Малко по-рано тази вечер имах катастрофа, нищо ми няма, но заради нея се замислих колко безотказно работят някои аспекти. Ето какво се случи: пътувам си аз с 84, говоря по телефона с майка и съм застанала до вратата, защото щях да слизам до спортната палата. В целия автобус бяхме трима души, но точно във вратата, до която аз стоях, се нацепи един джип. Колата беше паркирала на малкия паркинг до подлеза и в момента, в който автобусът спря, шофьорът даде на задна. Цялото стъкло се строши. Както говорех с майка изведнъж видях телефота си разпилян по пода, целите ми ръце в кръв и усещах, че стъкла са влезли дори в ботите ми. Когато шофьорът на автобуса дойде при мен само го попитах има ли ми нещо на лицето, защото виждах кръв по ръцете, но не ме боляха и помислих, че може и другаде да съм ударена, а да не усещам. Оказа се, че нищо ми няма - само са ми одраскани ръцете, но вече ги оправих.
Учудващо е, че стъклото на автобуса буквално се срина на 2 см от главата ми без да пострадам сериозно...освен, че из косата имам стъкла
Имам си аспекта на катастрофата Марс-Уран на асц., в момента Марс е ретро, Сатурн също, а и той ми е на асц. Та на това отдавам случилото се. Странното е, че винаги се разминавам на косъм:)
Според вас кои са предпоставките за катастрофи в наталната карта - планети, разположение, аспекти, домове?