Здравей Гост

Голям земен тригон

• 128 Отговора
  • 15968 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: Голям земен тригон
« Отговор #100 -: Март 05, 2012, 01:48:50 pm »
Аз тези аспекти сатурн-светила в синастрия ги разбирам като кармични, никой под тяхно влияние не се разминава набързо

Верно е, но има и нещо друго. Жената ражда, тогава, когато усети, че мъжът и дава сигурност. Повечето жени са така. Те може да харесват лошите момчета, но не се решават на брак с тях.  А кой друг би и гарантирал сигурност и стабилност на една Луна, ако не един сатурнов аспект в синастрията. Не случайно аспекта Сатурн-Луна е наречен аспекта на "семейното гнездо", това е битовистичен аспект и няма нищо, ама нищо общо с романтиката. Но когато децата пораснат, вече е по-лесно да се разкъса връзката.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #101 -: Март 05, 2012, 03:07:08 pm »
Благодаря за отговорите. :)
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Stella

• 7765
« Отговор #102 -: Март 13, 2012, 09:25:52 am »
Днес-утре е точния тригон. ;D

Дано ретро Марс, ретро Меркурий и ретро Сатурн не прецакат работата.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #103 -: Март 13, 2012, 02:22:17 pm »
Значи да пускаме тото ?  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #104 -: Март 13, 2012, 02:44:56 pm »

Мисля, че ако земният тригон засяга оста 5/11, може смело да се опита някоя хазартна игра.  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #105 -: Март 13, 2012, 02:48:43 pm »

Мисля, че ако земният тригон засяга оста 5/11, може смело да се опита някоя хазартна игра.  :blink:

На мен Юпитер ми транзитира в 5-ти дом.

*

Divna

• 2478
« Отговор #106 -: Март 13, 2012, 02:55:40 pm »

Късметлийка!  :blink:
Страхотно се чувства тр. Юпитер в 5ти дом. Нищо чудно да спретнеш някоя екскурзийка в странство с любим човек, или пък да се появи някой от странство ... възможности хиляди и все хубави, на всичкото отгоре Юпитер ти е в/у нодалната ос  ;D. Късметлийка! Пу, пу, пу ... Радвам се за теб и красивия период, който ти предстои!  :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #107 -: Март 13, 2012, 03:17:37 pm »
Рония, от картите, които си поставила основен ти е аспекта на тр. Сатурн с наталната Луна, а в края на годината и съвпадът със Слънцето.

Един важен аспект, който не се вижда в солара е неколкократния съвпад на тр. Марс с Венерата ти в Дева. А Марс доста пъти ще мине през Венерата ти. Ето това имах предвид, когато коментирах слабостите на солара. Но всеки метод си има слаби и силни страни. :wub:

не е кой знае какво транзита на Марс над Венера - повишено либидо и любовни мисли за 2-3 дни. Докато мястото на Марс в солара е много важно и дава информация за цялата година.
В солара за тази година при мен Марс е в съвпад с нат. Венера
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #108 -: Март 13, 2012, 03:25:39 pm »
съвпада Марс/Венера винаги е свързан с взаимоотношения мъж/жена. samoella, при теб прояви ли се вече? откога е валиден солара ти?

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #109 -: Март 13, 2012, 03:31:03 pm »
Солара е валиден от 16.08.2011
Иначе при мен е доста объркано
« Последна редакция: Март 13, 2012, 03:39:50 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #110 -: Март 13, 2012, 03:40:46 pm »
кажи нещо повече  :blink:
в кой дом е натална Венера, какво управлява? в кой дом на солара е Марс? ако искаш сложи карта...
и какво означава появи се и изчезна?  ;)

*

Grace

• 2257
« Отговор #111 -: Март 13, 2012, 04:49:30 pm »
ако правилно съм разбрала соларен Марс в 6-и. човека на/покрай работата ли го срещна?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #112 -: Март 13, 2012, 04:52:53 pm »
И аз го имам същия съвпад тая соларна година , съвпада е точен .Ние с теб сме родени с няколко дни разлика.Наталната ми Венера е почти на кус.на 5 дом ,а сол.Марс е 11 соларен дом.Какво би трябвало да означава това :-[

*

Grace

• 2257
« Отговор #113 -: Март 13, 2012, 05:11:58 pm »
И аз го имам същия съвпад тая соларна година , съвпада е точен .Ние с теб сме родени с няколко дни разлика.Наталната ми Венера е почти на кус.на 5 дом ,а сол.Марс е 11 соларен дом.Какво би трябвало да означава това :-[

ще активира дела и въпроси управлявани от Венера - любов, връзки, материални ресурси, творческа изява, удоволствия, културни мероприятия, неща, които обичаш и ти харесва да правиш. надали всичко от изброеното, все пак  :blink: може да се увлечеш страстно по нещо/някой.
Марс в 11 - енергия вложена в проекти, приятелства, засилено мъжко присъствие сред приятелите; или някой приятел да стане повече от приятел;  ;)

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #114 -: Март 13, 2012, 05:42:09 pm »
ако правилно съм разбрала соларен Марс в 6-и. човека на/покрай работата ли го срещна?
Ами не съм го срещнала покрай работата
Но този Марс в 6 аз го отчетох заради конфликти в работата през ноември -това вече отмина
а за Венера и Марс ?????
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Grace

• 2257
« Отговор #115 -: Март 13, 2012, 05:45:53 pm »
Цитат
ще активира дела и въпроси управлявани от Венера - любов, връзки, материални ресурси, творческа изява, удоволствия, културни мероприятия, неща, които обичаш и ти харесва да правиш. надали всичко от изброеното, все пак   може да се увлечеш страстно по нещо/някой.

това се отнася за този съвпад по принцип. нещо да отчиташ като проявление при теб?

финансите надали са във възход с тази минала квадратура на Сатурн към Венера и транзита му във 2-и натален дом.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #116 -: Март 13, 2012, 05:59:58 pm »
Да по тези въпроси има раздвижване ,а иначе за финансите няма възход -напротив стагнация ,но не е проблем...

« Последна редакция: Март 16, 2012, 07:05:57 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #117 -: Март 13, 2012, 06:26:15 pm »

Транзитни Юпитер и Венера в 8 дом как се тълкуват?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #118 -: Март 13, 2012, 10:11:21 pm »
Цитат
ще активира дела и въпроси управлявани от Венера - любов, връзки, материални ресурси, творческа изява, удоволствия, културни мероприятия, неща, които обичаш и ти харесва да правиш. надали всичко от изброеното, все пак   може да се увлечеш страстно по нещо/някой.

това се отнася за този съвпад по принцип. нещо да отчиташ като проявление при теб?

финансите надали са във възход с тази минала квадратура на Сатурн към Венера и транзита му във 2-и натален дом.
Благодаря за поясненията Грейс .Този въпрос към мен ли беше,защото ти гледаш друга карта :rolleyes:

« Отговор #119 -: Март 14, 2012, 08:40:28 am »
При мен е по 11/4 /7 домове,а на 16 се приесъединява и луната в Козирог.Предстои ми сделка.