какво да кажем ние с гайдите- юпитеровите чада,не стига ,че се движи в знак опозиционен на Слънцето,период в който подложи оптимизмът ми на изпитание,още повече,че тече и период на саде сати съвпад сатурн върху венера,луна,нептун,па и тр.Нодална и тя върху им,мъка,обикалям пещери и планини,след неизкачването на Орлово око,красотите на язорир Въча/"Антонивановци"/ и Цанков камък и слизането в Ягодинската и Дяволското гърло /дълбоко пропастно туй гърло ,пък и бучащо, има-няма 280 стъпала нагоре,който може излиза/, нищо не може да ме гътне,само да посегне,заредила съм се с родопски боб от с.Грохотно :mellow: наскоро приключиха за втори път каретата на тр.Юпитер /У4 /от 10 дом към Асц./У8 Марс/ У6Уран/ У3 Плутон ,но пък тр.Плутон е в тригон към Марс,та смекчава ударите,нали съм си и плутоново чадо/по натал - тригон Юпитер към Марс,Уран Плутон на Асц/ от лятото на миналата година , тогава бяха първите карета,имах два сигурни дохода,в един момент останах без нито един и няколко месечен основен ремонт,безвъзмезно в полза на дъщеря ми,съсипахме се от работа,двамата с мъж ми,сега при повторното активиране пак временни загуби за кратко,но вече си заминава ,жива съм,здрава съм и благодарна,като влезе в Рак и 11 дом ще ми тригонира Венера-Луна-Нептун на фона на тр.Сатурн върху им,да видим кой кого,защо и как... :blink: