Здравей Гост

Показател за безбрачие

• 133 Отговора
  • 25958 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Показател за безбрачие
« Отговор #40 -: Март 07, 2012, 12:45:03 pm »
Аз имам един приятел с Уранясала Луна и при него безбрачието до момента / той е на 38 години / се дължи на страх от отхвърляне и една детинщина. Каза ми, че не е правил предложение на никоя жена през живота си защото тези неща се подразбирали от само себе си    :o :o :o
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Март 07, 2012, 12:48:06 pm »
Чакайте, бе хора-той шестопалов е изписал сумати редове по въпроса, просто тука много ми се наби в очите и постнах един ред...
Относно "еди-кое си не работи" колкото повече научавам, толкова повече "ми работят" нещата...
Просто има много ако-та
И според мен е най-трудно да приоритезираш нещата...като се сложи всичко подреденичко истината изплува...

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Март 07, 2012, 12:48:27 pm »
Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен.
Ех, марайка, изпревари ме :)
Ще ви оборя веднага, аз съм с У7 Уран в 3 дом и имам 3 подписа зад гърба си , и желание за още .....хи хи ......явно някъде другаде трябв да се търси.....
По-скоро У12 в съвпад с У7 - като предпочитан тип връзки.....

Как са аспектирани при тебе управителите на 1-ви и 7-ми дом? Уран има ли негативен аспект със Слънцето. домът няма значение.

У7- Уран е Везнишки и е в съвпад с Мерка и тригон със Сатурна.
А У1 - Слънце има секстил към Нептун, и се е трапосал по средата на един стелиум.....от лево е Плутона, а от другата страна Мерка.  Стелиума не е сгъчкан, има си разтояние между планетите по 4-5 градуса......
Астрото отчита и една квадратура между Слунце и Луна но е много широка  10 градуса...

Аз те питам дали са ти аспектирани негативно управителите на 1 и 7 дом. Очевидно нямат аспект помежду си.
А това, че У7 при теб е в тригон със Сатурн си е изиграло ролята да уважиш една такава институция каквато е брака.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #43 -: Март 07, 2012, 12:50:47 pm »
Шестопалов пак не е познал. Аз всеки път затвърждавам убеждението си, че всичките тези брачни и любовни теории са с цел радост за публиката, която попада в желания контингент. Аз не попадам в контингента на Шестопалов, оборила съм го вече.  :mellow:

Характерно за квадратурата на светилата е КЪСЕН БРАК по принцип.

Това е вярно за мен. Късен от гледна точка на предишното столетие, но все пак по-късен от средната възраст за бракуване, статистически.

Това са мои лични наблюдения, не на Шестопалов.  :57:

Очевидно Шестопалката е стриктен привърженик на "правилото за тройното потвърждение".  :72:
Аз пък смятам, че понякога и един аспект в картата е достатъчен-например Уран опозе/квадрат Слънце в канртата на жена, при условие, че има отношение към 1-7 дом.  :93:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #44 -: Март 07, 2012, 12:54:53 pm »
Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен.
Ще ви оборя веднага, аз съм с У7 Уран в 3 дом и имам 3 подписа зад гърба си , и желание за още .....хи хи ......явно някъде другаде трябв да се търси.....

Как са аспектирани при тебе управителите на 1-ви и 7-ми дом? Уран има ли негативен аспект със Слънцето. домът няма значение.

А У1 - Слънце има секстил към Нептун, и се е трапосал по средата на един стелиум.....от лево е Плутона, а от другата страна Мерка.  Стелиума не е сгъчкан, има си разтояние между планетите по 4-5 градуса......
Астрото отчита и една квадратура между Слунце и Луна но е много широка  10 градуса...

Аз те питам дали са ти аспектирани негативно управителите на 1 и 7 дом. Очевидно нямат аспект помежду си.
А това, че У7 при теб е в тригон със Сатурн си е изиграло ролята да уважиш една такава институция каквато е брака.

