Това си е по Уран от всякъде. 
Колкото пъти подценя нещо, толкова пъти То се сгромолясва върху мен.
О, това често се случва и на мен - важните/задължителните неща все ги правя по 2 пъти, защото започвам ентусиазирано, някак над нещата съм, струват ми се незначителни на фона на Вселената, живота, - и БАМ, веднага ме прецаква системата - но тук говоря за социалната система, която е бавна и логическа, не цени "просветленията" (работа, университет, плащане на сметки......).
Много се надявам сега, когато прогресиявният ми Уран е в постоянен съвпад с прогр асц и прог Юпитер ми мине във Водолей да стане така, че окончателно да излезна от класическата социална система. Не ми понася.
България, обаче още е на ниво Сатурн, не е стигнала до Уран. Един паднал сняг ни блокира цялата столица, неорганизирани и неосъзнати сме. Хората все още вярват в провидението, а не в собствената си свободна воля.
Аз съм отдавна така, а сега допълнително и прогресивен асцедент ми е в съвпад с натален Уран, нямах представа, че това е излизане от класическата социална система, но още ми е странно, че мога чак като се събудя сутрин да си реша какво ми се прави през деня :blink:
Иначе за Козирога, вчера случайно попаднах на това от Дънов: "Сега понеже Сатурн господства над българите, вие ще бъдете внимателни спрямо него. В какво отношение? — Няма да му разправяте вашите идеи. Мълчете си, гледайте да го изненадате. Когато реализирате нещо, тогава да разбере той. Щом кажеш какво си намислил, той ще развали работата. И затова на българите работата върви дотогава, докато никой не я узнае. Узнае ли я някой, всичко се разваля."
Eaglet - точно така е. Благодаря ти много :58: за този пост, поне да знам, че не съм единственият ЛУД.
И аз си мечтая сутрин като стана, да правя това, което усещам, че ми се прави.

По - страшното беше преди, когато въпреки, че знаех, че има и друг начин на живот, се бях примирила, че няма да го имам. Но Уран си каза думата...
Българите имат един ОГРОМЕН проблем, концентрират енергия да развалят на другия плановете, а не да осъществят собствените си. Но вече забелязвам, че има напредък в тази сфера. И между другото две от най-близките ми приятелки имат Уран в 1 дом и са изключително силни като енергия и също МНОГО се борят, за да живеят живота, който искат.
Нали имам изгряващ Сатурн, та наблюденията ми са - Сатурн не е морален учител. Напротив, забелязала съм, че е изключително свързан с интелекта, "виждането на бъдещето" и способността ни да използваме максимално оптимално съществуващите ресурси - личната ни енергия, парите ни, всякакви материални придобивки и лични качества, приятели и т.н. Имала съм ситуации в живота, когато с почти никакви средства трябва да реализираш МНОГО добър продукт, и тогава те спасява само собственият ти интелект, и това считам, че го дължа на Сатурн. Сатурн екзалтира във Везни - знака на баланса, интелектуален знак, който винаги търси как оптимално да разреши една спорна ситуация. Професията ми също е Сатурналийска, работила съм с държавната администрация толкова пъти, НЕОРГАНИЗИРАНИ са. Хабят енергията на нацията (данъци, кадрите...ВСИЧКО). Така, че България наистина трябва да го мине това изпитание. Сатурн е КРИСТАЛНА организация, не шкембе-чорба (по Луна и от тук родовите връзки)....