Здравей Гост

.

• 43 Отговора
  • 6155 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Венера
« Отговор #20 -: Март 05, 2012, 08:32:50 pm »

а да имаш силен Уран - ъглов или в главен аспект с лична планета
:)
Уран в скорпион-2 дом, упр на 5, в много точен квадрат към слънце в 5-ти
Сега Hm ще се захване с баща ми

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #21 -: Март 05, 2012, 08:33:20 pm »
Драмата на всяка жена - ИСКА ЛЮБОФФФ  :P (това по отношение на майката на Purple).

Аз обичам да си творя, каквото и да е. Тогава съм абсолютно свободна! :P Това е от Слънцето - всичките ми приятели със силна земна стихия все нещо създават и правят. Тежко е положението.  ;) Добре е ако имаме някой воден да ни обича и да ни подкрепя.  ;D
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #22 -: Март 05, 2012, 08:35:42 pm »
Обичам, да обичам и ценя това у себе си . ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Март 05, 2012, 08:39:34 pm »
Пешън-намирисва ми на силни везни

Пърпъл-търси кофти аспекти на уран към луна, меркурий
Ако нищо друго не подсказва хранителни проблеми, свръх напрежението може да е в основата

*

abroad

• 2187
« Отговор #24 -: Март 05, 2012, 08:40:07 pm »

:blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #25 -: Март 05, 2012, 08:46:06 pm »
А плутон към слънце как е-да не е желание за пълен контрол

(да види сега Hm как ще наспамим :) )

*

Anabell

• 2022
« Отговор #26 -: Март 05, 2012, 08:47:28 pm »

Ако нищо друго не подсказва хранителни проблеми, свръх напрежението може да е в основата

Няма.Луната сключва само положителни аспекти(мажорни, минорните не ги разбирам), а Меркурий е в секстил с Уран.Имам чувството понякога, че наталната ми карта няма нищо общо с мен като личност(силно се надявам да е моят лаишки поглед върху нещата)

Луна на асц - много чувствителна и в Въздушен знак - нерви  ;) (това съвсем отгоре, не съм спец в медицинската астрология).

*

Papy

• 4343
« Отговор #27 -: Март 05, 2012, 08:51:59 pm »
А плутон към слънце как е-да не е желание за пълен контрол

(да види сега Hm как ще наспамим :) )

Слънце плусекстил Плутон(ако се брой въобще).Дали има нещо общо с венера съвпад Плутон в 6 дом?

Сама ще разбереш като пуснеш контрола над чувствата-ако върви добре, значи тоя съвпад го използваш по недобър за теб начин

*

Anabell

• 2022
« Отговор #28 -: Март 05, 2012, 08:59:05 pm »

Няма.Луната сключва само положителни аспекти(мажорни, минорните не ги разбирам), а Меркурий е в секстил с Уран.Имам чувството понякога, че наталната ми карта няма нищо общо с мен като личност(силно се надявам да е моят лаишки поглед върху нещата)

Луна на асц - много чувствителна и в Въздушен знак - нерви  ;) (това съвсем отгоре, не съм спец в медицинската астрология).

Мда и аз съм така съм чувала.Не съм нервен човек, по-скоро съм на приливи и отливи.Много съм притеснителна обаче.Всъщност според това, което съм чела близнашкият асцендент дава слабо телосложение(пак заради нервите), ама аз не съм от най-фините.

Луната си похапва, водата дава закръглено телосложение. Аз цял живот съм на диети и пак съм закръглена....

« Отговор #29 -: Март 05, 2012, 09:08:05 pm »
обичам да обичам всичко,което може да се обича... :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

• 2478
« Отговор #30 -: Март 05, 2012, 10:33:48 pm »

:blink:

И аз се присъединявам.  :blink:
Все пак се изисква сърце, за да обичаш.  ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Март 05, 2012, 10:36:55 pm »

То така лесно. Номерът е да обичаш и онова дето не може да се обича.  :19:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #32 -: Март 06, 2012, 09:53:17 am »
Обичам приятната компания, която за мен се състои от интересни и различни хора, непрекъснато стимулиращи ме интелектуално. Обичам често да се променям коренно както във външния вид, така и в средата си на излизане. Обичам да съм различна от другите, обичам музиката, свободата, технологиите. Обожавам да съм самостоятелна, да се развивам и да изкачвам нива, да съм естествена. Харесва ми да имам пари, да имам хубави дрехи. Да съм "ларж" ми доставя голямо удоволствие  ;D Обичам планирането, винаги мисля с 2 хода напред, харесва ми да инвестирам в дългосрочни проекти (с последвали дългосрочни дивиденти)  ;D И накрая едно противоречие: харесва ми да съм сериозна, точна, амбициозна и спазваща всички правила, но и обичам да рискувам, да не знам какво ще стане утре, да не се подчинявам на авторитети, да не се поставям в рамки и да не пускам корени  ;D

Мисля, че от написаното е ясно къде ми е Венера и може би аспектите й  :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #33 -: Март 06, 2012, 01:19:18 pm »
Обичам: да карам кола (ама много-даже и да ме боли нещо-като се кача в колата, ми минава :) ), да пътувам, да танцувам,музиката, да рисувам, цветята, повечето животни, да ми е светло и шарено, да ми е чисто и подредено вкъщи
Имам нужда от: любов (партньор), някакви пари, за да не си броя стотинките в магазина, място, което да си е мое, свобода, хора-всякакви
Не харесвам: тежките отношения-дълги сръдни, морализаторството в отношенията, мръсотия в жилището

ей, все едно аз съм писала... целия пост цитирам, че то нямаше за какво да се трие  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #34 -: Март 06, 2012, 02:03:33 pm »
Обичам приятната компания, която за мен се състои от интересни и различни хора, непрекъснато стимулиращи ме интелектуално. Обичам често да се променям коренно както във външния вид, така и в средата си на излизане. Обичам да съм различна от другите, обичам музиката, свободата, технологиите. Обожавам да съм самостоятелна, да се развивам и да изкачвам нива, да съм естествена. Харесва ми да имам пари, да имам хубави дрехи. Да съм "ларж" ми доставя голямо удоволствие  ;D Обичам планирането, винаги мисля с 2 хода напред, харесва ми да инвестирам в дългосрочни проекти (с последвали дългосрочни дивиденти)  ;D И накрая едно противоречие: харесва ми да съм сериозна, точна, амбициозна и спазваща всички правила, но и обичам да рискувам, да не знам какво ще стане утре, да не се подчинявам на авторитети, да не се поставям в рамки и да не пускам корени  ;D

Мисля, че от написаното е ясно къде ми е Венера и може би аспектите й  :P

Венера в аспект с Уран, във Водолей, може би?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #35 -: Март 06, 2012, 03:00:23 pm »
Venera vuv vodolei na 6gr. ot Saturn i v trigon s Upiter, v D1 :) P.S. Izvinqvam se za latinicata.

« Отговор #36 -: Март 06, 2012, 03:07:13 pm »
и за Сатурн си помислих, но не знам защо не го написах.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #37 -: Март 06, 2012, 07:29:31 pm »

То така лесно. Номерът е да обичаш и онова дето не може да се обича.  :19:

тя Венера е по лесното :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #38 -: Март 07, 2012, 07:34:44 pm »
Свободата, която давам на другите около мен, я искам и за себе си. Нито по-вече, нито по-малко.
Парите за мен са необходимост, не самоцел. Нямам желание да ги трупам.Изкарвам ги, понякога с много лишения, но съм готова да ги дам да нещо, което има бъдеще.
Венера във Водолей/12 дом/, У/2 и 7, тригон с Марс/7 У Асц.
Обичам домът ми да е удобен, подреден и уютен, задължително в тази последователност.
Фен съм на всякакви домакино-слугински уреди, особбенно на такива, които сами си вършат работата и не е нужно да съм при тях..... :19:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #39 -: Март 07, 2012, 07:37:17 pm »
Обичам властта във всичките й аспекти и съответно - тези, които я носят и това, което я носи.