от себе си или казано иначе - изневеряваш на себе си. Но след като разбереш, че и двата принципа са ценни за теб и те обогатяват, тогава ги допускаш да се проявяват поетапно в живота ти, без да водиш вътрешна борба.