Здравей Гост

За чудесата в нашия живот

• 133 Отговора
  • 16570 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: За чудесата в нашия живот
« Отговор #60 -: Март 01, 2012, 06:55:33 pm »
Юпитер в Овен, в 3-ти дом, У11, ретрограден. Желанията ми се сбъдват, но са ми казвали че това е повече Нептун в 11-ти (на желанията и мечтите), в Стрелец, У2. За съжаление не мога да си спомня точни дати с транзити, но се сбъдват. Дори и най-невероятните за околните. Бяха ми казали веднъж също, че Меркурий (Везни, К9, У5,6,8) в съвпад с Плутон (Везни, 8-ми дом, У9) дава сила на мисълта да трансформира реалността.

« Отговор #61 -: Март 03, 2012, 04:06:38 pm »
   Синът ми кара 17 година, гласа му мутира отдавна, тестостерона му е много силен, та бързо се разви...Ако темата е за чудеса, чудо беше че когато му купихме 1 китара, за 2 месеца, без никога да е докосвал китара, успя да научи на Металика Nothing else matter да я свири цялата и то доста професионално....
   Замислих се в моя живот, кога са се случвали чудеса...не можах да си спомня. Но с брат ми се е случвало, всъщност по чудо оцелява, но това е нещо различно...По време на казармата е разнасял хляб с тия старите камиони, по-възрастните сигурно помнят, дето отзад с хидравличен падащ капак, откъдето се изкарваха палетите с хляб...Та такъв капак, сигурно тежи половин тон, му се стоварва отгоре /явно хидравликата нещо е отказала/, брат ми си спомня, че някак е успял да вдигне ръце. Явно падането на капака и свиването на брат ми отдолу са били в синхрон, което ще рече че се е случило за секунда. Шофьора на камиона се е изплашил до смърт, като го видял отдолу сгънат на две с ръце подпрели капака...и двамата били смъртнобледи и шокирани, а на брат ми войнишките панталони, били разпорени  по шефовете и от двата края от горе до долу, огромното и мигновено налягане на мускулите са пръснали шефовете...Когато са вдигнали капака, върху него са били отбелязани само пръстите от ръцете му....

« Отговор #62 -: Март 03, 2012, 05:13:40 pm »
   Талантът му е по отношение на свиренето на китара, чудо беше че толкова бързо и сам се научи....мъчи се да прави рекорди - свири предимно рок и метъл парчета и рекорда му бил 13 ноти на секунда... ;D ма на мен ми е смешно, че и пропя...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #63 -: Март 03, 2012, 05:19:29 pm »
Виж си и прогресиите. Учителят, който мен ме вкара във ВУЗ-а имаше Сатурн върху моя Луна.  ;) И когато го срещнах транзитният Юпитер беше върху мой МЦ, и неговата Луна. Това, на което ме научи, ми помогна не само да завърша, а да имам спечелени награди, стипендии и т.н. даде ми знания, благодарение на които придобих професионална увереност (моята сфера е свързана с рисуването и аз твърдя, че ВСЕКИ може да рисува, ако има добър учител).  ;)

Това сигурно ли е? Точно днес гледах таблета и в гугъл как се рисуват зайчета и къщички, обаче от неувереност се спрях и пак не посегнах към него. Преди няколко месеца бях на астролог и ми каза жената, че марс в рак ми е слаб и да не си и помислям да боравя с ръцете си, за рисуване на съм ставала... а аз си мислех, че сатурн в съвпад с меркурий и тия двамата подкрепени от секстил на телешка венера би могло да ми дава шанс за рисуване, стига да пожелая, нищо, че тоя марс е в рак? Усет към съчетанието на цветовете си имам, но за самото рисуване не ми стига увереност, за да се заловя сериозно и да му се отдам, в главата ми са думите на астроложката  :-[ Иначе на запад рисуването си било хоби на дамите  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Asol

• 4140
« Отговор #64 -: Март 03, 2012, 05:33:45 pm »
Едва ли всеки може да рисува добре, има някои неща които се учат, но творческите - не. Или го притежаваш като потенциал, който можеш да развиеш или не.
Преди години съм посещавала подобни курсове по интереси, както някои ходят на китара примерно. Преподавателят само с няколко бързо нанесени щрихи вкарваше "движение", триизмерност в рисунката  - е, това е художник.

*

Stella

• 7765
« Отговор #65 -: Март 03, 2012, 05:38:23 pm »
Едва ли всеки може да рисува добре, има някои неща които се учат, но творческите - не. Или го притежаваш като потенциал, който можеш да развиеш или не.
Преди години съм посещавала подобни курсове по интереси, както някои ходят на китара примерно. Преподавателят само с няколко бързо нанесени щрихи вкарваше "движение", триизмерност в рисунката  - е, това е художник.

