Уран не търпи хич. Аз преди се чудех откъде ми е толкова шавливо, като взех да се интересувам от астрология започна да ми просветва. Но и 5ти в Близнаци не е много по стабилността. Затова и винаги се чудя на домошарската си Луна, че и У7. Но явно съвпада Слънце+Уран (пиян от кеф,в екзалтация) надвива в 9ти дом и търси широко около врата.
Grace , защото нищо не се е случило ли? Аз затова казах, че при мен конкретно единични транзити, изключая Сатурнови, но той все пак е У на Асц, не водят събития сами по себе си. Поне двойно трябва да са подкрепени.
Ей сега пак се мъча да разгадая пълнолунието на 8ми март - точен съвпад с натална Венера в 8ми (У4,9); отгоре й са и ретро Марс (У3) и Ерос и цялото това нещо ще направи квадрат към натален Нептун (пак той!) в 11ти (У2) върху когото се е настанил тр СЛВ и Юнона. Значи мисля нещо ще се бере, някаква реколта, нещо което е зряло от известно време и вероянто ще е свързано с отношения, може някакво съобщение да получа, може и да е нещо, което съм искала (Нептун в 11ти на мечтите и желанията) и е писано да стане (СЛВ). Обаче мога и да науча за нечие обвързване, което хич да не ме зарадва.
По прогресии новолунието е вече факт, два градуса, придружено от пр Меркурий, съвпад с натален Нептун и тригонира Сатурн+Луна в 7ми натален, в същото време ретро тр Сатурн ще срещне прогресивна Венера в 9ти натален, а Юнона е върху натална Венера в 8ми... Пече се нещо и тоз моя Нептун заедно с Венера определено играят роля там, да видим. В добавка към точния земен тригон по 3-8-12 натални. Ако имаше откъде, щях и наследство да чакам, но няма.