Меркурий във Водолей,11 дом,У3, само два минорни аспекта-144/Уран, 45/Лилит. Първоначалното впечатление, което на всички правя е "с навирен нос, необщителна".Всичките ми близки приятели са ми споделяли каква темерутка съм им изглеждала, включая и съпруга ми.Не съм необщителна, дори в близко обкръжение съм бъбрива и все си правя шеги.Това го отдавам на факта, че не обръщам много внимание на чуждите недостатъци, защото и аз си иман пълен комплект такива.Нямам навика да наблюдавам или да се сравнявам с другите, не защото съм нещо повече а за това, че “данък обществено мнение” не плащам.
В конфликтна ситуация се проявявам като "поразяващата уста"/цитат/, винаги уцелвам болното място на другия,не нарочно, но трудно се спирам. В повечето случаи после съжалявам, че съм наранила някого, като съм искала само да изтъкана факти. :angry:
Чувствам се добре навсякъде, без значение какви са хората, лесно влизам в тон с колектива.Трудно отказвам помощ или съдействие, независимо на кого, стига да ми е по силите.
Когато се занимавам с рутинна работа или нещо свързано с двигателен навик, мислите ми са съвсем другаде. Все съм си на автопилот, едно върша а пък за друго си мисля. Лошото е, че го правя дори когато шофирам, без да се усещам чета всички реклами и надписи покрай пътя.

После мога да си спомня, кое къде съм видяла или прочела.
Лесно се съсредоточавам върху нещо, особенно в четенето, нищо не може да ми попречи-шум, някой да ми говори, нищо. :blink: