Здравей Гост

Голям земен тригон

• 128 Отговора
  • 15973 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Голям земен тригон
« Отговор #80 -: Март 05, 2012, 09:39:09 am »
малко е спам но ми е интересно Стела, колко време ти отне раздялата и развода при тези аспекти негов сатурн - твои светила? бързо ли стана или напротив, точи се много време?

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #81 -: Март 05, 2012, 09:54:20 am »
Уран не търпи хич. Аз преди се чудех откъде ми е толкова шавливо, като взех да се интересувам от астрология започна да ми просветва. Но и 5ти в Близнаци не е много по стабилността. Затова и винаги се чудя на домошарската си Луна, че и У7. Но явно съвпада Слънце+Уран (пиян от кеф,в екзалтация) надвива в 9ти дом и търси широко около врата.

Grace , защото нищо не се е случило ли? Аз затова казах, че при мен конкретно единични транзити, изключая Сатурнови, но той все пак е У на Асц, не водят събития сами по себе си. Поне двойно трябва да са подкрепени.

Ей сега пак се мъча да разгадая пълнолунието на 8ми март - точен съвпад с натална Венера в 8ми (У4,9); отгоре й са и ретро Марс (У3) и Ерос и цялото това нещо ще направи квадрат към натален Нептун (пак той!) в 11ти (У2) върху когото се е настанил тр СЛВ и Юнона. Значи мисля нещо ще се бере, някаква реколта, нещо което е зряло от известно време и вероянто ще е свързано с отношения, може някакво съобщение да получа, може и да е нещо, което съм искала (Нептун в 11ти на мечтите и желанията) и е писано да стане (СЛВ). Обаче мога и да науча за нечие обвързване, което хич да не ме зарадва.

По прогресии новолунието е вече факт, два градуса, придружено от пр Меркурий, съвпад с натален Нептун и тригонира Сатурн+Луна в 7ми натален, в същото време ретро тр Сатурн ще срещне прогресивна Венера в 9ти натален, а Юнона е върху натална Венера в 8ми... Пече се нещо и тоз моя Нептун заедно с Венера определено играят роля там, да видим. В добавка към точния земен тригон по 3-8-12 натални. Ако имаше откъде, щях и наследство да чакам, но няма.

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Март 05, 2012, 10:00:57 am »
малко е спам но ми е интересно Стела, колко време ти отне раздялата и развода при тези аспекти негов сатурн - твои светила? бързо ли стана или напротив, точи се много време?

3 годишна връзка по съвпада негово Слънце моя Венера (най-красивия аспект в синастрията, заедно с този на Луна-Венера).

15 години брак по негов Сатурн съвпад с моя Луна.
3 месеца след като напуснах дома, той задейства официалния развод,
като помисли, че така ще ме принуди да се върна, притисна ме, но аз бях твърдо решила.
Споразумяхме се - негов Юпитер в сходящ съвпад с мой сатурн - аспектът е добър за съдебни споразумения.
Разведохме се за 1 месец. Юпитер ми транзитираше в 9-ти дом.

Отдавна не вървеше между нас, но този аспект Луна-Сатурн държи много здраво.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #83 -: Март 05, 2012, 10:43:43 am »
Аз тези аспекти сатурн-светила в синастрия ги разбирам като кармични, никой под тяхно влияние не се разминава набързо

*

Grace

• 2257
« Отговор #84 -: Март 05, 2012, 11:16:52 am »
Цитат
Grace , защото нищо не се е случило ли? Аз затова казах, че при мен конкретно единични транзити, изключая Сатурнови, но той все пак е У на Асц, не водят събития сами по себе си. Поне двойно трябва да са подкрепени.

Ей сега пак се мъча да разгадая пълнолунието на 8ми март - точен съвпад с натална Венера в 8ми (У4,9); отгоре й са и ретро Марс (У3) и Ерос и цялото това нещо ще направи квадрат към натален Нептун (пак той!) в 11ти (У2) върху когото се е настанил тр СЛВ и Юнона. Значи мисля нещо ще се бере, някаква реколта, нещо което е зряло от известно време и вероянто ще е свързано с отношения, може някакво съобщение да получа, може и да е нещо, което съм искала (Нептун в 11ти на мечтите и желанията) и е писано да стане (СЛВ). Обаче мога и да науча за нечие обвързване, което хич да не ме зарадва.
да, точно за единичните транзити имах предвид. А пълнолунието в 8-и дом би трябвало да има финансово изражение или да провокира някаква дълбока личностна трансформация, според мен. От друга страна, Венера е в тригон с Асц-та ти - чудя се дали не е възможно и някаква връзка да се развие по това време, но ти казваш, че няма никой засега ? 

