Здравей Гост

Голямото нашествие на Гур-овците

• 37 Отговора
  • 10107 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Голямото нашествие на Гур-овците
« Отговор #20 -: Март 05, 2012, 04:39:51 pm »
Явно девойки имаме съвсем различно ниво на възприятие, за мен статията не е добра, съжалявам ако Ви разочаровам, нито е вярна. Това за мен е добре, по принцип съм забелязала, че ако съм на едно мнение с масата, то значи, наистина не мисля достатъчно. Казах си мнението винаги е било пълно с гурувци, ВИНАГИ, особено в Европа. Преди век и нещо Маркс и Енгелс бяха гурувците... и т.н.

When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Март 05, 2012, 04:40:41 pm »
...  ;)

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #22 -: Март 06, 2012, 03:55:36 pm »
Цитат
Щях да добавя, че и всеки клоун си заслужава публиката, вкл. и астролог, гуру и т.н

Ето още един известен гуру у нас, дошъл от северо-изток и вече на път да стане още по-известен. Същият характерен квадрат на манипулатора - Меркурий-Юпитер - го има и тук. А същото навежда на мисълта, че може да дойде време да бъдат проверявани и астролозите по този признак. За правоспособност дори.

« Последна редакция: Март 06, 2012, 04:02:30 pm от Nobles »

« Отговор #23 -: Март 06, 2012, 04:01:08 pm »
Цитат
Явно девойки имаме съвсем различно ниво на възприятие,... по принцип съм забелязала, че ако съм на едно мнение с масата, то значи, наистина не мисля достатъчно ...

А-ха...те това значи било: къде съм аз, къде сте вие?!!!...Ашколсун, аферим, машалла! – както казват французите. Че то туй твойто ниво, като ниво ли е, то е цяло нивище?!... А Пегъзи там някъде мярка ли се?...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #24 -: Март 06, 2012, 04:20:49 pm »
Цитат
Щях да добавя, че и всеки клоун си заслужава публиката, вкл. и астролог, гуру и т.н

Ето още един известен гуру у нас, дошъл от северо-изток и вече на път да стане още по-известен. Същият характерен квадрат на манипулатора - Меркурий-Юпитер - го има и тук. А същото навежда на мисълта, че може да дойде време да бъдат проверявани и астролозите по този признак. За правоспособност дори.

Като гледам Меркурий в 12-ти дом, СЛВ в Риби в 9-ти дом и съвпад на Марс и Нептун, може би този проповядва някакво духовно извисяване илиобещава на хората окултни способности.

Съвпад на Лилит със Слънцето и асцендента. Според моите лични проувания върху Лилит, това означава, че е възможно в някой момент от живота си да прояви сериозна психическа нестабилност. Тя може да се изяви по всякакъв начин. Възможно е тази психическа нестабилност, ако се е прявила, да е било по времето, когато е имало възвръщане на Лилит, а може и когато е свъпаднала с неговия Меркурий в 12-ти дом.

Този човек може да има и някакъв артистичен талант.

Мажорно неаспектираният съвпад на Луна със Сатурн може да означава, че той има проблеми с това да усети и изрази своите чувства. А може да ги изявява, но да не осъзнава добре въздействието им. Много удобно асцендента му е застанал в Рак. Темата с чувствата може да бъде основна в живота му.

Знак Дева на върха на 3-ти дом може да преценява добре хората, да ги анализира. Щом и Плутон е в 3-ти дом, значи анализаторската мисъл, както и възможната манипулативност са силни. Управителят на 3-ти дом Меркурий е в 12-ти.

Щом е дошъл от североизток, значи е или от Украйна или от Русия.

Още докато писах това предположих, че картата е на Алексей Шадрин и като му намерих данните в Интернет и проверих, се оказа, че това е неговата карта.

Наскоро бях на едни безлатни лекции, свързани с окултни неща и един от лекторите беше той. Предлагат курс за отваряне на третото око. Казват, че когато това стане, човек започва да вижда разни работи, може би и същества.

Тук има една интересна статия за него.

http://bgskeptic.wordpress.com/2011/05/08/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9-%D1%88%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD-%D1%86%D0%B5/

« Последна редакция: Март 06, 2012, 04:39:44 pm от Hm »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Март 06, 2012, 05:08:16 pm »

Не знам кой е, но му е слаба картата за добър манипулатор, особено за въздействие върху масовото съзание.
Само откъм Плутон в съвпад с Южния възел надали ще го докара. Както казват руснаците, "кишка тонка!". ;D

Прави ми впечатление съвпадът на Луна и Сатурн в 10 дом. Какво ли ще да е проявлението му?
Такъв съвпад често присъства в картите на духовни учители, аскети, но също и в картите на хора, на които се налага да приемат някои ограничения (дължащи се на семейната среда и обкръжението) като част от пътя, който са поели, да се развиват в тази "рамка" и впоследствие това може да ги тласне към опознаване на скритите страни на живота, към изграждане на по-философска нагласа, при някои и отказ от светското, някакъв вид изолация (зависи обаче в кой дом попада съвпадът).