И какво от това? Виждала съм много карти в които няма аспекти м/у управителите и има брак/ове/.
Срещала съм карти с твърди аспекти и пак има бракове...Нищо не е толкова буквално...колкото си мислим ние...Мисъл...мисъъъълллл...се иска. Иначе отговорите са или...или...,може...,но...Ето това е нещото което прави астрологията наука "на врачките"...За това и често ни бъркат с гледачки.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #45 -: Март 07, 2012, 12:55:27 pm »

Ха-ха...Ето го отговора. Много е "простичко" всичко в астрологията...И за кой ли път ще кажа, че АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е БУКВАЛИЗЪМ И КОПИ-ПЕЙСТ. ;D

Уран е на 18-я градус и се намира под субдиспозиторството си. Или той е избрал декада в която има влияние. Венера е диспозитор на Уран. Бас държа, че връзките ти са или от интернет или по съседски или чрез приятели. М/у Уран и Венера има тригон. Сигнификатор на брака е ВЕНЕРА! Внезапни срещи и внезапни бракове и разводи.... ;D ;)
Не Марайка, не е така. С първия ми мъж се запознах на работа - беше ми колега, но ако трябва да сме точни един на друг ни представи една приятелка, тъй като аз бях в отпуск когато той е постъпил на работа. Оженихме се след 3 години дружба и съвместно съжителство.
Разведохме се след 4 години, поради нежеланието ми да търпя простотии, след което се оженихме пак след още 2 с надежда за промяна, ама ядец  ;)
Разведохме се след като се убедих окончателно, че не става след още 2 години.
Виж за втория ми мъж , е така, той е наистина от нета, но подписахме след 2 години дружба. За последния развод след 4 год и нещо брак,  знаеш причините.
Общо взето за Уран са характерни разводите наистина, но взеха да ми идват в повече....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #46 -: Март 07, 2012, 12:56:28 pm »

Да Стела, У7 и У1 нямат аспект по между си .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #47 -: Март 07, 2012, 12:57:44 pm »
А за незнаещите... ;D...и неможещите...3 минути в астрологията могат да значат много...
ако не те затруднява, може ли да обясниш на незнаещите и неможещите как тези 3 минути, според теб,  са повлияли единия близнак да е гей, а другия - не?
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

elfidka

• 3129
« Отговор #48 -: Март 07, 2012, 12:58:41 pm »

И какво от това? Виждала съм много карти в които няма аспекти м/у управителите и има брак/ове/.
Срещала съм карти с твърди аспекти и пак има бракове...Нищо не е толкова буквално...колкото си мислим ние...Мисъл...мисъъъълллл...се иска. Иначе отговорите са или...или...,може...,но...Ето това е нещото което прави астрологията наука "на врачките"...За това и често ни бъркат с гледачки.

У1 и У7 при мен са в един знак, разделят ги 12 градуса. Пак си е нещо и двата са във Везни, така че явно се брои  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #49 -: Март 07, 2012, 01:00:45 pm »
А за незнаещите... ;D...и неможещите...3 минути в астрологията могат да значат много...
ако не те затруднява, може ли да обясниш на незнаещите и неможещите как тези 3 минути, според теб,  са повлияли единия близнак да е гей, а другия - не?
Той не е гей а бисексуален, има разлика  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 07, 2012, 01:01:52 pm »

Ха-ха...Ето го отговора. Много е "простичко" всичко в астрологията...И за кой ли път ще кажа, че АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е БУКВАЛИЗЪМ И КОПИ-ПЕЙСТ. ;D

