Здравей Гост

Голям земен тригон

• 128 Отговора
  • 15970 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Голям земен тригон
« Отговор #20 -: Март 02, 2012, 05:14:48 pm »
Чаках го аз този тригон. Първо защото и двамата ми управители са в играта - Плутон е в момента в 12 дом, натално управлява 10-ти; Марс е в 8-ми сега, натално управлява 3-ти; Юпитер в съвпад с Венера е в 3-ти сега, натално управлява 11-ти. На 8-ми март, когато съвпада с Плутон ще е още по-точен, пълнолунието ще е точно на венерата ми в 8-ми дом също... Плутон в 12-ти досега си вършеше очакваната работа, почистих скелетите в гардероба, гледаме се очи в очи са разни минали призраци, сега очаквам малко да помогне, с 9, 10 и 11 натални ми прилича на договори някакви. Марс от друга страна ми се разхожда по наталната Венераа също, мина веднъж, пак, очаквам трети път, в 8-ми дом и като добавим и пълнолунието точно отгоре й... Или ще е мъж, или пари от другите.
« Последна редакция: Март 03, 2012, 05:12:13 pm от Ronia »

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Март 02, 2012, 05:18:09 pm »
Марс от друга страна ми се разхожда по наталната Венераа също, мина веднъж, пак, очаквам трети път, в 8-ми дом и като добавим и пълнолунието точно отгоре й... Или ще е мъж, или пари от другите.

Да не вземеш да виеш по пълнолуние накрая?  ;D ;D ;D
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #22 -: Март 02, 2012, 05:19:44 pm »
 ;D Да е от кеф обаче.  ;D

Сега видях, че в солара имам точен трин Плутон към Юпитер, 0.5 градуса, 3 към 7 соларен респективно... Този 7-ми много активен, много нещо тази година.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Март 02, 2012, 06:44:41 pm »
;D Да е от кеф обаче.  ;D

Сега видях, че в солара имам точен трин Плутон към Юпитер, 0.5 градуса, 3 към 7 соларен респективно... Този 7-ми много активен, много нещо тази година.  :rolleyes:

Никога не гледай солара изолирано...от натала. ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #24 -: Март 02, 2012, 06:46:30 pm »
Не, соларът подправя супата в случая.  :blink: В натала тригонът е огнен с участници Нептун, Юпитер и Сатурн.

« Отговор #25 -: Март 02, 2012, 08:39:46 pm »
тр.Марс  Дева,У 8 е върху Асц./Марс и Уран,
тр.Юпитер Телец/предстой възврат / е на К9 ,в точно опозе на нат.Венера
тр.Плутон в 4 дом на 4 гр.от К5,на секстил към У2 Венера
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Март 02, 2012, 09:47:01 pm »
Не, соларът подправя супата в случая.  :blink: В натала тригонът е огнен с участници Нептун, Юпитер и Сатурн.

Солара...е сцена... ;D..,но ако липсват декори и реквизити...е едно празно...поле... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #27 -: Март 02, 2012, 10:00:41 pm »
Да видим. Задълбала съм в транзити, солар и прогресия и започват вече да ми се привиждат бракове.  :-[ А бях се фокусирала толкова добре върху земни ценности и придобивки, ама на.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #28 -: Март 03, 2012, 03:09:56 pm »
извинете за спама ама от моите скромни наблюдения като видиш нещо по транзит плюс прогресия или дирекция и това същото нещо ти се повтаря в солара - бинго ;) солара като черешката на тортата идва

*

Stella

• 7765
« Отговор #29 -: Март 03, 2012, 03:16:40 pm »
извинете за спама ама от моите скромни наблюдения като видиш нещо по транзит плюс прогресия или дирекция и това същото нещо ти се повтаря в солара - бинго ;) солара като черешката на тортата идва

Соларът не е нищо друго, освен мунданна карта с транзитите в момента, в който слънцето се връща в същото положение, в което е било в момента на раждането ти. Така, че това пак си е транзитна карта. На практика може и без нея, но е изключително удобство, защото ти показва акцентите за предстоящата година, като правило най-точно за нейното начало и не толкова точно към втората половина от годината.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Grace

• 2257
« Отговор #30 -: Март 03, 2012, 03:47:38 pm »

Соларът не е нищо друго, освен мунданна карта с транзитите в момента, в който слънцето се връща в същото положение, в което е било в момента на раждането ти. Така, че това пак си е транзитна карта. На практика може и без нея, но е изключително удобство, защото ти показва акцентите за предстоящата година, като правило най-точно за нейното начало и не толкова точно към втората половина от годината.

тук не съм много съгласна  :blink: солара, разгледан правилно дава много добри индикации за цялата година. Асц отговаря на първите 4 месеца, МЦ на следващите 4, а ИЦ на последните 4 месеца. един стелиум в соларен дом е показателен и значим, положението на Слънцето също, и т.н. 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #31 -: Март 03, 2012, 05:11:26 pm »
Това за месеците не гознаех, сега ще погледна и от тази гледна точка. Иначе има нещо в солара, аз сравнявам с миналогодишния и от него се уча. Сегашният определено е чершката на тортата, заедно с натал+транзити и прогресии. Чакам да тръгнат нанякъде нещата и ще имам поглед назад. Може би точното прогресивно новолуние (сега е на 2 градуса отстояние) ще помогне да се усети нещо по-съществено. Някои от пълнолунията, новолунията и две от затъмненията тази година също целят точно точки, активирани и от транзиит, и в солара, и от прогресии.

