Ха-ха...Ето го отговора. Много е "простичко" всичко в астрологията...И за кой ли път ще кажа, че АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е БУКВАЛИЗЪМ И КОПИ-ПЕЙСТ. 
Уран е на 18-я градус и се намира под субдиспозиторството си. Или той е избрал декада в която има влияние. Венера е диспозитор на Уран. Бас държа, че връзките ти са или от интернет или по съседски или чрез приятели. М/у Уран и Венера има тригон. Сигнификатор на брака е ВЕНЕРА! Внезапни срещи и внезапни бракове и разводи....

Не Марайка, не е така. С първия ми мъж се запознах на работа - беше ми колега, но ако трябва да сме точни един на друг ни представи една приятелка, тъй като аз бях в отпуск когато той е постъпил на работа. Оженихме се след 3 години дружба и съвместно съжителство.
Разведохме се след 4 години, поради нежеланието ми да търпя простотии, след което се оженихме пак след още 2 с надежда за промяна, ама ядец

Разведохме се след като се убедих окончателно, че не става след още 2 години.
Виж за втория ми мъж , е така, той е наистина от нета, но подписахме след 2 години дружба. За последния развод след 4 год и нещо брак, знаеш причините.
Общо взето за Уран са характерни разводите наистина, но взеха да ми идват в повече....