Здравей Гост

Катастрофите

• 19 Отговора
  • 2559 Прегледи
Катастрофите
« -: Февруари 27, 2012, 08:53:21 pm »
Малко по-рано тази вечер имах катастрофа, нищо ми няма, но заради нея се замислих колко безотказно работят някои аспекти. Ето какво се случи: пътувам си аз с 84, говоря по телефона с майка и съм застанала до вратата, защото щях да слизам до спортната палата. В целия автобус бяхме трима души, но точно във вратата, до която аз стоях, се нацепи един джип. Колата беше паркирала на малкия паркинг до подлеза и в момента, в който автобусът спря, шофьорът даде на задна. Цялото стъкло се строши. Както говорех с майка изведнъж видях телефота си разпилян по пода, целите ми ръце в кръв и усещах, че стъкла са влезли дори в ботите ми. Когато шофьорът на автобуса дойде при мен само го попитах има ли ми нещо на лицето, защото виждах кръв по ръцете, но не ме боляха и помислих, че може и другаде да съм ударена, а да не усещам. Оказа се, че нищо ми няма - само са ми одраскани ръцете, но вече ги оправих.
Учудващо е, че стъклото на автобуса буквално се срина на 2 см от главата ми без да пострадам сериозно...освен, че из косата имам стъкла  ;D

Имам си аспекта на катастрофата Марс-Уран на асц., в момента Марс е ретро, Сатурн също, а и той ми е на асц. Та на това отдавам случилото се. Странното е, че винаги се разминавам на косъм:)
Според вас кои са предпоставките за катастрофи в наталната карта - планети, разположение, аспекти, домове?
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Stella

• 7765
Re: Катастрофите
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2012, 08:54:38 pm »
Ужасно е. Пази Боже! Добре, че си жива и здрава. :-\
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2012, 09:13:49 pm »
Цитат
само с Марс и Уран на Асц трябва да внимаваш, когато има напрегнати аспекти към тях, особено от Марс, Уран, Мерк.

The_One, сетих се, че наскоро ти го писах по друг повод  :blink:
Радвам се, че си добре, не изглежда много безобидна ситуацията. Добре, че си се разминала само с уплахата.  :wub:

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2012, 09:15:38 pm »
олеее- горкичкото - дано да не си се изплашила много- и добре, че нищо ти няма..

« Отговор #4 -: Февруари 27, 2012, 09:40:06 pm »
Нищо ми няма, аз съм желЕзна, жеееее-лЕЕЕЕЕЕ-зна!  :mellow:
Ехеее, какви големи неща съм си планирала за тоя живот, ако едно побутване ме сплаши, по-добре да стягам куфарите за някой друг свят  ;D
Моля ви се, не се вайкайте и не ме съжалявайте така, че ми стана неловко. Ако ми имаше нещо, форумът щеше да е последното място, за което да се сетя...екстра съм, наистина. А и не за първи път минавам така между капките - мен от реанимация по чудо са ме вадили, та това ли да ме притеснява.

Кажете сега за аспектите

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Февруари 27, 2012, 09:48:48 pm »
Нищо ми няма, аз съм желЕзна, жеееее-лЕЕЕЕЕЕ-зна!  :mellow:
Ехеее, какви големи неща съм си планирала за тоя живот, ако едно побутване ме сплаши, по-добре да стягам куфарите за някой друг свят  ;D
Моля ви се, не се вайкайте и не ме съжалявайте така, че ми стана неловко. Ако ми имаше нещо, форумът щеше да е последното място, за което да се сетя...екстра съм, наистина. А и не за първи път минавам така между капките - мен от реанимация по чудо са ме вадили, та това ли да ме притеснява.

Кажете сега за аспектите

Ми сложи карта! Аз май ти бях казала, че когато аспектът се повтори в мунданен план, силата му нараства. Пу-пу-пу! Ма, как няма да влезеш във форума, беее? Нали трябва да кажеш на някого, да се разсееш от уплахата? :P
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #6 -: Февруари 27, 2012, 09:56:27 pm »
Малко по-рано тази вечер имах катастрофа, нищо ми няма, но заради нея се замислих колко безотказно работят някои аспекти. Ето какво се случи: пътувам си аз с 84, говоря по телефона с майка и съм застанала до вратата, защото щях да слизам до спортната палата. В целия автобус бяхме трима души, но точно във вратата, до която аз стоях, се нацепи един джип. Колата беше паркирала на малкия паркинг до подлеза и в момента, в който автобусът спря, шофьорът даде на задна. Цялото стъкло се строши. Както говорех с майка изведнъж видях телефота си разпилян по пода, целите ми ръце в кръв и усещах, че стъкла са влезли дори в ботите ми. Когато шофьорът на автобуса дойде при мен само го попитах има ли ми нещо на лицето, защото виждах кръв по ръцете, но не ме боляха и помислих, че може и другаде да съм ударена, а да не усещам. Оказа се, че нищо ми няма - само са ми одраскани ръцете, но вече ги оправих.
Учудващо е, че стъклото на автобуса буквално се срина на 2 см от главата ми без да пострадам сериозно...освен, че из косата имам стъкла  ;D

Имам си аспекта на катастрофата Марс-Уран на асц., в момента Марс е ретро, Сатурн също, а и той ми е на асц. Та на това отдавам случилото се. Странното е, че винаги се разминавам на косъм:)
Според вас кои са предпоставките за катастрофи в наталната карта - планети, разположение, аспекти, домове?
къде е тр.юпитер и какви асп.има към светилата,той е закрилникът
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #7 -: Февруари 27, 2012, 09:56:28 pm »
Ей ме на с транзитите за днес. Точен секстил на тр. Сатурн към асц. и нат. Марс и тригон със Слънцето. Уран здраво ми е наквадратил целия асц.