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Март 03, 2012, 05:25:28 pm »

тук не съм много съгласна  :blink: солара, разгледан правилно дава много добри индикации за цялата година. Асц отговаря на първите 4 месеца, МЦ на следващите 4, а ИЦ на последните 4 месеца. един стелиум в соларен дом е показателен и значим, положението на Слънцето също, и т.н.

Ще го пробвам това. Аз гледам акцентите в началото на годината и сетне го зарязвам, защото ползвам други по-точни методи. Има аспекти, които соларът не може да покаже, докато не се транзитира, за да се проследят нещата в динамика.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #33 -: Март 03, 2012, 05:43:05 pm »
Качила съм солара и прогресиите, както и транзитите по време на този тригон сега, земния, точен. Прогресивното новолуние обаче ще е точно на 30 май, а соларното новолуние не мога в Астрото да го центрирам. Аз клонях към кариера и договори... Сега май повече лични отношения виждам.  :-\ Но хорарът каза, че тази година няма да завързвам сериозни връзки. Дано все в нещо се прояви положително цялото това стълпотворение в картите, все пак.  :-[ Лошото е, че не знам кога да гледам транзитите, тъй като соларът е за цяла година, а прогресиите за още по-дълго. Понеже най-бомбардиран е наталния Нептун, а той има тригони със Сатурн в 7-ми и Юпитер в 3-ти, таях надеждата, че писателските ми въжделения ще доведат до успех най-накрая. Дано.  :blink:

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #34 -: Март 03, 2012, 05:44:45 pm »
През последните няколко години от соларите си предсказвам основните теми за годината и винаги излиза много точно.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Март 03, 2012, 05:55:50 pm »
Рония, от картите, които си поставила основен ти е аспекта на тр. Сатурн с наталната Луна, а в края на годината и съвпадът със Слънцето.

Един важен аспект, който не се вижда в солара е неколкократния съвпад на тр. Марс с Венерата ти в Дева. А Марс доста пъти ще мине през Венерата ти. Ето това имах предвид, когато коментирах слабостите на солара. Но всеки метод си има слаби и силни страни. :wub:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #36 -: Март 03, 2012, 06:13:22 pm »
А, да, отчитам го Сатурна, както и Марса. Той вече два пъти мина, но нищо не произлезе. Последно ще мине върху Венерата като тръгне пак напред. Сатурн на мен обикновено ми носи хубави неща, пък и това е съвпад, тъй че ще го видим, той ще квадратира и себе си.  ;D Проблемът с транзитите е, че се менят често и не знам кога да ги следя. Знам си основните през годината. Но наталният Сатурн и Луна са в съвпад и със соларното МЦ, а стелиумът от прогресията и респективно прогресивното новолуние ги тригонира. И ето така като открия точка от натала, която е аспектирана по всички карти, търся тълкуване там или събитие.

« Отговор #37 -: Март 03, 2012, 06:38:26 pm »
    Тоз голям земен тригон, явно ме засяга и мен, домовете са - 4ти, където в момента Марс прави точен съвпад с Лилитката ми, 7-ми дом където Плутон прави точен съвпад със Слънцето ми и 11-ти дом почти на куспидата на 12ти дом, където в момента е Юпитер....Днес може да се каже, че съм щастлива, благодарение на моя приятелка, която си остави лап-топа, заедно с нет-флашката за временно ползване, но при 1 условие  ;D ;D ;D - да си накъсметя късмета....Да си намеря мъж .....да чатя много с всякакви образи и т.н.т.н.....

*

Grace

• 2257
« Отговор #38 -: Март 04, 2012, 09:20:38 am »
Рония, от картите, които си поставила основен ти е аспекта на тр. Сатурн с наталната Луна, а в края на годината и съвпадът със Слънцето.

Един важен аспект, който не се вижда в солара е неколкократния съвпад на тр. Марс с Венерата ти в Дева. А Марс доста пъти ще мине през Венерата ти. Ето това имах предвид, когато коментирах слабостите на солара. Но всеки метод си има слаби и силни страни. :wub:

не е кой знае какво транзита на Марс над Венера - повишено либидо и любовни мисли за 2-3 дни. Докато мястото на Марс в солара е много важно и дава информация за цялата година.

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Март 04, 2012, 09:49:59 am »

не е кой знае какво транзита на Марс над Венера - повишено либидо и любовни мисли за 2-3 дни. Докато мястото на Марс в солара е много важно и дава информация за цялата година.

Е, хайде сега? Вижда ли се или не се вижда в соларната карта? Първо, Венера управлява поне 2 дома в картата. А когато двете планети управляват главни оси, - ИЦ и МЦ, както е при мен, не е без значение този аспект. И не е за 2-3- дни, защото Марс ще мине поне 3 пъти през градуса на Венера.