Уран е на 18-я градус и се намира под субдиспозиторството си. Или той е избрал декада в която има влияние. Венера е диспозитор на Уран. Бас държа, че връзките ти са или от интернет или по съседски или чрез приятели. М/у Уран и Венера има тригон. Сигнификатор на брака е ВЕНЕРА! Внезапни срещи и внезапни бракове и разводи.... ;D ;)
Не Марайка, не е така. С първия ми мъж се запознах на работа - беше ми колега, но ако трябва да сме точни един на друг ни представи една приятелка, тъй като аз бях в отпуск когато той е постъпил на работа. Оженихме се след 3 години дружба и съвместно съжителство.
Разведохме се след 4 години, поради нежеланието ми да търпя простотии, след което се оженихме пак след още 2 с надежда за промяна, ама ядец  ;)
Разведохме се след като се убедих окончателно, че не става след още 2 години.
Виж за втория ми мъж , е така, той е наистина от нета, но подписахме след 2 години дружба. За последния развод след 4 год и нещо брак,  знаеш причините.
Общо взето за Уран са характерни разводите наистина, но взеха да ми идват в повече....

Не по врат...,а по шия.... ;D ;D :wub:
Субдиспозитор на ДСЦ е ....кой?
Дай пак картата, че не ми се рови и ми е бавен нета...

Еее, Стела най-накрая дойде на моята...По-добре късно...отколкото никога! Клишетата са хубаво нещо в особени случай! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #51 -: Март 07, 2012, 01:04:07 pm »
Ох ,бе , на ти една карта накрая  ;D

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #52 -: Март 07, 2012, 01:07:14 pm »
Марая, Стела търси аспект между У1 и У7 и го има - ЗНАКОВ Е ......
Така, че ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Март 07, 2012, 01:09:41 pm »

Разлика м/у бисексуалност и педерестия правиш ли? :mellow:

Не ме затруднява...да обяснявам..но когато аз искам...и на когото намирам за нужно да обясня....
Оказа се, че е вярно обаче.... :mellow: нали?

Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен. Има индикации в картата на бисексуалност.

Браво Марая :clap:
Той никога не го е признавал открито но е всеобща тайна, че е имал и предполагам продължава да има интимни отношения и с мъже.

Отдавна "не хвърлям бисерите си на прасетата"... ;D...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #54 -: Март 07, 2012, 01:11:02 pm »
Така, че ....

Има го, но не е съвпад, а тригон. Последен градус на Дсц., по-голямата част от седми в мутабелен знак, управител - пълноправен - Сатурн в елевация, ъглов, в мутабелен знак, рецепция на падналия управител на асц. с изгряваща Венера откъм 12-ти. Има да се жениииш, ако и да е дедо ти отговорен.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 07, 2012, 01:11:36 pm »
Така, че ....

Знаковите аспекти са оправдание...Или когато търсим такива следва да се ръководим от правилото за тригонократие...А то води след себе си други правила... ;) ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #56 -: Март 07, 2012, 01:11:51 pm »
под късен брак доколкото знам Стела има предвид след първия сатурнов възврат. аз съм с квадрат на светилата и се ожених млада дори по моите рибешки представи - 26 г. освен това У7 е уран, в точен квадрат със сатурн. нямам аспекти между У1 и У7 (само знаков тригон). изключение съм почти отвсякъде :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Март 07, 2012, 01:15:39 pm »
Субдиспозитор на ДСЦ - венера в съвпад с АСЦ...На всичкото отгоре и Гокленов управителя...За теб брака е от ОГРОМНО значение..,не заради сигурността която предполага...,а заради страха да не останеш сама...Чрез партньорите ти се разпознаваш...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #58 -: Март 07, 2012, 01:16:46 pm »
Субдиспозитор на ДСЦ - венера в съвпад с АСЦ...На всичкото отгоре и Гокленов управителя...За теб брака е от ОГРОМНО значение..,не заради сигурността която предполага...,а заради страха да не останеш сама...Чрез партньорите ти се разпознаваш...
Това към Сладурката ли е ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #59 -: Март 07, 2012, 01:19:07 pm »
не към теб е, не си ли виждаш картата ;D