Синът ми кара 17 година, гласа му мутира отдавна, тестостерона му е много силен, та бързо се разви...Ако темата е за чудеса, чудо беше че когато му купихме 1 китара, за 2 месеца, без никога да е докосвал китара, успя да научи на Металика Nothing else matter да я свири цялата и то доста професионално....
Замислих се в моя живот, кога са се случвали чудеса...не можах да си спомня. Но с брат ми се е случвало, всъщност по чудо оцелява, но това е нещо различно...По време на казармата е разнасял хляб с тия старите камиони, по-възрастните сигурно помнят, дето отзад с хидравличен падащ капак, откъдето се изкарваха палетите с хляб...Та такъв капак, сигурно тежи половин тон, му се стоварва отгоре /явно хидравликата нещо е отказала/, брат ми си спомня, че някак е успял да вдигне ръце. Явно падането на капака и свиването на брат ми отдолу са били в синхрон, което ще рече че се е случило за секунда. Шофьора на камиона се е изплашил до смърт, като го видял отдолу сгънат на две с ръце подпрели капака...и двамата били смъртнобледи и шокирани, а на брат ми войнишките панталони, били разпорени по шефовете и от двата края от горе до долу, огромното и мигновено налягане на мускулите са пръснали шефовете...Когато са вдигнали капака, върху него са били отбелязани само пръстите от ръцете му....