Как ми се иска някой само с "няколко набързо нанесени щриха да внесе триизмерност" в моя живот. 
С тез Овни се чувствам така, все едно съм бръкнала в контакта. :41:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #66 -: Март 03, 2012, 05:49:53 pm »
Преди няколко месеца бях на астролог и ми каза жената, че марс в рак ми е слаб и да не си и помислям да боравя с ръцете си, за рисуване на съм ставала... Усет към съчетанието на цветовете си имам, но за самото рисуване не ми стига увереност, за да се заловя сериозно и да му се отдам, в главата ми са думите на астроложката  :-[ Иначе на запад рисуването си било хоби на дамите  :blink:

Леле как обичам така да ми кажат, че не мога да направя нещо...Не мога ли?!...И аз имам Марс в рак и съм му изпитвала слабите страни на гърба си(за съжаление).Учителката, при която се подготвях по солфеж за кандидатстудентския, се интересуваше от астрология и на втория урок ми каза:"Абе ти да нямаш марс в рак?".Била много плаха и съм стъпвала само на сигурно...  ;D Така е, но смятам, че хората с тази позиция  са много подценявани и накрая става като в приказката за Заека и костенурката  ;D Нали знаеш, който се смее последен...Не му се давай на тоя Марс  :blink:

И аз, и голямата ми дъщеря сме с такъв Марс и все сме му се дразнели - хич ни няма да се защитим, понякога имам чувството, че няма да посмеем да се отместим и ще ни прегазят. И двете си пожелахме бебето да не е като нас, а то взе, че се роди с Марс в Скорпион, отделно с асцедент Овен  ;D и сега всеки миг попиваме от малкото култура на поведение при самозащита  :57: Тая малката не се дръпва като й се скараш, а още не може да говори, но се обръща след тебе и те насмотва  :rolf: За нас появата й с тоя скорпионски марс е чудото, на което много се радваме  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #67 -: Март 03, 2012, 06:04:18 pm »
За Марс в рак потвърждавам. Дъщеря ми има такъв и изглежда доста мека, ефирна, но тя си има стелиум в рак, като там са и 2-те светила. Марс и е впрегнат творчески.
Скорпи Марс не е опасен-имам такъв.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #68 -: Март 03, 2012, 06:12:11 pm »
За Марс в рак потвърждавам. Дъщеря ми има такъв и изглежда доста мека, ефирна, но тя си има стелиум в рак, като там са и 2-те светила. Марс и е впрегнат творчески.
Скорпи Марс не е опасен-имам такъв.

Не е по темата, но я наблюдавам малката и имах възможността да видя разликата между марс в рак и марс в скорпион още при кърменето. Марс в Рак - не се получи, нямаше хъс и борба в тоя процес, наложи ми се да използвам помпичка и да й давам от шише, а Марс в Скорпион - сама си се пребори упорито до появата на мляко и дори се чудех как ще се отбиваме  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #69 -: Март 03, 2012, 06:16:52 pm »
Това с кърменето ...за съжаление е вярно. Много амбиции вложих в тази посока. (обикновено като си наумя някои неща действам докато реалността не ме доубие) ;D

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #70 -: Март 03, 2012, 06:19:00 pm »
Аз съм с Марс в Рак и нищо от това не е вярно за мен. Винаги съм била адски опърничава, в училище се биех до кръв, в спорта стисках зъби и никакви контузии не ме спираха, до саморазруха направо. Тъй че не знам доколко Марс в рак точно е причината за подобна мекост, но при мен я няма. Не ме е страх, още от малка се завирам все в някакви ситуации с крайно съмнителен изход. Скорпион съм по Слънце. Рисувах много хубаво, даже приложни изкуства щях да кандидатствам. Свирех на пиано също хубаво.

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Март 03, 2012, 06:24:16 pm »
Аз съм с Марс в Рак и нищо от това не е вярно за мен. Винаги съм била адски опърничава, в училище се биех до кръв, в спорта стисках зъби и никакви контузии не ме спираха, до саморазруха направо. Тъй че не знам доколко Марс в рак точно е причината за подобна мекост, но при мен я няма. Не ме е страх, още от малка се завирам все в някакви ситуации с крайно съмнителен изход. Скорпион съм по Слънце. Рисувах много хубаво, даже приложни изкуства щях да кандидатствам. Свирех на пиано също хубаво.

Рония, твоят Марс в Рак е в тригон със Слънце и Уран, а Луната е силна при тебе - на трон е.
Дори и да е паднал този Марс, той има мъжки аспекти и силен господар.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #72 -: Март 03, 2012, 06:27:02 pm »

Това важи и за нашия марс в рак, егото си ни е силно и искаме победа, обаче не сме такива, когато трябва да се защитаваме при словесни глупави нападки  :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #73 -: Март 03, 2012, 06:30:13 pm »
Моят Марс в рак ме е докарал дотам да предупреждавам, че ако имах 10 ръце, и 10-те щеха да са ми леви. Това рисуване, плетене, шиене - мани...обаче пък да съм ефирна чак... :thinking:

*

Asol

• 4140
« Отговор #74 -: Март 03, 2012, 06:30:52 pm »
И казвате чудеса ... има, или за да се случват е от значение знака, в който се намира Марс.  :P

*

Stella

• 7765
« Отговор #75 -: Март 03, 2012, 06:35:03 pm »
Абе, сигурно си зависи и какво има в Овен и имали въобще нещо там, което да се "прецаква" от управлението на този Марс.  :haha:

*

Asol

• 4140
« Отговор #76 -: Март 03, 2012, 06:38:43 pm »
Чудесата по какво ги "търсим" според вас ? Марс е свързан с личната инициатива, която може да е предпоставка да се случи чудо.

*

Uran

• 6041
« Отговор #77 -: Март 03, 2012, 06:38:47 pm »
Моят Марс в рак ме е докарал дотам да предупреждавам, че ако имах 10 ръце, и 10-те щеха да са ми леви. Това рисуване, плетене, шиене - мани...обаче пък да съм ефирна чак... :thinking:
Марс в съвпад с Венера и Луна. ;) :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #78 -: Март 03, 2012, 06:47:58 pm »

kaily, къде се сложи и ти барабар петко с жените ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #79 -: Март 03, 2012, 06:49:16 pm »
Чудесата по какво ги "търсим" според вас ?

Юпитер
ПФ