Здравей Гост

Транзитен Юпитер в Близнаци

• 242 Отговора
  • 33818 Прегледи
Re: Транзитен Юпитер в Близнаци
« Отговор #220 -: Май 05, 2013, 04:23:05 pm »
а то какво?
Бойко Борисов-падение,Чочо-смърт...
Странно съвпадение, но и двамата са с неаспектирано слънце, а и в съседни градуси на близнаците.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #221 -: Май 05, 2013, 04:25:19 pm »
Значи освен часа и дата ти не е вярна  ;)

Важно е да имаш мнение

Пошегувах се, нали обсъждахме с теб че прогресивната ти луна не дава събития :blink:

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #222 -: Май 05, 2013, 04:28:42 pm »
е хайде стига де, все се надявам на тази прогресивната луна да ми се случи нещо приятно .... :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #223 -: Май 05, 2013, 04:32:35 pm »
Юпитер/Луна...нямам хубави спомени...,за съжаление.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #224 -: Май 05, 2013, 04:37:40 pm »
сега като се замисля прогресивната ми луна след 2 месеца прави тригон Юпитер управител седми дом. Има миналата година при тригон Юпитер натален Юпитер, не мога да кажа 4е е бил щаслив период по скоро ппроблемите се умножиха  :-X

*

Veselin

• 2737
« Отговор #225 -: Май 05, 2013, 04:40:04 pm »
Е добре де, на мен през ноември прогр. ми Луна ще направи тригон с Юпитер (У10) и Меркурий (У4, У7 - Дева е интерсептиран в 7 дом) - да чакам ли хубави събития или лоши?

*

Papy

• 4343
« Отговор #226 -: Май 05, 2013, 04:55:33 pm »
а то какво?
Бойко Борисов-падение,Чочо-смърт...
Странно съвпадение, но и двамата са с неаспектирано слънце, а и в съседни градуси на близнаците.

Добро наблюдение :)
Неаспектираните планети или нищо не вършат, или прекомпенсират

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #227 -: Май 05, 2013, 04:56:13 pm »
Може би раздвижване в професионален план , да имаш нови възможности на работа ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #228 -: Май 05, 2013, 06:13:43 pm »
Е добре де, на мен през ноември прогр. ми Луна ще направи тригон с Юпитер (У10) и Меркурий (У4, У7 - Дева е интерсептиран в 7 дом) - да чакам ли хубави събития или лоши?
Бързи са аспектите... ;D
При дирекция на луна в/у Юпитер не бях от най-щастливите...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #229 -: Май 05, 2013, 06:33:07 pm »
И моето Слънце е в Близнаци. Не съм имала толкова сериозни проблеми, поне от преди 6-7 години. Не носи късмет това положение, поне по моите наблюдения.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #230 -: Май 06, 2013, 08:49:01 am »
Не е толкова лош този юпи да не го хулим напразно... ;DРазширява и раздува там откъдето мине, но ако има проблемност, сигурно е заложена първоначално в радикса.
При мен натално не е добре поставен, но ми донесе развитие в работата, сновейки в 10 дом, там имам 2 планети. Меркурий ми управлява 2-ри и е в 10 в близнаци, благодарение на тр. преминаване на юпитер върху него два месеца работих и на второ място, имаше финансов растеж.
Скоро разбрах, че имам шанс за професия, която би била най-добрата за мен реализация, но засега не смея да мисля дори, камо ли да рискувам. За съжаление имам фиксирани оси на хороскопа и винаги гледам сигурността, а това пречи. И все пак не бих инициирала промени в работата, позовавайки се на него. Защо-"златната възможност" е в знака на заточението си, пречките за развитието, предимно финансово, понеже ми е ситуиран  в 2 дом натално, ще зависят  от правила, документи, подробности заради знака близнаци. Иначе естеството на работата си е кариера в смисъла на 10 дом, но големи гаранции за материален ръст не се виждат. Още не съм стигнала до идеята само за духовно удовлетворение от работата, защото си трябват и пари, за съжаление. ;)
Още не е достигнал слънцето ми, тогава ще видим...определено дава нови възможности, нови хора, идеи, учения. Свърза ме с личности, занимаващи се с духовни практики, разшири ми кръгозора и авторитета.
« Последна редакция: Май 06, 2013, 09:52:48 am от Enigma »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #231 -: Май 06, 2013, 09:50:17 am »
В момента транзитният Юпитер е в точен секстил с наталния ми Меркурий, проялението е много интересно.
Няма нищо свързано с обучение, образование или промени в службата, дори не ми се чете. Но се опитвам да мина на друга вълна, да си променя начина на мислене. Най-интересното е, че има силен стремеж към разгласяване на някои истини, разбулване на лъжи, към изясняване на всякакви неясноти. Постепенно на повърхността излизат лъжи, създавани в продължение на години от някои хора в обкръжението ми. И след като съм изслушала само едната страна, в момента ми се дава възможност да изслушам и другата - и виждам много големи несъответствия. Винаги съм се чудила как целият живот на някой може да се гради върху лъжи, непонятни са ми такива хора. Чудя се, каква ли трябва да е равносметката им в края на живота?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #232 -: Май 06, 2013, 10:08:17 am »
Добре,че мернах темата,за да установя,че тези дни имам тр.Юпи съвпад нат.Марс в 12 дом.Чуствам се много енергична и свърших доста работа.
Наближава и секстил с наталния в Овен.
Понеже Близнаци са ми в 12 дом,откакто Юпитер ми е там,поне 5 пъти се измъквах невредима от сериозни рискови ситуации.Все едно си имам ангел - пазител,при положение ,че транзитно съм много притисната от тежкарите.

