Здравей Гост

Пълнолуние на 08/03/2012 в 18,13 *Дева

• 119 Отговора
  • 12925 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Пълнолуние на 08/03/2012 в 18,13 *Дева
« Отговор #60 -: Март 09, 2012, 07:31:50 pm »
Както и да е, и за капак на предупрежденията за глоби за неспазване на правилата на работа, едното от които е закъснение за работа, аз тази сутрин се успаааааах.....за сефте.

Нямаш ли будилник?  :P
Ох, ранното ставане и на мен винаги ми е било проблем...
Но сега за новата работа много бързо свикнах да ставам навреме, което по принцип е нетипично за мен. Изглежда, че имам мотивация.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Март 09, 2012, 07:49:57 pm »
Не беше толкова страшно пълнолунието в Дева.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Март 09, 2012, 07:51:27 pm »

За някои ще е страшно, но бомбата е със забавено действие... намислих един "пъклен" план, сега работя по изпълняването му.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Март 09, 2012, 07:53:24 pm »

За някои ще е страшно, но бомбата е със забавено действие... намислих един "пъклен" план, сега работя по изпълняването му.  ;D

Тцтцтцтц! По опозицията с Марса ти ли? :o
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #64 -: Март 09, 2012, 07:53:52 pm »
+– 4 дена, така знам аз. За всички лунации.  :-\ Пък аз си имам рожденик в този диапазон и искам всичко да е супер.  :blink:

« Отговор #65 -: Март 09, 2012, 07:55:06 pm »
   Аааа, имам, но толкова неща ми се насъбраха на куп, че съм забравила за алармата да я включа. Иначе по норматив ми трябват 7 часа, ма изтормозена и депресирана заспах към два през нощта....

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Март 09, 2012, 07:59:25 pm »
+– 4 дена, така знам аз. За всички лунации.  :-\ Пък аз си имам рожденик в този диапазон и искам всичко да е супер.  :blink:

минус 2, плюс нам колко си... ;) Но може да закъснее и до следващата лунация.
Стига да не е затъмнение - тогава периодът е до следващото. Така казват в дебелите книги.
Не съм проверявала за затъмненията. На мене ми се струва, че сякаш много рязко и много веднага настъпват събитията по нодалните оси и те са сякаш значими и бележат край на цели периоди в живота и началото на нови.

Но и в това има цикличност. забелязала съм, че всеки път при новолуние в Риби, две поредни години печелим проект /3 дом/. Но и двата пъти имаше съвпад с планета. не зная как ще е, ако няма съвпад с натална планета в дома.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #67 -: Март 09, 2012, 08:01:26 pm »

Не, нищо лично, става въпрос за разобличаване на една измама, стига дотогава да не ми мине меракът да взривя форумите. Сега събирам улики. ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #68 -: Март 09, 2012, 08:05:10 pm »

Не, нищо лично, става въпрос за разобличаване на една измама, стига дотогава да не ми мине меракът да взривя форумите. Сега събирам улики. ;D

Малее, опасни детективи сте вие със Слънце опозе Плутон.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #69 -: Март 09, 2012, 08:07:31 pm »
Аз честно казано не ги забелязвам по астрологични признаци обикновено, повече ги свързвам с разни ритуали. Но пък сега така яко беше аспектирано това, че чак се изненадвам, че ме тръшна болна. Но до утре трябва всичко да е наред.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Март 09, 2012, 08:07:54 pm »
Но и в това има цикличност. забелязала съм, че всеки път при новолуние в Риби, две поредни години печелим проект /3 дом/. Но и двата пъти имаше съвпад с планета. не зная как ще е, ако няма съвпад с натална планета в дома.

Ще пробвам да си проследя рибешките новолуния, които ми се падат близо до ІС.
След последното такова започнах работа, падна ми се в края на 3 дом. Чудех се защо пък 3 дом и работа - уловката тук е, че работата е с "плаващо" работно време, на половин работен ден и с възможност да идвам, когато ми е удобно (стига да реша), споменаха ми и за опция да работя дистационно по-нататък... Но последното зависи от това как ще потръгне работата, длъжността е нова, затова още не е ясно дали ще остане на половин работен ден или ще се премине на пълен по-нататък, все още не се знае каква ще е натовареността.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Март 09, 2012, 08:09:43 pm »
Малее, опасни детективи сте вие със Слънце опозе Плутон.  ;)

Слънце и Меркурий в опозе с Плутон, който се пада точно върху мидпойнта им.  ;D

Е, аз го правя за благото на обществото, нямам личен мотив.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Март 09, 2012, 08:29:23 pm »

Ще пробвам да си проследя рибешките новолуния, които ми се падат близо до ІС.
След последното такова започнах работа, падна ми се в края на 3 дом. Чудех се защо пък 3 дом и работа - уловката тук е, че работата е с "плаващо" работно време, на половин работен ден и с възможност да идвам, когато ми е удобно (стига да реша), споменаха ми и за опция да работя дистационно по-нататък... Но последното зависи от това как ще потръгне работата, длъжността е нова, затова още не е ясно дали ще остане на половин работен ден или ще се премине на пълен по-нататък, все още не се знае каква ще е натовареността.

Добре, де, а Марсът ти, който е У6 не се ли мотае някъде около ИЦ ?  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Март 09, 2012, 08:39:59 pm »
Венера ми е У6, куспидата на 6 дом е в 1 гр. Телец по Плацидус (по Кох е в края на Овен).
Марс е в последните градуси на 3 дом, броя го за съвпад с ІС. Но ми е доминанта в хороскопа, смятам опозицията му с МС за действаща. Транзитите към нат. Марс обикновено дават и промени в професионалния статус, и в интимните отношения.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #74 -: Март 10, 2012, 03:37:44 pm »

плутона ми се заинтересува кога е денят,да се запася със семки и свободно време :mellow:
взривовете,носят безвъзвратни промени, нали няма да си камикадзе,тука надявам се съзираш съпричастност от скорпи луницата,подпряна от нептун :mellow:
ако ще разчистваш по девешки,давай ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Март 10, 2012, 07:55:28 pm »

Ще разчиствам с широк замах, само ще изчакам и Меркурий да тръгне ретро.  ;D
Мисля, че надуших мащабна "астро" измама в Интернет, събиране на пари от заблудени шарани. Шоуто е гарантирано, трябва ми още време.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #76 -: Март 10, 2012, 08:00:58 pm »

Ще разчиствам с широк замах, само ще изчакам и Меркурий да тръгне ретро.  ;D
Мисля, че надуших мащабна "астро" измама в Интернет, събиране на пари от заблудени шарани. Шоуто е гарантирано, трябва ми още време.  ;)

Я, става интересно. А защо ти е ретро Меркурий за разкриване на измама?
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Март 10, 2012, 08:05:38 pm »
А защо ти е ретро Меркурий за разкриване на измама?

По ретро Меркурий винаги изплува или нещо интересно, или нещо, дето трудно потъва.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #78 -: Март 10, 2012, 08:08:19 pm »
А защо ти е ретро Меркурий за разкриване на измама?

По ретро Меркурий винаги изплува или нещо интересно, или нещо, дето трудно потъва.  ;D

Ха-ха, тоя път зацепих  ;D
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Март 10, 2012, 08:13:55 pm »
Ха-ха, тоя път зацепих  ;D

Имаше такъв руски лаф ("го*но не тонет").  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си