Stella, нещо ако зачезна тея дни, на теб завещавам аватара си заради съпричастността, с която се отличи  :haha:

Ама вярно няма да е зле, ако кажете от какво и до кога да се пазя с особено силно внимание.

« Отговор #8 -: Февруари 27, 2012, 09:58:34 pm »
наталните ти К12-К6 лежат на оста на катастрофите и тр.Нодална е там в момента
У3 върху У8 Нептун/Слънце
тр.Юпитер разх.секстил Слънце

« Отговор #9 -: Февруари 27, 2012, 10:00:49 pm »
Да, и аз забелязах, че ЮЛВ е на К6 в момента. А какво им е катастрофалното на Близнаците и на Стрелеца, където са ми 6 и 12 дом? Това за първи път го чувам, честно.

« Отговор #10 -: Февруари 27, 2012, 10:02:03 pm »
Да, и аз забелязах, че ЮЛВ е на К6 в момента. А какво им е катастрофалното на Близнаците и на Стрелеца, където са ми 6 и 12 дом? Това за първи път го чувам, честно.
Антарес-Алдебран

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Февруари 27, 2012, 10:05:30 pm »
Stella, нещо ако зачезна тея дни, на теб завещавам аватара си заради съпричастността, с която се отличи   :haha:

Пу-пу! Пепел ти на устата. Никъде няма да зачерваш. Да знаеш транзитният Сатурн в точен секстил  Марса ти, те е спасил. Чакай ега ще гледам другите транзити.

*

Stella

• 7765
« Отговор #12 -: Февруари 27, 2012, 10:10:34 pm »
Не ти е толкова страшен съвпадът на Марс с Уран. Имаш и натален Сатурн в същия градус. Хайде, успокой се! Само искам да те помоля да си по-внимателна и съсредоточена, заради транзитен Нептун върху Слънце. Не се разсейвай музика, с мечти и фантазиране, особено в градския транспорт и на улицата. В къщи по-може. Като слушаш музика и си мечтаеш, не върши други работи. Очите ти трябва да са на четири. ;)

« Отговор #13 -: Февруари 27, 2012, 10:19:56 pm »
Това го казваш на човек, който на улицата се е разминавал с майка си без да я забележи  ;D
Когато е за работа или имам поставена някаква задача съм страшно съсредоточена, но когато върша битовизми, обикновени неща просто не съм тук. Мозъкът ми живее отделно от тялото и рядко се намира там, където е то  ;D
Спокойна съм, ама ми беше интересно на кои транзити се дължи случката. Излиза, че е свързана с нодалната ос, а не с Марс и Уран. Това ми дава съвсем различен поглед върху картата.
Ще се постарая да бъда внимателна, а и тези дни ми се очертава доста да постоя вкъщи, което е добре.

*

Stella

• 7765
« Отговор #14 -: Февруари 27, 2012, 10:39:37 pm »
Това го казваш на човек, който на улицата се е разминавал с майка си без да я забележи  ;D

Когато е за работа или имам поставена някаква задача съм страшно съсредоточена, но когато върша битовизми, обикновени неща просто не съм тук. Мозъкът ми живее отделно от тялото и рядко се намира там, където е то  ;D
Спокойна съм, ама ми беше интересно на кои транзити се дължи случката. Излиза, че е свързана с нодалната ос, а не с Марс и Уран. Това ми дава съвсем различен поглед върху картата.
Ще се постарая да бъда внимателна, а и тези дни ми се очертава доста да постоя вкъщи, което е добре.

Разбирам те. Имам три планети в Риби, а когато и Нептун във Водолей беше върху светилата ми и в квадрат със собственото си натално положение, направо живеех в два свята едновременно.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #15 -: Февруари 27, 2012, 10:40:19 pm »
Меркурий е бил в точен съвпад със СЛВ в 3-ти, наред с другите аспекти. Ужасно, наистина, добре, че си се разминала леко  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

AH

• 2201
« Отговор #16 -: Февруари 28, 2012, 06:17:10 am »
Меркурий е бил в точен съвпад със СЛВ в 3-ти, наред с другите аспекти. Ужасно, наистина, добре, че си се разминала леко  :blink:

да, няма нужда да бързаме със завещанието на аватара:)

« Отговор #17 -: Февруари 28, 2012, 08:23:07 am »
http://astrogalaxy.info/astrology-accidents/

тук пише - и за виолентните звезди и кой отцелява

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #18 -: Февруари 28, 2012, 09:18:04 am »
За този инцидент бях споменала в друга тема.Ще кача картата.Ако видите нещо интересно.....
В ден събота,на голямо кръстовище в центъра на града, чакам на светофара, пред мен кола,зад мен никой.Този отзад  се беше засилил здраво, изтърваха му спирачките, направи опит да влезе в алеята по средата на булеварда......прелетя в старани и над мен и се стовари върху колата отпред............ :-X
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

« Отговор #19 -: Февруари 28, 2012, 09:27:21 am »
За този инцидент бях споменала в друга тема.Ще кача картата.Ако видите нещо интересно.....
В ден събота,на голямо кръстовище в центъра на града, чакам на светофара, пред мен кола,зад мен никой.Този отзад  се беше засилил здраво, изтърваха му спирачките, направи опит да влезе в алеята по средата на булеварда......прелетя в старани и над мен и се стовари върху колата отпред............ :-X

на уранова опозиция се случват такива неща и У3 в каре към нея, уран е диспозитор на У3 Мерка