« Отговор #233 -: Май 06, 2013, 11:49:56 am »
какво да кажем ние с гайдите- юпитеровите чада,не стига ,че се движи в знак опозиционен на Слънцето,период в който подложи оптимизмът ми на изпитание,още повече,че тече и период на саде сати съвпад сатурн върху венера,луна,нептун,па и тр.Нодална и тя върху им,мъка,обикалям пещери и планини,след неизкачването на Орлово око,красотите на язорир Въча/"Антонивановци"/  и Цанков камък и слизането в Ягодинската и  Дяволското гърло /дълбоко пропастно туй гърло ,пък и бучащо, има-няма 280 стъпала нагоре,който може излиза/, нищо не може да ме гътне,само да посегне,заредила съм се с родопски боб от с.Грохотно  :mellow: наскоро приключиха за втори път каретата на тр.Юпитер /У4 /от 10 дом към Асц./У8 Марс/ У6Уран/ У3 Плутон ,но пък тр.Плутон е в тригон към Марс,та смекчава ударите,нали съм си и плутоново чадо/по натал - тригон Юпитер към Марс,Уран Плутон на Асц/ от лятото на миналата година , тогава бяха първите карета,имах два сигурни дохода,в един момент останах без нито един и няколко месечен основен ремонт,безвъзмезно в полза на дъщеря ми,съсипахме се от работа,двамата с мъж ми,сега при повторното активиране пак временни загуби за кратко,но вече си заминава ,жива съм,здрава съм и благодарна,като влезе в Рак и 11 дом ще ми тригонира Венера-Луна-Нептун на фона на тр.Сатурн върху им,да видим кой кого,защо и как... :blink:
« Последна редакция: Май 06, 2013, 12:29:10 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #234 -: Май 06, 2013, 03:17:22 pm »
В момента тр. Юпитер е в точен съвпад с Венера и тригон Плутон и опозиция на Нептун на К2,какво ще кажете дали да не пусна едно тото?

« Отговор #235 -: Май 06, 2013, 05:46:52 pm »
Здеавйте,и моето слънце е в Близнаци...и аз не съм била в по-тежък период отдавана,дано този юпиитер ,минавайки през слънцето ,донесе малко разреждане на напрежението.. Имате ли наблюдения каква е разликата между транзит през куспида на дома и през самата планета( слънцето в моя случай)?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #236 -: Май 06, 2013, 06:13:20 pm »
А имаш ли луна в скорпион, извинявай, ако е лично и го приеми като майтап, ако не ти се говори :mellow:
Просто реших, че снимката на ника е твоята, но...потайността, освен да има лъвско...
Ами разликата е в значението на знаци и планети, нали всеки дом си има значение и облик, както и планетата е символ на нещо.
Според някои автори 06 гр преди върха на дома вече се усища влиянето на въпросната планета, комбинираш със значението на дома, който управлява тя. :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #237 -: Май 06, 2013, 06:27:39 pm »
На 16 в Близнаци Юпитер пресече МС..В работата нещата са си така..не очаквам повишение........В момента транз.Юпитер е стъпил точно върху У5 дом Сатурн-18 в Близнаци ...Какво да очаквам вече не знам :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #238 -: Май 06, 2013, 06:30:59 pm »
На 16 в Близнаци Юпитер пресече МС..В работата нещата са си така..не очаквам повишение........В момента транз.Юпитер е стъпил точно върху У5 дом Сатурн-18 в Близнаци ...Какво да очаквам вече не знам :rolleyes:

МЦ натално ти е в съвпад с Регулус, моля зя извинение... при точен час на раждане. Забелязала ли си щастливи възможности покрай кариерата ти, или пък да умееш с дар слово, съобразителност да печелиш дивиденти на работа?
« Последна редакция: Май 08, 2013, 11:04:04 pm от Enigma »

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #239 -: Май 06, 2013, 06:43:10 pm »
Да много късмет на конкурса за тази работа преди 2 години,с дар слово и много знания,но имаше много кандидати и избраха мен.Точен е часа на раждане.В работата имаше издигане до сега ,сега вече нещата се уравновесиха.
Питам се дали има шанс за любовната сфера с този Юпи върху У5 :rolleyes:
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК