Здравей Гост

Показател за безбрачие

• 133 Отговора
  • 25997 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Показател за безбрачие
« Отговор #20 -: Февруари 26, 2012, 09:26:54 am »
Всички сме изпълнени с противоречия, но идва момент, когато си пренареждаме ценностите и тогава нещата започват да се подреждат постепенно. Просто трябва да знаем какво наистина желаем и защо го желаем и каква цена можем да платим, за да го постигнем.

БИНГО :72:

Една много близка приятелка казваше "Всички свестни мъже са или женени или обратни" :57:
Като се има на предвид, че са и по-малко като брой от населението........ми то избора хем е ограничен хем некачествен. ;D
Това всичко е шегичка.

"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Март 07, 2012, 11:47:56 am »
Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен. Има индикации в картата на бисексуалност.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Март 07, 2012, 11:48:44 am »
Ето правилото на шестопалов-управителят на 7 няма 3 положителни аспекта (до колкото виждам уран има само един съвпад с луна)
По-интересно е в картата на брат му тия 3 мин как са подобрили нещата, че се е оженил

*

Stella

• 7765
« Отговор #23 -: Март 07, 2012, 11:49:03 am »
Въобще не съм съгласна с написаното от Дивна.
Някои се обвързват трайно със съвместно съжителство, но никога не подписват официално.
Сестра ми живее така с мъжа си и заедно си отглеждат "извърбрачното дете", припознато от него.
И двамата са суеверни и имат усещането, че ако подпишат и ще се случи нещо така, щото да се разделят. 

Някои хора не вярват в подписа и това няма нищо общо със страха от обвързване. Според мен тези, които си имат страх от обвързване имат проблем с връзките въобще и по принцип. Такива хора са склонни към промискуитет и подписът не е в състояние да ги спре даже. Сменят партньорите си като носни кърпички. Което е най-странното повечето от тях са полигамни, а имат официални бракове, даже по няколко за един живот.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Март 07, 2012, 11:49:51 am »
Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен. Има индикации в картата на бисексуалност.
Ех, марайка, изпревари ме :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Март 07, 2012, 11:54:32 am »
Според мен, би трябвало да търсим дали въобще въпросната личност (на която гледаме радикса) желае да се обвързва трайно. Защото бракът се води дълбока връзка (дълга, трайна). Ако радиксът ни показва, че насреща имаме човек, който предпочита леките, неангажиращи връзки, то няма как да искаме този човек да се обвърже трайно.

Напълно подкрепям написаното по-горе. Поставям картата на мъж, който е на 42 години и никога не е имал сериозна връзка, нито съжителство. Изключително успешен професионално, много богат и доста популярен в средата си. Познавам го вече 16 години, за това време само мимолетни флиртове и секс за една нощ, много жени са минали през ръцете му. Иначе е голям чаровник, много галантен, и винаги си казва от самото начало че не иска трайно обвързване. Има брат близнак, с когото имат около 3 минути разлика, брат му се ожени преди четири години, няма деца засега.

Като характер е изключително странна личност, изпада често в депресии и екзестенциални кризи, има много ниско самочувствие и мисли че не е достатъчно добър в това което прави, като напротив в действителност е точно обратното. Израстнал е в голяма мизерия, 5 деца са общо и бащата ги е напуснал когато той е бил на 10 години, майката сама се е справяла. Всичките му братя в момента са преуспели в някаква сфера и няма и помен от лошото им детство.

Кое в картата му показава безбрачие или по-скоро нежеланието за сериозно обвързване?

Ако това е мъж - съвпадът на Луната с Уран - господар на 7-ми дом в квадратиращ знак със Слънцето.
Но, има и още нещо. Водолей на десцендента сам по себе си не води до безбрачие.
Това е възможно само, ако има негативен аспект с У1, както е в случая- широк квадрат със Слънце, на което винаги отпускам по-широка орбиса. Освен това човекът търси неангажиращи партньорки - Уран в съвпад с Луна.

Да не забравяме обаче, че това не препятства съвместното съжителство, без официалности - познавам много такива семейства. Характерно за квадратурата на светилата е КЪСЕН БРАК по принцип.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 07, 2012, 12:03:16 pm »
В картата има няколко доста интересни аспекта. :blink: Наред с тях човека има друга задача в този живот видно от нодалната ос. Когато срещнем стелиум в 12-ти дом...трябва да бъдем с подчертано внимание, защото понякога е трудно да различим ангела и демона.
Според мен този мъж е невероятен омайник, доста прикрит, умее да борави добре с парите.Работа свързана с тайни структури или затворени общества е неговата работа. Умее да контактува когато не е в пряка връзка и е невероятен факир зад клавиатурата. Има странни отношения в близкото обкъжение. Деспотичен е , абе...иначе е "лачен"мъж. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Март 07, 2012, 12:06:39 pm »
Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен.
Ще ви оборя веднага, аз съм с У7 Уран в 3 дом и имам 3 подписа зад гърба си , и желание за още .....хи хи ......явно някъде другаде трябв да се търси.....
По-скоро У12 в съвпад с У7 - като предпочитан тип връзки.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #28 -: Март 07, 2012, 12:22:18 pm »
На мен ми е интересно как 3-те минути са повлияли брата да не е бисексуален. Ако сложиш картата на брата, сигурно и него ще го изкарат такъв  ;)
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Март 07, 2012, 12:24:12 pm »
Управил на ДСЦ е Уран...планета на свободата и нетрадиционните връзки. Уран е в 3-ти дом. Струва ми се , че човека си е самодостатъчен.
Ще ви оборя веднага, аз съм с У7 Уран в 3 дом и имам 3 подписа зад гърба си , и желание за още .....хи хи ......явно някъде другаде трябв да се търси.....

Tц...Уран е планета , която дава множество бракове и разводи...Но там където се намира в картата ние се чувстваме свободни и независими.
Визирах 3-ти дом в друг смисъл...по-скоро посочих къде е ситуиран. Има особен аспект в картата м/у Уран и Сатурн...,а той е сескикаре. Уран е под диспозиторството на Венера. ДСЦ попада във втората декада на водолей...субдиспозитор меркурий.../виж как е поставен и къде/....

Ето малко инфо за многобрачието... ;D :P

* стелиум в 7-ми дом
* Уран в 7-ми дом  или в съвпад с DSC;
* Плутон в 7-ми дом или в съвпад с DSC;
* Управителя на 7-ми дом е в аспект с Уран Меркурий или Луна
* голям 7-ми дом
* AСЦ-DСЦ е в мутабелни знаци /интерсептирани също/

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Март 07, 2012, 12:25:35 pm »

Как са аспектирани при тебе управителите на 1-ви и 7-ми дом? Уран има ли негативен аспект със Слънцето. домът няма значение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Март 07, 2012, 12:26:37 pm »
На мен ми е интересно как 3-те минути са повлияли брата да не е бисексуален. Ако сложиш картата на брата, сигурно и него ще го изкарат такъв ;)

:72:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Март 07, 2012, 12:28:57 pm »
На мен ми е интересно как 3-те минути са повлияли брата да не е бисексуален. Ако сложиш картата на брата, сигурно и него ще го изкарат такъв ;)

Като гледам картата...... възможно ли е да е роден по-рано и Луната му да е в анаретен градус ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 07, 2012, 12:30:42 pm »

Браво Марая :clap:
Той никога не го е признавал открито но е всеобща тайна, че е имал и предполагам продължава да има интимни отношения и с мъже.

Papy: не зная какво точно се е променило при брат му, но той винаги е бил по-улегнал и с по-сериозен поглед към живота. Има проблем с алкохола и бракът му не върви поради тази причина, но не и заради изневери.

Стела, да той наистина има страх от връзките по принцип, не само от такива с интимен характер. Има нещо което сякаш го изяжда отвътре и не му позволява да бъде щастлив.

Доста нестандартен е... ;D

А за незнаещите... ;D...и неможещите...3 минути в астрологията могат да значат много...
« Последна редакция: Март 07, 2012, 12:35:30 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Март 07, 2012, 12:34:21 pm »

Като гледам картата...... възможно ли е да е роден по-рано и Луната му да е в анаретен градус ?

Където и да е...Луната е в критичен градус... ;)...Има съвпад с Уран.Трудно се индентифицира...Още повече в 3-ти дом.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Март 07, 2012, 12:34:45 pm »

Как са аспектирани при тебе управителите на 1-ви и 7-ми дом? Уран има ли негативен аспект със Слънцето. домът няма значение.

У7- Уран е Везнишки и е в съвпад с Мерка и тригон със Сатурна.
А У1 - Слънце има секстил към Нептун, и се е трапосал по средата на един стелиум.....от лево е Плутона, а от другата страна Мерка.  Стелиума не е сгъчкан, има си разтояние между планетите по 4-5 градуса......
Астрото отчита и една квадратура между Слунце и Луна но е много широка  10 градуса...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Март 07, 2012, 12:37:02 pm »

А У1 - Слънце има секстил към Нептун, и се е трапосал по средата на един стелиум.....от лево е Плутона, а от другата страна Мерка.  Стелиума не е сгъчкан, има си разтояние между планетите по 4-5 градуса......
Астрото отчита и една квадратура между Слунце и Луна но е много широка  10 градуса...

В кой градус беше Уран? И къде е Венера? Какви аспекти има м/у Уран и Венера?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #37 -: Март 07, 2012, 12:37:21 pm »
Шестопалов пак не е познал. Аз всеки път затвърждавам убеждението си, че всичките тези брачни и любовни теории са с цел радост за публиката, която попада в желания контингент. Аз не попадам в контингента на Шестопалов, оборила съм го вече.  :mellow:

Характерно за квадратурата на светилата е КЪСЕН БРАК по принцип.

Това е вярно за мен. Късен от гледна точка на предишното столетие, но все пак по-късен от средната възраст за бракуване, статистически.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #38 -: Март 07, 2012, 12:38:41 pm »

Уран е на 18 във Везни , з Венера е на 23 в Лъв
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Март 07, 2012, 12:43:49 pm »

Уран е на 18 във Везни , з Венера е на 23 в Лъв

Ха-ха...Ето го отговора. Много е "простичко" всичко в астрологията...И за кой ли път ще кажа, че АСТРОЛОГИЯТА НЕ Е БУКВАЛИЗЪМ И КОПИ-ПЕЙСТ. ;D

Уран е на 18-я градус и се намира под субдиспозиторството си. Или той е избрал декада в която има влияние. Венера е диспозитор на Уран. Бас държа, че връзките ти са или от интернет или по съседски или чрез приятели. М/у Уран и Венера има тригон. Сигнификатор на брака е ВЕНЕРА! Внезапни срещи и внезапни бракове и разводи.... ;D ;)