Здравей Гост

среща с познайник от минал живот

• 49 Отговора
  • 15968 Прегледи
*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #40 -: Септември 12, 2006, 04:59:33 pm »
Защо ли е традиция грозната жаба да се превръща в мечтания принц? :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :wub: /и при мен се случи същото,първо като го видях си помислих,че такъв идиот никога не би ме впечатлил/ :lol:  :lol:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Септември 12, 2006, 08:03:14 pm »
Хахаха, невероятно, но факт! Най-дългата ми връзка беше с точно такъв - в първия миг, в който го видях, го помислих за смотльо  :lol: но явно стелиумът му върху Асц ми си е казал думата впоследствие  :o  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

« Отговор #42 -: Септември 13, 2006, 08:30:20 am »
явно, че в някои случаи реакциите ни не минават първо през разума и съзнателно изработените ни критерии :)  

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #43 -: Септември 13, 2006, 03:08:42 pm »
Днес отново разглеждах синастрията с бившия :lol:  и се натъкнах на нещо на,което не съм видяла преди: Сатурн съвпад сЛилит и Лилит в съвпад със Сатурн+ неговото Хиронче кацнало в съвпадче с моето Слънце.Тази пуста карма някой ден ще ми излезе солена ама нейсе........ :lol:  :P  :angry:  

*

nkara

• *
  • 172
« Отговор #44 -: Септември 13, 2006, 03:19:58 pm »
И да добавя точен съвпад на моя северен с неговата МС + ;) южен с IC,но човека ще се жени следващия месец и да видим тогава как ще се справя с тази карма /ПУСТИЯ МУ МОРАЛ И ВЪЗПИТАНИЕ/ :ph34r:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Септември 13, 2006, 03:49:41 pm »
За съвпада Сатурн/Лилит не знам доколко е действащ, но възлите на единия върху ъглите на другия никак не са за пренебрегване, както впрочем и вертексът...   ;)  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

лилид

« Отговор #46 -: Септември 13, 2006, 04:00:01 pm »
Ето кратко и за други мъже, с които имам опитности, които се опитвам да астро-разгадая  :D

Вечният ми приятел Водолеят - с неговия Северен възел в квадрат са моите Слънце, Марс и Юпитер. От неговите планети никоя не прави съвпад, квадрат или опозиция с моите възли. Дали това значи, че той има да учи чрез мене уроци и от миналото и в настоящето, а аз “преподавам”. От опита в реалността бих казала, че се уча аз – особено например в маниера на реагиране.

Една Риба друга, онзи с когото се срещнахме тук във форума преди две години, – нищо мое не аспектира неговите възли, затова пък с моя Северен възел неговото Слънце е в опозиция, неговият Плутон е в съвпад, Хирон е в опозиция. С него имах едно според мене доста плутонианско преживяване, което може би да е част от урок по Плутон.

С Козирога, приятелят на интернет-Рибата, - също нищо мое не аспектира неговите възли, затова пък с моя Северен възел неговият Юпитер е в опозиция, а Уран и Плутон са в съвпад, Хирон е в опозиция. За колорит на картинката да добавя, че неговият АС е в квадрат с моя Северен. Той имаше роля в Плутонианското преживяване, с него реалността е много по-наситена с контакти, динамика и енергия.

А ето как стоят нещата с отдавна бившия ми съпруг Стрелец – и двамата имаме аспекти към лунните възли. Моят Северен възел стои в квадрат с неговото Слънце. Неговият Северен прави опозиция с моята Луна и съвпад с моите Нептун и МС. Не са ни се пресичали пътищата откакто се разведохме преди 20 години. (не знам часа му на раждане)

Размишлявам за ролите в кармичното училище, май и двамата в двойката се учат, независимо чии възли са аспектирани...
« Последна редакция: Септември 14, 2006, 09:05:12 am от лилид »

*

АН

« Отговор #47 -: Септември 14, 2006, 08:55:17 am »
Цитат
Размишлявам за ролите в кармичното училище, май и двамата в двойката се учат, независимо чии възли са аспектирани...
Така е :)

Не по-малко интересни са картите и на роднини - родители и деца и всякакви други близки :)  

*

лилид

« Отговор #48 -: Септември 14, 2006, 09:16:03 am »
Цитат
Цитат
Така е :)

Не по-малко интересни са картите и на роднини - родители и деца и всякакви други близки :)

В предния си текст редактирах аспектите с бившия си съпруг защото се сетих, че съм ползвала фиктивен час на раждане. Въпреки това съвпадът на Северния му възел с моя Нептун и на Южния му с моята Луна струва ми се напълно съответства на историята на краткия ни брак.

Една интересна случка - седмица преди събитието бракосъчетание седяхме в една градинка и си говорехме за проблемите, които вече се бяха появили между нас в предбрачното ни съжителство. И се питахме - да предприемаме ли все пак стъпката брак, или да я спрем. Така и така, рекохме си, сме задвижили нещата, решихме да продължим пък каквото ще да става. Запомнила съм този момент и струва ми се знаех и тогава каква ще е развръзката. Колкото и странно да ви звучи :blink:  

*

АН

« Отговор #49 -: Септември 14, 2006, 10:51:49 am »
Цитат
Така и така, рекохме си, сме задвижили нещата, решихме да продължим пък каквото ще да става. Запомнила съм този момент и струва ми се знаех и тогава каква ще е развръзката. Колкото и странно да ви звучи :blink:
при кармични събития много често успяваме да прозрем, че действията ни не ни принадлежат - принадлежат на Вселената - добри или лоши, не ни принадлежат.....