Здравей Гост

Показател за безбрачие

• 133 Отговора
  • 25935 Прегледи
Показател за безбрачие
« -: Февруари 25, 2012, 01:55:35 pm »
Предварително моля за извинение за лаишки поставените от мен върпоси (не за пръв път...). Надявам се да ми отговорите.
Попаднах на едно тълкуване на позициите на планетите в наталната карта. Там е отбелязано, че наличието на Сатурн в 7-ми дом е сигнал за безбрачие. Има ли други подобни индикации в тази натална карта:
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 08:50:11 pm от antena »

*

Stella

• 7765
Re: Показател за безбрачие
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2012, 01:57:06 pm »
Първо картата не се вижда и второ, Сатурн в 7-ми дом не е показател за безбрачие, но може да показва късен брак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2012, 02:01:15 pm »
Натала не се вижда... ;)

Показателите за безбрачие не са малко...Различните школи имат различни дефиниции...

Обикновено като срещна Хирон в 7-ми имам едно на ум по отношение на брака. Срещала съм карти в които Сатурн е в 7-ми и брака е по-скоро задължение и ограничение..,но го има. Уран в 7-ми в повечето случай говори за липса на брак.
Важно е управителя на 7-ми да е добре аспектиран със сигнификаторите Слънце/Луна  , Марс/Венера.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #3 -: Февруари 25, 2012, 02:19:23 pm »
Сега вече виждам картата. В тази карта има показател за свободен брак, може да е съвместно съжителство без брак или някакъв по-нестандартен тип взаимоотношения - Слънце в тригон с Уран. Квадратът на Слънцето с Нептун може да покаже брак с мъж от нептунов тип или зодия Риби или с акцент на Нептун в картата му.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Февруари 25, 2012, 02:56:41 pm »
Според руската школа показателно за безбрачие:
-липса на планета в 7
-управителя на 7 получава по-малко от 3 положителни аспекта
-планета в седми, само с напрегнати аспекти, управителя-с по-малко от 3 положителни
-слунце,марс/луна,венера-за допълнително инфо

Тия бяха най-главните. От там нататък-може разводи, може без подпис, вариации

Тука имаме сатурн с положителни, имаме управител с положителни

« Отговор #5 -: Февруари 25, 2012, 03:01:54 pm »
Малко е раничко за такива притеснения. Нека първо навърши 18г. ;)

Мъжка ли е картата? Венера в тау с опозиция Луна/Марс в мъжка карта може да предразполага към повечко търсения на любовния фронт.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2012, 03:15:28 pm »
Майка ми има Сатурн в 7 дом - има брак вече 30 години. Омъжила се е късно, за нейното поколение на 27 години. Но е имала възможности и преди това за брак. Точно тогава прогресивното и Слънце минава от Дева във Везни.

Така, че няма такова нещо като показатели за безбрачие (освен 4 планети в 1 дом :P ;D, при жена и барабар и Слънцето там... тогава егото е мн силно, но пак може да се ожени, ако иска... обикновено за мухльо, като гледам около мен приятелките ми със стелиуми в 1 дом какво си избират, за да могат да си ги командват най-вече ;D).
When One Door Closes Another Door Opens

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #7 -: Февруари 25, 2012, 03:44:10 pm »
И съпругът ми  е със Сатурн в 7-ми,на Дсц,ама не ще да си ходи вече 23 години.Не че някой го е спрял.Ако реши и със зестра ще го проводя..... ;D
Пък и не са му липсвали кандидатки,нито тогава,нито сега..... :03:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Papy

• 4343
« Отговор #8 -: Февруари 25, 2012, 03:49:25 pm »
Ама защо плачеш-поговори с другата жена, и ако се колебае-кажи, че и пари ще й дадеш, ако го вземе...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 25, 2012, 04:09:56 pm »
Ще изчакаме още няколко години и моята карта може да стане учебникарски пример за безбрачие.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #10 -: Февруари 25, 2012, 04:14:40 pm »
Ще изчакаме още няколко години и моята карта може да стане учебникарски пример за безбрачие.  ;D

Хехехе-надявай се :)

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #11 -: Февруари 25, 2012, 06:21:42 pm »
Ама защо плачеш-поговори с другата жена, и ако се колебае-кажи, че и пари ще й дадеш, ако го вземе...
Пари не давам, че ще ми трябват...ама все гледам през терасата...дали няма да се събере опашкА....... ;D
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Divna

• 2478
« Отговор #12 -: Февруари 25, 2012, 10:06:22 pm »

Да бе, да ... Как само се вкарваш във филми.  :o Ти поглеждала ли си си скоро въобще радикса???
Да не ти изброявам аспектите за небезбрачие.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Февруари 25, 2012, 10:09:04 pm »
Гледам си го от време на време.  :P
Ок, ще гледаме тогава какви са аспектите на връзки, които никога не се формализират.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #14 -: Февруари 25, 2012, 10:26:11 pm »
Според мен, би трябвало да търсим дали въобще въпросната личност (на която гледаме радикса) желае да се обвързва трайно. Защото бракът се води дълбока връзка (дълга, трайна). Ако радиксът ни показва, че насреща имаме човек, който предпочита леките, неангажиращи връзки, то няма как да искаме този човек да се обвърже трайно. След което би трябвало да търсим други показатели, като например: Ако критериите за партньор са много високи, то тогава може да имамаме разминаване (срещаме достатъчно партньори в живота си, ама някак никой не ни е по вкуса, защото искаме прекалено много да са умни, смели, богати, красиви ... да имат еди какво си и еди що си ...).

*

Anabell

• 2022
« Отговор #15 -: Февруари 25, 2012, 10:28:30 pm »
Гледам си го от време на време.  :P
Ок, ще гледаме тогава какви са аспектите на връзки, които никога не се формализират.  ;D

Не е до радикса. Просто не си достатъчно уверена в себе си. В такъв аспект може би е от радикса - квадрат Луна-Слънце (подсъзнание - съзнание), но след ясното осъзнаване, приеми го, и си живей живота. Ако искаш мъж - семейство пожелай го и без никакви съмнение породени от мисловна дейност (бъдещите проблеми ще ги решаваш на място и все някак ще ги решиш). И ще стане, не веднага, защото обикновено си трябва време, за да се задейства енергията тук долу в материята, но след около 3-5 месеца нещата ще тръгнат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Февруари 25, 2012, 10:31:27 pm »
Там е проблемът, че аз самата съм изпълнена с противоречия и изпращам противоречиви сигнали на Вселената. Тя ако трябва да ме слуша за всичко и да изпълнява, ще стане поредният Голям взрив.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Февруари 25, 2012, 10:42:41 pm »
Всички сме изпълнени с противоречия, но идва момент, когато си пренареждаме ценностите и тогава нещата започват да се подреждат постепенно. Просто трябва да знаем какво наистина желаем и защо го желаем и каква цена можем да платим, за да го постигнем.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #18 -: Февруари 25, 2012, 10:50:06 pm »
Всички сме изпълнени с противоречия, но идва момент, когато си пренареждаме ценностите и тогава нещата започват да се подреждат постепенно. Просто трябва да знаем какво наистина желаем и защо го желаем и каква цена можем да платим, за да го постигнем.

БИНГО :72:

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Февруари 25, 2012, 11:12:58 pm »
Лили, животът е за да се живее, и ние сме такива, каквито сме
Ей това е едно такова клише, което като го разбереш/почустваш/осъзнаеш и т.н. вече не е клише, ами си е самата истина
И всичко си идва на мястото