*

Diyana

• 2705
« Отговор #85 -: Март 05, 2012, 11:44:47 am »
А пълнолунието в 8-и дом би трябвало да има финансово изражение или да провокира някаква дълбока личностна трансформация, според мен. От друга страна, Венера е в тригон с Асц-та ти - чудя се дали не е възможно и някаква връзка да се развие по това време, но ти казваш, че няма никой засега ? 

Или пък да си получи честитката за данък сгради и такса смет за жилището ;). Най-често проявленията не са толкова екстаординерни, а дотолкоз банални и ежедневни, че не ги и броим за дошли от транзита.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Grace

• 2257
« Отговор #86 -: Март 05, 2012, 11:53:57 am »
да, да.. съгласна съм; данъци и такси, още повече че Венера при нея управлява 4 дом; и все пак е лунация, а не затъмнение;   

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #87 -: Март 05, 2012, 12:05:01 pm »

И аз имам в синастрията с един Козирог точен съвпад на моя Луна с неговия Сатурн, и както казва Рару, четох, че това си е кармичен аспект. Достатъчен силен ли е, за да гарантира, че някой ще остане дълго в живота ти?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #88 -: Март 05, 2012, 12:12:38 pm »

И аз имам в синастрията с един Козирог точен съвпад на моя Луна с неговия Сатурн, и както казва Рару, четох, че това си е кармичен аспект. Достатъчен силен ли е, за да гарантира, че някой ще остане дълго в живота ти?

Гледай и другите тежки към светилата-колкото повече, толкова повече

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #89 -: Март 05, 2012, 12:13:57 pm »
Не, няма никой на хоризонта в интимен план.

За данъците и таксите съм съгласна, аз и знам кога ще пристигнат даже, трябва и да ги платя през април. Но с прогресиите отгоре... Не знам дали ще се изчерпи с данъци и такси. Ако бяха само транзити -да. Но с прогресиите мисля, че ще се отключи нещо още. Само че може да не проличи веднага.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #90 -: Март 05, 2012, 12:15:06 pm »

За да има връзка трябва да има Сатурн. А каква ще е тя зависи от останалите аспекти в картата , които търсим към Слънце/Марс...Венера/Луна...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #91 -: Март 05, 2012, 12:27:35 pm »
Ето така нескопосано си нарисувах транзитите върху прогресиите и ще ги следя сега по-отблизо.  :blink: Доколкото помня, пълнолунието до четири дни след това (или четири преди това) би следвало да се прояви някак. И ще докладвам. Много ме дразни, че не мога да хвана Нептуна. Но... Ще се науча със задна дата явно.

*

Papy

• 4343
« Отговор #92 -: Март 05, 2012, 12:44:29 pm »

За да има връзка трябва да има Сатурн. А каква ще е тя зависи от останалите аспекти в картата , които търсим към Слънце/Марс...Венера/Луна...

Имах 3 год връзка с единствен аспект сатурн-меркурий опозиция

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Март 05, 2012, 01:03:24 pm »

Имах 3 год връзка с единствен аспект сатурн-меркурий опозиция

А аспекти към светилата имаше ли?
Не е задължително да са били на Сатурн.

Меркурий е важен за комуникацията...Опозицията е отличен аспект в синастрията.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #94 -: Март 05, 2012, 01:10:10 pm »

Имаше да-точно това ми беше идеята-не е задължителен сатурна...

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Март 05, 2012, 01:13:07 pm »

Имаше да-точно това ми беше идеята-не е задължителен сатурна...

Задължителен е , защото той определя продължителността на една връзка.

*

Papy

• 4343
« Отговор #96 -: Март 05, 2012, 01:34:24 pm »

Аз по-скоро за кармичните връзки имах предвид-иначе сатурна си играе за всякакви, но когато сатурн има аспекти към светилата, става така, че за добро или лошо, човек лесно не може да се откъсне от връзката

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Март 05, 2012, 01:43:26 pm »

Аз по-скоро за кармичните връзки имах предвид-иначе сатурна си играе за всякакви, но когато сатурн има аспекти към светилата, става така, че за добро или лошо, човек лесно не може да се откъсне от връзката

Плутон, Луна, Сатурн...и Лилит.

*

Stella

• 7765
« Отговор #98 -: Март 05, 2012, 01:45:07 pm »
да, да.. съгласна съм; данъци и такси, още повече че Венера при нея управлява 4 дом; и все пак е лунация, а не затъмнение;

Или може би, защото е време да си плати годишния данък. ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #99 -: Март 05, 2012, 01:46:39 pm »
Нямам такъв тази година.