А съвпада на Слънцето и Лилит на Асцендента някой колега от руската школа би го тълкувал като "черно учителство" най-вероятно, на бас се хващам.  ;D

Цитат
А същото навежда на мисълта, че може да дойде време да бъдат проверявани и астролозите по този признак. За правоспособност дори.

Аз си ги проверявам, но не по тоя признак.  ;D
В хороскопа има редица показатели за астрологична "правоспособост" и какъв тип астролог би могъл да бъде съответният човек, в коя сфера би се развивал най-добре, а в коя е по-добре да не се товари с отговорност, която не е готов да понесе.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #26 -: Март 06, 2012, 05:24:24 pm »

В хороскопа има редица показатели за астрологична "правоспособост" и какъв тип астролог би могъл да бъде съответният човек, в коя сфера би се развивал най-добре, а в коя е по-добре да не се товари с отговорност, която не е готов да понесе.  :blink:

Според теб и моя хороскоп, аз имам ли възможности да се занимавам някой ден професионално с психологическа астрология?

Имам полуквадратура на мажорно неаспектирания ми Уран с Плутон и асцендента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Март 06, 2012, 05:36:58 pm »
Ти си ги имаш заложбите да се занивамаш с психология и психоанализа, пък "астро" може да е екзотична подправка към основното ястие. :)
Опозицията между Меркурий и Плутон дава афинитет към изследователската дейност, особено ако е на видно място в хороскопа като при теб.
Пък за консултантска дейност са нужни и други качества - емпатия, непредубеденост, широта на възгледите, толерантност, но и умение да се дистанцираме от чуждите проблеми (а не сълзливо съпреживяване), както и от своите собствени, ако искаме да сме обективни и да не ги пренасяме в анализите, които правим. Всички тези качества по кои планети и аспекти да ги търсим според теб? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #28 -: Март 06, 2012, 05:38:53 pm »

Ти си ги имаш заложбите да се занивамаш с психология и психоанализа, пък "астро" може да е екзотична подправка към основното ястие. :)

Ти виждала ли си астролози с мажорно неаспектиран Уран?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 06, 2012, 05:49:24 pm »
Не разполагам с толкова голяма база данни с астролози.
А и не мажорно неаспектираният Уран е ключовият фактор, ако говорим за интерес към астрологията. Дори бих казала, че не само Уран го определя. Ако го изключим от картите на прочути астролози, кои ще са факторите, определящи интереса им към тази наука?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #30 -: Март 06, 2012, 08:21:50 pm »
Не разполагам с толкова голяма база данни с астролози.
А и не мажорно неаспектираният Уран е ключовият фактор, ако говорим за интерес към астрологията. Дори бих казала, че не само Уран го определя. Ако го изключим от картите на прочути астролози, кои ще са факторите, определящи интереса им към тази наука?

В индийската астрология сигурно има планета или някой от Лунните Възли, който отговаря за това.

По западната - може би ще е Меркурий. Той има действите, подобно на това на Уран.

Но тук повечето, които пишат във форума имат силен Плутон.

« Отговор #31 -: Март 07, 2012, 02:04:45 pm »
Цитат

Като гледам Меркурий в 12-ти дом, СЛВ в Риби в 9-ти дом и съвпад на Марс и Нептун, може би този проповядва някакво духовно извисяване илиобещава на хората окултни способности.

Съвпад на Лилит със Слънцето и асцендента. Според моите лични проувания върху Лилит, това означава, че е възможно в някой момент от живота си да прояви сериозна психическа нестабилност. Тя може да се изяви по всякакъв начин. Възможно е тази психическа нестабилност, ако се е прявила, да е било по времето, когато е имало възвръщане на Лилит, а може и когато е свъпаднала с неговия Меркурий в 12-ти дом.

Този човек може да има и някакъв артистичен талант.

Мажорно неаспектираният съвпад на Луна със Сатурн може да означава, че той има проблеми с това да усети и изрази своите чувства. А може да ги изявява, но да не осъзнава добре въздействието им. Много удобно асцендента му е застанал в Рак. Темата с чувствата може да бъде основна в живота му.

Знак Дева на върха на 3-ти дом може да преценява добре хората, да ги анализира. Щом и Плутон е в 3-ти дом, значи анализаторската мисъл, както и възможната манипулативност са силни. Управителят на 3-ти дом Меркурий е в 12-ти.

Щом е дошъл от североизток, значи е или от Украйна или от Русия.

Още докато писах това предположих, че картата е на Алексей Шадрин и като му намерих данните в Интернет и проверих, се оказа, че това е неговата карта.

Наскоро бях на едни безлатни лекции, свързани с окултни неща и един от лекторите беше той. Предлагат курс за отваряне на третото око. Казват, че когато това стане, човек започва да вижда разни работи, може би и същества.

Тук има една интересна статия за него.

http://bgskeptic.wordpress.com/2011/05/08/%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%B9-%D1%88%D0%B0%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%BD%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD-%D1%86%D0%B5/

Ти уцели направо десятката. Това наистина е Шадрин. Виж тук каква активност му предстои на този тибетски "Гуру" в България - http://www.drshadrin.com/bg/seminars/  Тръгнал е на голям поход за жертвички. А жертвичките най-вероятно и най-често са със същия квадрат (Меркурий-Юпитер), но огледално - Юпитер-Меркурий. Всъщност картата, която качих е със слънчева домофикация, поради липсата на точен час. 

Видях и линка, който даваш - много красноречиво.

« Отговор #32 -: Март 07, 2012, 02:33:23 pm »

Не знам кой е, но му е слаба картата за добър манипулатор, особено за въздействие върху масовото съзание.
Само откъм Плутон в съвпад с Южния възел надали ще го докара. Както казват руснаците, "кишка тонка!". ;D

Прави ми впечатление съвпадът на Луна и Сатурн в 10 дом. Какво ли ще да е проявлението му?
Такъв съвпад често присъства в картите на духовни учители, аскети, но също и в картите на хора, на които се налага да приемат някои ограничения (дължащи се на семейната среда и обкръжението) като част от пътя, който са поели, да се развиват в тази "рамка" и впоследствие това може да ги тласне към опознаване на скритите страни на живота, към изграждане на по-философска нагласа, при някои и отказ от светското, някакъв вид изолация (зависи обаче в кой дом попада съвпадът).

А съвпада на Слънцето и Лилит на Асцендента някой колега от руската школа би го тълкувал като "черно учителство" най-вероятно, на бас се хващам.  ;D

Цитат
А същото навежда на мисълта, че може да дойде време да бъдат проверявани и астролозите по този признак. За правоспособност дори.

Ако асцендентът му е в Скорпион, а Плутон в дом 10, както ми се струва, че е, то никак няма да е слаб манипулаторът. Даже ще е доста опасен. А представената карта е със слънчева домофикация, поради липса на точен час.

Квадратът Меркурий-Юпитер сам по себе си не означава друго, освен това, че съответния човек не може да тълкува (Меркурий) правилно и да изразява истинно чрез слово (Меркурий) посоката и пътят към бъдещето (Юпитер) и да повдига чрез слово (Меркурий) духа (Юпитер). И доколкото астрологът борави с бъдещето и с духа, този аспект е важен. А според мен - твърде важен. Макар че астрологичният талант е най-вече по Уран и Водолей.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Март 07, 2012, 06:04:10 pm »
Ако асцендентът му е в Скорпион, а Плутон в дом 10, както ми се струва, че е, то никак няма да е слаб манипулаторът. Даже ще е доста опасен. А представената карта е със слънчева домофикация, поради липса на точен час.

Никак не бих подценила изгряващите Раци и Везни.  ;D

А, картата е без час?
Не знаех, че е със слънчева домификация, дори се учудих откъде може да се знае точният му час - обикновено "гурувците" си падат по мистификациите и не обичат да си разгласяват личните данни.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #34 -: Март 07, 2012, 07:14:42 pm »

Ти по-добре кажи нещо за звездата Алдебаран, че ми е в съвпад със Севрния Лунен Възел и Хирон.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #35 -: Март 07, 2012, 08:40:28 pm »

Ти виждала ли си астролози с мажорно неаспектиран Уран?

кръгло-не
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #36 -: Март 08, 2012, 01:28:49 pm »
Честит празник 8-ми март, уважаеми дами, с пожелания за здраве и много любов!
И един музикален поздрав от незабравимия Енрико Масиас:

http://www.youtube.com/watch?v=_1kSZAQdT7c

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Март 09, 2012, 03:40:19 am »
Честит празник 8-ми март, уважаеми дами, с пожелания за здраве и много любов!
И един музикален поздрав от незабравимия Енрико Масиас:

http://www.youtube.com/watch?v=_1kSZAQdT7c

Красиво... ;D
Благодаря!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците